Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Igrače za otroke.

Igrače za otroke.

TOP igrače za otroke – trampolini, tobogani in še kaj!

Naši otroci so naše bogastvo – se strinjate? Za njih živimo, za njih se razdajamo, jih obožujemo in se za njih odpovedujemo - marsičemu! In ravno iz vseh teh razlogov pridemo zelo pogosto v situacijo, ko je potrebno poiskati kakšne igrače za otroke – ampak katere?

Različni rojstni dnevi, prazniki, obletnice in podobno – vse to so situacije, ko včasih kar malce brezglavo hodimo na okoli in iščemo nekaj, kar bo vašega malčka razveselilo in mu narisalo nasmeh na obraz.

Da bi to nakupovanje v prihodnje bilo nekoliko lažje, smo za vas pripravili nekaj idej, kaj kupiti vašemu otroku, ali otroku vam bližnjih – zatorej, berite naprej.

Trampolini lahko zadovoljijo prav vsakega otroka

Pred mnogimi leti, so bili trampolini na razpolago našim otrokom samo v kakšnih večjih centrih, ali pa kje ob morju, kot del animacije in zabave. Danes je to popolnoma drugače…

Če se boste sprehodili kje med kakšnimi hišami, boste kaj hitro opazili, da se trampolini nahajajo na mnogih dvoriščih, da na njih poskakujejo tako majhni, kot tudi nekoliko večji otroci – in prav vsi se ob tem neizmerno zabavajo.

Seveda, trampolini so prava atrakcija v zadnjih letih, otrokom omogočajo zabavo, starši so pa lahko ob tem nekaj časa brez skrbi – zaščitne mreže po navadi dajejo zalo kvalitetno zaščito.

Če si torej tudi vi želite, da se bo vaš otrok zabaval in hkrati ob tem razvijal svoje motorične sposobnosti, potem je trampolin odlična igrača za vašega malčka.

Tobogani za stanovanje in vrt

Takoj za trampolini, so tukaj tobogani – igrača, s katero smo zrastli mi, z njo bodo zrastli naši otroci in najverjetneje tudi njihovi otroci.

Danes različni proizvajalci proizvajajo različne izdelke iz različnih materialov – tako lahko v naši ponudbi recimo najdete tako majhne, kot tudi velike tobogane – nekateri od teh so namenjeni izključno postavitvi na vaše dvorišče, spet drugi so tako majhni in prijazni, da jih lahko za vaše malčke postavite celo doma v dnevno sobo.

Moderni tobogani so v zadnjih letih tudi že oblikovani tako, da so njihove linije konkretno zaobljene, kar preprečuje mnoge poškodbe, ki so se dogajale na tem igralu v preteklosti.

Če torej želite vašemu malčku privoščiti nekoliko zabave in ob tem tudi lahkotne rekreacije, potem bo tobogan pravilna izbira!

Igrače za otroke - tobogani

Igrače LEGO – naj otroci ob prstih razmigajo tudi svoje možgane

Omenili smo trampoline in omenili smo tobogane – igrala, katera lahko otroci uporabljajo, ko so zunaj, na dvorišču – kaj pa ko je zunaj dež in slabo vreme?

Odlična rešitev za takšne dni so sigurno igrače LEGO. Le-te se na tržišču nahajajo že mnoga leta in razlog tega je sigurno v tem, da premorejo izjemno kvaliteto, ob tem pa našim otrokom omogočajo tudi osebnostni razvoj.

LEGO vam tako ponuja mnoge različne možnosti igrač – izbirate lahko med tistimi za najmlajše, kjer so kocke in ostale zadeve nekoliko večje in predvsem preproste za sestavo, seveda pa imajo v ponudbi tudi veliko bolj kompleksne igrače, ki bodo vašemu malčku vzele kar nekaj ur ali celo dni njihovega časa.

Če torej iščete igračo, katera ne bo vašemu otroku zanimiva samo kakšno uro ali dve potem, ko ste jo prinesli domov, potem so igrače LEGO pravi odgovor za vas.

Plišaste igrače za zabavo ali za lahko noč

Vsi mi se dobro zavedamo, da je za otrokov razvoj izjemno pomemben tudi počitek. Iz tega razloga se bo vaš otrok vsake toliko spravil k spancu in da bi le-ta bil lepši in nekoliko lažji, se malčki po navadi odločajo za kakšno »družbo« v obliki igrač.

Ene izmed najboljših igrač, ki bodo vašemu otroku prinesla zabavo, ob tem pa tudi ljubezen, so sigurno igrače Talking Friends.
Plišaste igrače, katere oddajajo zvoke, torej govorijo, ob tem so pa še izjemno prikupne – kot takšne jih bo vzljubil vsak otrok.

Otroci bodo v njih našli prijatelja, hkrati pa se bodo ob njih spoznavali z različnimi živalskimi vrstami.

Če imate torej željo, da bo vaš otrok po napornem dnevu tudi sladko zaspal, potem so plišaste igrače iz serije Talking Tom odlična izbira za vas in vaše malčke.

Igrače za otroke - Talking Friends

Vas zanimajo še katere druge igrače za otrok?

Seveda so zgoraj naštete igrače le nekatere od tistih, za katere menimo, da bi znale biti zanimive vašim otrokom.

Ob vsem tem otroci obožujejo tudi različne sestavljanke, hiške, družabne igre kot so štiri v vrsto in ostalo podobno temu.

Vsak otrok je zgodba zase, vsak otrok je unikat – le vi ga najbolje poznate in le vi boste najbolje vedeli, kaj ga zabava, kaj ga veseli in kakšne igrače bodo najbolj primerne zanj.

Mi smo vam ponudili le nekaj idej, končen izbor pa vsekakor prepuščamo vam!

Napišite komentar...