Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Hrana za male pse.

Hrana za male pse.

Hrana za male in mini pse - naredite razliko že danes!

Če ste lastnik malega ali mini psa, potem veste, da so tudi majhni psi prave male zverine, kot njihovi večji vrstniki. Se pa od njih seveda tudi razlikujejo in posledično potrebujejo posebej prilagojeno hrano, ki upošteva njihovo hitro presnovo. Prav tako mora biti narejena iz sestavin, ki pomagajo preprečevati nalaganje zobnega kamna in s tem povezanih obolenj zob in dlesni. Poleg tega, da je hrana uravnotežena in pripravljena iz najbolj kakovostnih sestavnih, je pomembno tudi, da je okusna.

Vrhunska hrana za mini in majhne pse PRO PLAN združuje vse te lastnosti. Vrhunska briketirana hrana PRO PLAN je pripravljena iz izbranih kosov pravega piščančjega in lososovega mesa  in ne iz mesne moke. Je skrbno pripravljena, da bi nudila izvrstno prehrano odličnega okusa. S hrano PRO PLAN nudite prilagojeno prehrano, ustrezno potrebam vašega mini ali malega psa.

IZBIRA hrane za male in mini pse

Pravilna prehrana psov je ključ do njihovega zdravja in dobrega počutja skozi vsa življenjska obdobja. Super premium hrana Purina Pro Plan je zato že več kot 85 let vodilna na področju raziskav hrane za pse in v svojem bogatem naboru ponudi vse, kar naši ljubljenci potrebujejo v vseh življenjskih obdobjih. Briketirana hrana Pro Plan je sestavljena samo iz najkakovostnejših sestavin in je podkrepljena z dodatkom edinstvenih formul, ki so sad lastnih raziskav.

Ravno znanstvene ugotovitve so tista prednost, ki hrano Pro Plan za pse uvršča v sam vrh.

V novi preobleki sedaj tudi na našem tržišču predstavlja hrana Pro Plan edinstveno inovacijo OPTI NUTRITION, ki pod drobnogled vzame specifične lastnosti psov glede na njihovo starost, velikost ali druge posebne potrebe.

Hrana za male in mini pse

OSNOVNI OKUS - PRO PLAN s piščancem

Hrani za mladiče je dodana OPTI START formula, ki temelji na izvlečku govejega mleziva z visoko vsebnostjo bioaktivnih molekul, ki krepijo obrambni sistem in tako pomagajo mladičem v njihovem najbolj kritičnem obdobju, da izgradijo močan obrambni sistem. Prav tako izvleček mleziva pomaga pri izgrajevanju zdrave črevesne mikroflore.

Hrani za odrasle pse je dodana OPTI HEALTH formula, ki dolgoročno podpira in skrbi za dobro počutje vašega psa. Zaradi optimalnega vnosa hranilnih snovi je hrana lahko prebavljiva in prenosljiva ter tako zadovolji vsem prehranskim potrebam vašega psa. Kombinacija ključnih hranil pomaga podpirati zdrave sklepe za aktiven življenjski slog, ohranja zdravo kožo ter sijočo dlako od korenin do konic ter skrbi za popolno zobno nego vašega psa.

OBČUTLJIVA KOŽA - PRO PLAN z lososom

Briketi z lososom, kot edinim virom živalskih beljakovin OPTI DERMA so odlična izbira za pse, ki jih pestijo težave s kožo. Vsebuje patentirano mešanico hranil, ki klinično dokazano pomagajo ohranjati zdravo in prožno kožo ter svetlečo dlako. Povišana vsebnosti visoko kakovostnih beljakovin, esencialnih maščobnih kislin, cinka, vitaminov A, B, C in E dodatno poskrbi za zdravje kože. Hrana ne vsebuje glutena.         

OBČUTLJIVA PREBAVA - PRO PLAN s piščancem

Za pse z občutljivimi prebavili je primerna hrana OPTI DIGEST. Sestavljena je iz visoko prebavljivih sestavin, dodatek inulina -  skrbno izbranega prebiotika – pa dodatno pripomore pri uravnavanju zdrave črevesne flore prebavil. Hrani je dodan tudi bentonit (glina), ki v prebavilih nase veže odvečno vodo in tako pomaga pri formaciji bolj kompaktnega iztrebka.

STAREJŠI PSI - PRO PLAN s piščancem

Pri starejših psih se pogosto pojavi tako imenovano staranje možganov. Z napredovanjem tega procesa, psi izgubijo določene kognitivne funkcije in lahko se pokažejo tudi spremembe v obnašanju. Z namenom, da se ta proces upočasnim, in da tudi starejši psi ostanejo aktivni in živahni, so pri Purini Pro Plan razvili formulo OPTI AGE, ki je dodana hrani za starejše pse. Patentirana mešanica srednjeverižnih trigliceridov služi kot alternativni vir energije starajočim se možganskim celicam in tako pomaga pri ohranjanju njihovih funkcij. Formula je bila klinično preizkušena in dokazano pomaga izboljšati spomin in zmožnost koncentracije pri starejših psih.

Napišite komentar...