Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje
RSS

Število objav '2016' 'april'

Žar na oglje in oprema.
0 Žar na oglje in oprema.

Žar na oglje in vse kar še potrebujete ob njem.

Tisti najhitrejši, so to že naredili, nekateri od vas pa še bodo – vzeli v roke žar na oglje in pripravili prvi piknik v letošnjem letu. Čevapčiči, perutničke, zelenjava in pivo – so se vam vsaj malo pocedil sline?

Če ste sedaj dobili željo po pikniku, pečenju mesa in po druženju s prijatelji, potem je to pravi trenutek, da vzamete v roke telefon in povabite na piknik vse, s katerimi radi preživljate prosti čas – seveda pa še prej ne pozabite pre...

Gospodinjski aparati.
0 Gospodinjski aparati.

TOP 5 mali gospodinjski aparati – kateri so?

Razvoj tehnologije je vse skupaj pripeljal tako daleč, da mnoge stvari, ki so se nekoč opravljale ročno, danes opravljajo mali gospodinjski aparati. Če bolje pomislite, jih sigurno imate tudi vi kar nekaj doma – kateri so to?

Med tistimi, ki jih premore skoraj vsako gospodinjstvo so sigurno različni sesalci, likalniki, mikrovalovne pečice in mnogo tega drugega.

Če kaj od tega nimate in vas zanima, kaj imajo morda pri sosedu v kuhinji, potem berite ...

Konjska krema in druge.
1 Konjska krema in druge.

Konjska krema, ognjičeva in druge – sproščajo, ščitijo!

Še iz davne zgodovine poznamo zanimive in koristne stvari, ki so zdravile, ščitile in sproščale. Tak produkt je recimo konjska krema, ki ji rečemo tudi konjska mast.

Ta krema je priljubljena pri športnikih, prav tako pa tudi pri starostnikih, kateri čutijo bolečine v križu, vratu, ramenih, ter mnogih drugih delih svojega telesa. S svojim hladilnim učinkom sprošča mišično napetost in s tem posledično odpravlja bolečino.

Ni pa samo konjska...

Igrače za otroke.
0 Igrače za otroke.

TOP igrače za otroke – trampolini, tobogani in še kaj!

Naši otroci so naše bogastvo – se strinjate? Za njih živimo, za njih se razdajamo, jih obožujemo in se za njih odpovedujemo - marsičemu! In ravno iz vseh teh razlogov pridemo zelo pogosto v situacijo, ko je potrebno poiskati kakšne igrače za otroke – ampak katere?

Različni rojstni dnevi, prazniki, obletnice in podobno – vse to so situacije, ko včasih kar malce brezglavo hodimo na okoli in iščemo nekaj, kar bo vašega malčka razveselilo in m...