Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

IR paneli

IR paneli so odlična rešitev za vaš dom, kajti ogrevajo predmete v prostoru s pomočjo infrardeče svetlobe. To sodobno pridobivanje toplote je zdravo, varčno in naravno. Preverite ponudbo IR panelov ter pripomočkov za ogrevanje vaše terase, delavnice ali doma.
Poglej kot Mreža Seznam
Vrstni red
Prikaži na stran

Sprejemnik BT001 podometni za v dozo (primeren za termostat BT010 ali BT710) - ODPRTA EMBALAŽA

9,99 €
Sprejemnik BT001 podometni za v dozo (primeren za termostat BT010 ali BT710)

IR paneli so estetsko dovršeni, varčni in ugodni

IR paneli - ogrevanje

Če še ne veste, kako bi se greli v zimskih dneh vam IR paneli ponujajo izvrstno rešitev. To je tako imenovano ir ogrevanje z infrardečo svetlobo, kjer grelnik prenese energijo na okoliška telesa s pomočjo elektromagnetnega sevanja. Valovna dolžina sevanja se giblje od 780nm do 1nm, to pa je odvisno od temperature telesa. Energija se ne prenaša s stikom, saj lahko oddaja telesom toploto v brezzračnem prostoru. IR paneli so novost, ki vas bo prepričala.

IR paneli - nekaj osnov, ki jih morate vedeti

IR paneli so estetsko dovršeni, njihova funkcionalnost pa zato ni drugotnega pomena. So nevtralnega videza in tako lepo sovpadajo v prostor. Poleg tega so izredno energetsko učinkoviti v primerjavi z drugimi grelci. Pri svojem delovanju ne premikajo večjih količin zraka, kar pomeni, da zrak ne izsušijo ter ne premikajo prahu. Na ta način vplivajo na trdne površine in predmete, ki v sebi zadržijo toploto in jo prenašajo v prostor. Prav tako segreva stene in tla, kar pa pomeni, da se v njih ne nabira vlaga. Tako preprečuje nastajanje in širjenje plesni, hkrati pa ohranja toploto v vašem domu.

Z IR paneli razdelite svoje prostore na tako imenovane ''cone'', ki lih lahko poljubno ogrevate s pomočjo termostata. Če panele primerjamo s klasičnim centralnim ogrevanjem, je ta način bistveno bolj varčen.

Poleg običajnih funkcij, imajo nekateri ir paneli še zamenljiv filter, luč, vlažilec zraka, ultra tih ventilator, podaljšano garancijo in kompakten videz. Pri nakupu upoštevajte svoje želje in potrebe ter preverite našo pestro ponudbo.