Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Konjska krema in druge.

Konjska krema in druge.

Konjska krema, ognjičeva in druge – sproščajo, ščitijo!

Še iz davne zgodovine poznamo zanimive in koristne stvari, ki so zdravile, ščitile in sproščale. Tak produkt je recimo konjska krema, ki ji rečemo tudi konjska mast.

Ta krema je priljubljena pri športnikih, prav tako pa tudi pri starostnikih, kateri čutijo bolečine v križu, vratu, ramenih, ter mnogih drugih delih svojega telesa. S svojim hladilnim učinkom sprošča mišično napetost in s tem posledično odpravlja bolečino.

Ni pa samo konjska krema oboževana med ljudmi – tukaj so še ognjičeva krema, krema z izvlečki arnike in divjega kostanja, ter mnoge druge kreme.

Vse to so kreme, katere vam lahko ob redni uporabi pripomorejo k boljšemu počutju, lepši koži, ter mnogih drugih pozitivnih učinkih pri negi vašega telesa.

Če ste torej tudi vi eden izmed mnogih, ki potrebuje kakšno kvalitetno kremo za svoje telo, potem berite naprej in najdite kakšno, ki bo primerna za vas.

Konjska krema oz. balzam – hladi, poživlja in sprošča

Konjska krema oz. balzam s kombinacijo dragocenih zeliščnih izvlečkov hladi, poživlja in sprošča.

Izjemno ugodno deluje na bolečine v hrbtenici in sklepih, uporablja se pa tudi pri težavah, ki so posledica revme, bolečin v kosteh, slabega krvnega obtoka, po mehaničnih poškodbah, pri zatečenih nogah in obremenjenih, ter utrujenih mišicah. Prav tako lajša dihanje ob prehladu.

Če ste torej v zgornjih vrsticah naleteli na katero od težav, ki pesti tudi vas, potem je konjska krema ena od tistih, ki vam lahko morda pomaga…

Konjska krema, ognjičeva krema, krema z izvlečki arnike, krema divjega kostanja - hrbtenica in mišice

Ognjičeva krema oz. balzam – ščiti in neguje kožo

Ognjičeva krema oz. balzam se ne vpija v kožo, temveč ostane na koži kot zaščitni sloj, zaradi česar je primeren za nego razpokanih in obremenjenih rok in nog. Pomaga tudi pri izsušenih ustnicah.

Krema oz. balzam je namenjen zaščiti pred okoljskimi in vremenskimi vplivi in za splošno nego telesa.

Deluje protivnetno, uspešno proti dermatitisu, lišajem, herpesu, pomirja pri srbečici in pikih žuželk.

Primeren je za vse tipe kože; tudi za otroke in starejše ljudi. Zakaj ga torej ne bi tudi vi preizkusili in si na tako enostaven način zaščitili svojo kožo pred neprijetnostmi?

Krema z izvlečki arnike – naredi vašo kožo mehko in voljno

Arnika je dobro poznana rastlina, ki so jo na veliko uporabljali že v zgodovini. Vse to izključno zato, ker ima ta rastlina mnoge blagodejne in zdravilne učinke in lastnosti.

Tako kot ognjičeva krema, tudi krema z izvlečki arnike neguje kožo, ob tem jo pa naredi tudi mehko in voljno – kožo prekrvavi v obolelem tkivu in tako pozitivno vpliva na problematične podkožne bolezenske procese.

Uporablja se za suho, poškodovano in trdo kožo, za razkuževanje, opekline, alergije, lišaje, herpes, vneto kožo, glivična obolenja, omrzline, razpokanine in preležanine.

Zaradi vseh prednosti, ki jih premore krema z izvlečki arnike, so mnogi mnenja, da je to krema, ki bi jo moralo imeti vsako gospodinjstvo – lahko bi se ji reklo tudi »prva pomoč« med kremami.

Konjska krema, ognjičeva krema, krema z izvlečki arnike, krema divjega kostanja - cvet arnike

Krema z izvlečki divjega kostanja ima poživljajoče lastnosti

Tako kot krema z izvlečki arnike, je tudi krema divjega kostanja zelo izjemna!

Samo drevo, ki daje plod za tale izdelek, je izredno lepo, prav tako pa ga že od 19. stoletja naprej uporabljajo v zdravstvene namene.

Včasih se je iz skorje divjega kostanja pripravljalo različne obkladke, s katerimi so se lajšale mnoga obolenja in kožne bolezni, z listi tega drevesa se je lajšal kašelj, danes pa divji kostanj uporabljamo za pripravo končnih proizvodov, kot so kreme in drugi izdelki.

Krema z izvlečki divjega kostanja je namenjena intenzivni negi telesa. Z njenimi negovalnimi in poživljajočimi lastnostmi je še posebej primerna za nego utrujenih in obremenjenih nog.

Učinkuje blagodejno na krčne žile in pomaga pri odpravi oteklih nog, ob tem pa tudi preprečuje potenje in neprijetni vonj.

Z redno uporabo kreme divjega kostanja pa boste znatno zmanjšali tudi vidnost kapilar. Prav tako pomaga pri težavah s hemeroidi.

Kot vidite, je krema res izjemna, zatorej pričnite z njeno uporabo čim prej – ne bo vam žal.

Ko je najtežje, vam lahko krema pomaga

Mnogi so sicer mnenja, da čudežne kreme ne obstajajo, a uporaba zgoraj omenjenih krem in izdelkov skozi zgodovino kaže, da temu ni tako – ljudje so naravi zaupali nekoč in ji zaupajo tudi danes.

Če imate torej z lepoto in zdravjem svojega telesa kakšne težave, mu dajte pomagati – s kremami lahko to naredite dokaj enostavno,

Komentarji
25.3.2017 21:34
kupil bi konjsko kremo
Napišite komentar...