Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Vse kategorije
  Filters
  Preferences
  Iskanje

  Črpalke za vodo

  Črpalke za vodo
  Poglej kot Mreža Seznam
  Vrstni red
  Prikaži na stran

  POTOPNA ČRPALKA Q550B38, 550W ZA ČISTO IN UMAZANO VODO

  44,61 €
  POTOPNA ČRPALKA Q550B38, 550W ZA ČISTO IN UMAZANO VODO

  Potopna črpalka REM POWER SPG 18502 CDR (umazana voda)

  189,99 €
  Potopna črpalka SPG 18502 CDR

  ČRPALKA POTOPNA SXG400

  126,09 €
  ČRPALKA POTOPNA SXG400

  ČRPALKA PRETOČNA PM20 ZA VINO

  107,26 €
  ČRPALKA PRETOČNA PM20 ZA VINO

  Potopna črpalka REM POWER SPG 27502 DR

  239,99 €
  Potopna črpalka REM POWER SPG 27502 DR

  Črpalke za vodo - različne blagovne znamke, izjemna kvaliteta in cenovna dostopnost. Brezplačna dostava, velika ponudba!

  Črpalke za vodo so seveda različne in razlikujemo jih po načinu, katerem delujejo. Lahko izberete črpalke za vodo, ki so primerne za potopni način črpanja. Govorimo torej o takšni napravi, ki se v tekočino, ki jo želite prečrpati, potopi. Takšne črpalke za vodo so bolj učinkovite od tistih, ki so pretočne in se uporabljajo pri bolj zahtevnih opravilih.

  Uporabite jih lahko pri izsuševanju oziroma praznjenju vašega domačega bazena ali ribnika. Namenjene so pa tudi za uporabo pri oskrbovanju fontan in umetnih slapov. S potopnimi črpalkami lahko tudi zalivate ves svoj vrt, torej je res vsestranska in sila uporabna. Če od črpalke za vodo želite vse to, je potopna pravilna odločitev. V primeru, da iščete črpalko, ki vam bo striktno pomagala pri črpanju fekalnih voda, pa pride v poštev črpalka, ki je specifično namenjena samo temu, tudi iz higienskih razlogov. Raje je ne uporabljajte za kaj drugega. Takšne črpalke se delijo na dve vrsti. Obstajajo takšne, ki imajo rezila in takšne, ki jih nimajo. Pretočne črpalke za vodo pa so odlične za črpanje vode iz ene točke v drugo oziroma iz nižje v višjo. So ugodnejše, dovolj dobro se lahko na njih zanesete in njihova energijska učinkovitost je odlična, hkrati pa je njihovo vzdrževanje sila enostavno. Žal so precej bolj glasne, kot potopne črpalke za vodo in njihova namestitev je bolj komplicirana. Če vse lastnosti pretočnih črpalk primerjamo, vseeno ugotovimo, da so zelo dobra izbira, še posebej za tiste ljudi, ki želijo s svojim vodnim sistem imeti kar se da malo opravka in si nočejo povzročati skrbi z njegovo oskrbo.

  Če ste še vedno dvomih, katera bi bila najbolj ustrezna za vas, vam naša ekipa z veseljem pomaga tudi pri tem vprašanju in vam zelo radi svetujemo, zato se lahko kadarkoli obrnete na nas. Ker gre za nakup, ki je zelo pomemben in je dobro imeti veliko informacij, se nikar ne prenaglite z nakupom in svoje želje zaupajte strokovnjakom.

  Filter by:

  Počisti
  Min: 44,00 € Max: 240,00 €
  €44 €240