Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Otroška hiška.

Otroška hiška.

Le najboljše za vaše otroke - TOP MODEL leta 2016!

Lesena otroška hiška Lodge XXL predstavlja novi model iz skupine otroških hišk Lodge in je tako rekoč HIT leta 2016! Skupaj z dobaviteljem smo jo razvili na podlagi vaših potreb, predlogov in želja, zato dosega med strankami tudi neverjetno priljubljenost.

Gre za praktično in sodobno leseno hiško, ki omogoča razgibano igro vaših otrok na prostem.

Je moderna in trendovska, kvalitetne izdelave, njeno sestavljanje je lahko. Izdelana je iz izredno trpežnega lesa azijske cedre, osnovno premazana in prebarvana. Zadovoljuje najstrožje varnostne standarde in ima certifikata EN71 in TÜV.

Hiška za otroke nosi tudi oznako FSC, ki zagotavlja odgovorno ravnanje z gozdovi (beri: izdelki s to oznako prihajajo iz gozdov, kjer so izpolnili socialne, gospodarske in ekološke potrebe sedanjih in prihodnjih rodov).

PREBERITE ŠE: TOP igrače za otroke – trampolini, tobogani in še kaj!

Hiška s podestom na višini 118 cm ima okna in vrata s sodobnim magnetnim zapiranjem in kar 220 cm dolg tobogan. Ima tudi peskovnik, ki se nahaja pod hiško in omogoča prijetno igro ne glede na vremenske razmere, saj v sončnih dneh omogoča prijetno igro v senci, v primeru dežja pa bodo vaši mali nadobudneži uživali na suhem.

Izbirate lahko tudi med različnimi barvnimi kombinacijami (siva/bela, modra/bela, zelena/bela, rumena/bela in roza/bela).

Osnovni podatki - Lodge XXL:

BARVA:  siva/bela, modra/bela, zelena/bela, rumena/bela in roza/bela - OSNOVNI PREMAZ
SKUPNA DIMENZIJA IGRALA: 2494 cm (višina) x 2981 cm (širina) x 1520 cm (globina)
NOTRANJE DIMENZIJE: 89 x 97 x 128 cm
VIŠINA PODESTA: 118 cm
GLOBINA TERASE: 50 cm
DOLŽINA TOBOGANA: 220 cm
DIMENZIJA PESKOVNIKA: 66 x 77 cm
PRIPOROČENA KOLIČINA MIVKE: 120 kg         
OKVIREN ČAS SESTAVLJANJA: 180 minut
MATERIAL: AZIJSKA CEDRA (100 % FSC)
EN-71 CERTIFIKAT: DA
TÜV CERTIFIKAT: DA
ASTM CERTIFIKAT: DA

Če torej vašemu malčku želite le najboljše, potem je to ena od stvari, ki jih morate imeti na vašem dvorišču. Takšna hiška zagotavlja zabavo, nasmeh na obrazu vašega otroka, ter mnogo več!

Napišite komentar...