Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Grelni / hladilni geli.

Grelni / hladilni geli.

Grelni in hladilni geli za koleno, gleženj in drugo!

Ste se med pripravami na poletje v fitnesu ali na teku po stezah v okoliškem parku malce preveč gnali? Vas morda boli glava? Imate težave s sklepi? Ob poškodbah, pikih, oteklinah, menstrualnih bolečinah in drugih neprijetnih situacijah naj vam bodo v pomoč hladilni in grelni geli TheraPearl, ki so po ugodnih cenah na voljo tudi v naši spletni trgovini MojPaket!

Geli TheraPearl so najboljša rešitev, ko se v kakršni koli situaciji pojavi potreba po mrzlem ali toplem obkladku. Medtem ko običajni obkladki, če želite tudi med terapijo ostati aktivni, ne pridejo v poštev, saj jih je potrebno konstantno držati, drugače zdrsnejo na tla, se izdelki TheraPearl na mesto, kjer je potrebna hladna ali topla terapija, fiksirajo z elastičnimi trakovi, ki se pritrdijo s pomočjo ježka, zato vam ni treba prenehati z delom ali s športno aktivnostjo, ko nosite TheraPearl obkladek.

Nič več neenakomernega hlajenja ali gretja!

Tovrstne neprijetnosti so zdaj preteklost! Gel v izdelkih TheraPearl je izdelan iz perl, zaradi katerih se toplota ali hlad enakomerno porazdeli po celotnem izdelku in enakomerno greje ali hladi poškodovano ali drugače obolelo mesto.

Za razliko od terapije, ki vam jo ponujajo standardni grelni ali hladilni geli, so TheraPearl izdelki nekaj posebnega, saj z nakupom enega izdelka dobite kar dva vrhunska pripomočka – tako za gretje kot za hlajenje.

TheraPearl vam torej omogoča prihranek, pri tem pa kakovost izdelka ostaja na vrhunskem nivoju. Priprava pripomočka TheraPearl resnično ne bi mogla biti bolj enostavna. Če želite, da se izdelek ogreje, ga za kratek čas postavite v mikrovalovno pečico, če si želite hladne terapije, pa ga za nekaj ur dajte v zamrzovalnik.

Tako hladilni geli kot grelni geli so v naši spletni trgovini MojPaket na voljo v več različnih oblikah in velikostih, odvisno od tega, za kaj jih potrebujete.

TheraPearl izdelki so primerni za lajšanje bolečin v sklepih, na primer v kolenih in zapestjih, za lajšanje bolečin v križu, v vratu in še marsikje.

Grelni in hladilni geli za vrat

Tudi za naše najmlajše

Grelni in hladilni geli TheraPearl so primerni tudi za lajšanje težav pri majhnih otrocih, saj ne vsebujejo nikakršnih snovi, ki bi lahko imele negativne posledice za zdravje uporabnika, tako na primer v njih ne boste našli težkih kovin in zdravju škodljivih BPA.

Poleg svoje varnosti in učinkovitosti so otroški obkladki iz serije TheraPearl prijateljčki narejeni v zanimivih oblikah, ki bodo otrokom še posebej v veselje.

Primerni so za “zdravljenje” bušk in drugih manjših oteklin, za lajšanje glavobolov in za nižanje visoke telesne temperature, za lajšanje bolečine in srbečice ob piku žuželk ter za druge neprijetnosti.

Grelno hladilni geli TheraPearl prijateljčki za otroke so tako dobri, da so v raziskavi Starši testirajo – starši odobrijo prejeli prestižno nagrado a svojo kakovost in za svoj izgled – dobite jih lahko namreč v obliki žabic ali pujskov, ki bodo otrokom v uteho medtem, ko bodo čakali, da neprijetni občutek pojenja.

Grelni in hladilni geli za ptroke

Za kaj so uporabni grelno hladilni geli TheraPearl?

Gel TheraPearl lahko uporabljate za toliko različnih namenov, da težko naštejemo prav vse...

Kot grelni gel, torej segreti v mikrovalovni pečici, vam bodo pomagali olajšati bolečine v mišicah ali omiliti neprijetne mišične krče, pomagali bodo preprečiti bolečine po (preveč) intenzivni športni aktivnosti, odpravili bolečine v sklepih ali njihovo otrdelost, vsem ženskam pa lahko pomagajo tudi pri lajšanju bolečine, ki je posledica krčev, ki se pri nekaterih pojavijo ob nastopu menstruacije.

TheraPearl gel kot hladilni gel, ki ga pripravite v zamrzovalniku, pa bo zmanjšal oteklino in omilil bolečino ob poškodbah, kakršne so udarnine in zvini, preprečil bo nastanek ogromne pisane modrice na mestu udarca, pomagal pri lajšanju previsoke telesne temperature, olajšal neprijeten občutek, ki nastane, ko nas rahlo opeče žgoče poletno sonce, omilil bolečino in srbečico ob piku žuželk, učinkovito lajšal migrenski ali navaden glavobol ter pomagal pri lajšanju zobobola. Tisti, ki veliko časa preživite ob izvajanju aktivnosti, kjer veliko premikate zapestje, verjetno poznate grozen občutek bolečine, ki spremlja sindrom karpalnega kanala.

Hladilni geli TheraPearl bodo zagotovo kos tudi temu...

Hladilni gel pa ni namenjen zgolj lajšanju oteklin, ki so nastale zaradi poškodb, temveč vam lahko pomaga tudi pri zmanjšanju podočnjakov. Nikoli več svetu ne razkazujte znakov neprespanih noči. Masko za oči si enostavno namestite na obraz in uživajte v njenem sproščujočem hladilnem učinku, hkrati pa poskrbite, da bodo podočnjaki le še preteklost.

In kako dolgo je priporočljivo na obolelem mestu držati grelni ali hladilni gel?

Pretiravanje, tako kot velja prav za vsako stvar, vsekakor ni dobro. Hladilni oziroma grelni gel TheraPearl bo svojo nalogo optimalno opravil v 15 do 20 minutah, kolikor jih za tovrstne grelne ali hladilne terapije priporočajo zdravniki. Gel ob pravilni uporabi nikakor ne more pri uporabniku povzročiti opeklin ali ozeblin.

Vendar nikar ne pozabite! Grelni gel oziroma hladilni gel resda lahko omili in olajša marsikatero vrsto bolečine na mnogih različnih delih telesa, vendar naj vas opozorimo: če kljub terapijam z izdelki TheraPearl bolečina po nekaj časa ne preneha ali se celo stopnjuje, nujno obiščite zdravnika! Bolečina je lahko pokazatelj, da z vašim telesom nekaj ni v povsem najlepšem redu. V tem primeru boste nujno potrebovali zdravniško pomoč, sicer se lahko neprijetnost razvije v nekaj mnogo resnejšega.

Grelni in hladilni geli za koleno

Kakšne so prednosti izdelkov TheraPearl pred ostalimi podobnimi izdelki?

Ogromne! Kot že omenjeno, je TheraPearl izdelek dva v enem, kar pomeni, da vam ne bo treba kupovati pripomočka za hlajenje in pripomočka za gretje posebej. TheraPearl zagotavlja kontrolirano temperaturo, kar pomeni, da se vam za razliko od običajnih tovrstnih izdelkov ni treba bati, da bi prišlo do poškodb zaradi previsoke ali prenizke temperature. Prav tako so TheraPearl izdelki izjemno mehki in prijazni do kože. Hladilni gel TheraPearl ob uporabi ne kaplja, zato po terapiji za seboj ne boste puščali razdejanja v obliki mokrih oblačil ter kapelj in luž na vaših tleh.

Ne odlašajte več! Z le nekaj kliki si lahko po ugodni ceni zagotovite izdelek TheraPearl, ki bo v primeru bolečin kmalu postal vaš najboljši prijatelj. Hladilni in grelni geli TheraPearl vas čakajo v spletni trgovini MojPaket. Priklikajte se na našo spletno stran in si še danes naročite uporaben in kakovosten dva v enem pripomoček za lajšanje bolečin.

Napišite komentar...