Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje
RSS

Število objav '2016' 'junij'

Grelni / hladilni geli.
0 Grelni / hladilni geli.

Grelni in hladilni geli za koleno, gleženj in drugo!

Ste se med pripravami na poletje v fitnesu ali na teku po stezah v okoliškem parku malce preveč gnali? Vas morda boli glava? Imate težave s sklepi? Ob poškodbah, pikih, oteklinah, menstrualnih bolečinah in drugih neprijetnih situacijah naj vam bodo v pomoč hladilni in grelni geli TheraPearl, ki so po ugodnih cenah na voljo tudi v naši spletni trgovini MojPaket!

Geli TheraPearl so najboljša rešitev, ko se v kakršni koli situaciji pojavi potre...

Klimatske naprave.
0 Klimatske naprave.

Ohladite se - klimatske naprave so vam v pomoč!

Se ob misli na poletje in vročino, ki jo poletje prinese s seboj, odločate za nakup klimatske naprave? Vas skrbi, da bodo poletni meseci vroči, vi pa ste brez možnosti, da se ohladite? Potisnite vse skrbi na stran in kliknite na spletno trgovino MojPaket ter si zagotovite kar najboljše produkte za vaš dom.

Klimatska naprava – zakaj se odločiti za nakup?

Klimatska naprava je včasih veljala za eno tistih luksuznih dobrin, ki so si jih lahko privoš...

Plinski štedilnik.
0 Plinski štedilnik.

Potrebujete nov plinski štedilnik?

Plinski štedilniki so na trgu že zelo dolgo časa. Kljub temu jih še vedno uporablja zelo veliko število gospodinjstev. Pomagajo nam pri obdelavi in pripravi okusne hrane za nas in celotno družino.

Z njihovo zmožnostjo takojšnjega prilagajanja velikosti in moči plamena, jih še vedno z veseljem uporabljajo tudi profesionalni kuharji.

V naši spletni prodajalni smo za vas pripravili ponudbo različnih plinskih štedilnikov in plinskih kuhalnih plošč priznanih proi...

Gnojila in gnojenje.
0 Gnojila in gnojenje.

Po najboljša gnojila na naše spletne police

Bi radi začeli vzgajati domači vrtiček ali balkonski vrt, ki bo samo vaš, pa rastline nikakor nočejo in nočejo uspevati? Zelo verjetno ni težava v vas, ki bi s svojim početjem ovirali razvoj vaših rastlinic. Razlog za počasen razvoj ali v nekaterih primerih za to, da se rastline sploh nočejo razvijati, je lahko tudi izčrpana zemlja, ki je že tako izrabljena, da v njej resno primanjkuje hranilnih snovi.

V takšni zemlji seveda rastline ne morejo uspeva...

Sesalec, sesalci.
0 Sesalec, sesalci.

Kupujete nov sesalec? Tukaj je pomoč ...

Zaradi ogromne izbire na trgu, je izbira sesalca precej zahtevno opravilo. Izbiramo lahko med različnimi načini delovanja, velikostmi, načini napajanja, različnimi močmi, ločijo se tudi po uporabnosti. V naši spletni trgovini smo za vas pripravili ponudbo najrazličnejših kakovostnih sesalcev znanih proizvajalcev po različnih cenah.

Oglejte si ponudbo ter izberite svojega, še prej pa vas vabimo k branju različnih informacij, ki vam bodo v pomoč pri nakup...

Kosilnice in košnja.
0 Kosilnice in košnja.

Košnja trave in izbira kosilnice?

Se bližajo dnevi košnje, vi pa še nimate primerne kosilnice? Si želite lepo urediti okolico vašega doma ali na čim bolj enostaven način pokositi trato pred vašo hišo? Oglejte si našo ponudbo motornih kos in si olajšajte delo. Oglejte si tudi ponudbo kvalitetnega rezilnega pribora, s pomočjo katerega boste delo opravili še hitreje in z manj napora. Postopek naročila je zelo enostaven, vaši izdelki pa bodo pri vas v kar najkrajšem možnem času. Tako boste z delom ...

Hladilniki in več.
0 Hladilniki in več.

Ali potrebujete nov hladilnik?

Hladilniki so nadvse uporabne naprave, ki jih lahko najdemo v vsakem gospodinjstvu. Uporabljamo jih za shranjevanje živil. S pomočjo hlajenja tovrstni aparati ohranjajo hranilno vrednost naših živil ter nam na ta način olajšujejo življenje, saj nam hrane za vsakodnevno kuhanje ni potrebno kupovati vsak dan znova.

Na trgu je na voljo veliko hladilnih naprav. Ravno zato je pomembno pred nakupom dobro premisliti kakšno napravo pravzaprav potrebujemo. Vabimo vas tudi...