Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Hladilci zraka.

Hladilci zraka.

Hladilci zraka za hladne in sveže poletne dni

Poleti hrepenite po ohladitvi, pa se vam zdi, da ventilatorji in klimatske naprave enostavno niso dovolj? Je po uporabi omenjenih naprav zrak v vaših prostorih suh in draži vašo sluznico? Rešitev za vse vaše težave so hladilci zraka, ki vam jih ponujamo v spletni trgovini MojPaket. Hladilci zraka so učinkovitejši kot klimatske naprave, saj zrak ne samo ohladijo, temveč iz njega odstranijo tudi vse neprijetne vonjave in ga prečistijo, da boste spet dihali svež zrak, kot na sprehodu v gozdni potki.

Zaradi postanega zraka ste utrujeni

Verjetno ste že kdaj opazili, da ste po daljših časovnih obdobjih, ki jih med delom ali drugo dejavnostjo preživite v zaprtem prostoru, tako fizično kot mentalno popolnoma izžeti, tudi, če v tem času niste bili pretirano aktivni. Razlog za to hudo izčrpanost je postan zrak, saj ta v zaprtih prostorih ne more krožiti in se zato tudi ne more osvežiti in se napolniti s kisikom.

To še posebej velja za prostore, v katerih sploh ni oken ali pa so le ta majhna, vendar tudi odprto okno pogosto ne zadostuje. V poletnih mesecih, na primer, nikakor ni dovolj, da v prostor, v katerem se nahajamo, konstantno dovajamo svež zrak, temveč mora biti ta tudi primerno ohlajen.

Hladilci zraka

Prastar način hlajenja in povsem nova tehnologija

Hladilci zraka Eco Cooler, ki jih ponujamo v spletni trgovini MojPaket, zrak v prostoru, v katerem stojijo, hladijo preko sistema izhlapevanja, nato pa ga s pomočjo ventilatorja razpihajo okrog sebe po prostoru. Takšen način hlajenja je precej starejši in bolj naraven od klimatskih naprav, saj se tako (čeprav manj učinkovito) hladi tudi človeško in živalsko telo, hladilci zraka pa ga prinašajo nazaj v vaše domove in tako zagotavljajo najbolj naraven način, da se ohladite in osvežite.

Zakaj potrebujem hladilec zraka?

Morda je to vprašanje, ki si ga pogosto zastavite; je hladilec zraka sploh potreben?

Odgovor je preprost: da, hladilec zraka je dandanes v večini domov nujno potreben. V današnjih dneh, ko se vsi po vrsti vsak dan ženemo za večjo produktivnostjo, saj želimo doseči čim več v čim krajšem času, je izredno pomembno, da tudi v poletnih dneh, ko je precej vroče in skorajda nemogoče opravljati kakršno koli delo, ohranimo storilnost, ki jo imamo, ko temperatura zunaj ni tako visoka.

Hladilci zraka, ki so vam na voljo v naši spletni trgovini MojPaket, vam bodo pri ohranjanju visoke ravni storilnosti pomagali. Poleg tega pa lahko visoke temperature pripeljejo do mnogih tegob, povezanih z zdravjem, ki lahko celo ogrozijo vaše življenje, če jih ne odpravite. Primer je vročinska kap, ki lahko zadane starejše osebe, za probleme, povezane z vročino, pa so dovzetni tudi majhni otroci.

Hladilci zraka so resnično vsestranske naprave, saj jih lahko uporabljate tako v zaprtih prostorih kot na prostem, primerni so tako za majhne kot za velike prostore. Precej boljši so kot ventilatorji in cenejši kot klimatska naprava. Lahko jih uporabljate v avtodomu, ko se odpravite na kampiranje, na poti na počitnice, in celo v osebnih avtomobilih, ko se vozite na delo in domov.

Hladilci zraka - ponudba

Kako izbrati primeren hladilec zraka?

Čeprav so hladilci tako vsestranski, da jih lahko uporabljate praktično vsepovsod, ni čisto vsaka naprava primerna za čisto vsak prostor. Upoštevati je potrebno kar nekaj dejavnikov, da boste lahko izbrali hladilec zraka, ki bo do potankosti ustrezal vašim željam in potrebam. Ti dejavniki, na katere morate biti pozorni, so toplotna izolacija prostora, njegove dimenzije torej višina in širina, različni viri toplote v prostoru in, nenazadnje, število oseb, ki se običajno v tem prostoru nahajajo. Velikost prostora je še posebej pomemben dejavnik, saj je bolje, da za določen namen izberete hladilec zraka, ki je primeren za prostore nekoliko večjih dimenzij, kot je tisti, v katerega ga nameravate postaviti, saj boste z nakupom hladilca zraka za manjše prostore, kot je vaš, zgolj po nepotrebnem zapravljali denar, zrak v prostoru pa ne bo ohlajen in osvežen tako, kot bi si želeli.

Čeprav je hladilec zraka, kakršni so na voljo v spletni trgovini MojPaket, zelo učinkovit že sam po sebi, obstaja trik, s katerim si lahko zagotovite še boljše hlajenje: v rezervoar, v katerega pred uporabo nalijete vodo, dodajte še nekaj ledenih kock. Prav tako vam priporočamo, da svoje naprave ne postavite neposredno na tla, temveč na nekoliko dvignjeno površino, v prostoru pa nekoliko odprete okno, da se v njem ustvari podtlak in bo zrak bolje zaokrožil.

Hladilec zraka ali kllimatska naprava?

Seveda se lahko povsem zadovoljivo ohladite tudi s klimatsko napravo ali z uporabo ventilatorja, vendar ima hladilec zraka pred tema dvema napravama kar nekaj prednosti: pri hlajenju je mnogo učinkovitejši, zraka pa ne le ohlaja, temveč iz njega tudi odstranjuje neprijetne vonjave in ga čisti. Medtem ko je klimatska naprava precej glasna in lahko ovira miren spanec ljudi v prostoru, v katerem se nahaja, je hladilec zraka izredno tih.

Hladilci zraka - termometer

Ionizator

Kot že omenjeno, imajo nekateri hladilci poleg hlajenja tudi možnost čiščenja zraka – to so modeli, ki imajo vgrajen ionizator.

Ionizator zraka, kot nakazuje že njegovo ime, proizvaja negativne ione, drugače imenovane tudi anioni (pozitivni ioni se imenujejo kationi), ki nase vežejo nečistoče, ki se lahko nahajajo v zraku – primeri takšnih nečistoč so bakterije, virusi, mikroskopski prašni delci, enako drobceni delci cigaretnega pepela in cigaretnega dima in podobno. Zaradi njih je ljudem, ki trpijo za alergijami in boleznimi dihal, onemogočeno normalno dihanje v prostoru, kjer je zrak poln teh nečistoč, zato je za alergike in astmatike posebej pomembno, da imajo v lasti hladilec zraka z ionizatorjem.

Hladilec zraka z ionizatorjem za antistresno terapijo

Čiščenje zraka pa ni vse, kar ionizator zraka zmore. Ionizacija zraka bo zelo blagodejno vplivala tudi na raven stresnega hormona v vašem telesu, zato se boste v prostoru, v katerem je prižgan ionizator zraka, lažje sprostili in lažje postorili vse, kar morate postoriti.

Obiščite MojPaket!

V spletni trgovini MojPaket.si verjamemo, da so hladilci zraka, ki jih ponujamo, najbolj učinkoviti pri ustvarjanju prijetnega življenjskega okolja znotraj vašega doma. Če boste uporabljali katerega od naših hladilcev, vam lahko zagotovimo, da bo vaša produktivnost strmo narastla, saj boste imeli vse poletje doma svež in hladen zrak. Obiščite našo spletno trgovino in še danes naročite svoj hladilec zraka.

Napišite komentar...