Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Likalnik

Da se izognemo zmečkanemu perilu po pranju, ki marsikomu dela preglavice, potrebujemo kakovosten likalnik za likanje oblačil. Da se boste lažje odločili za nakup vam priporočamo, da si pogledate, kateri likalniki so trenutno v ponudbi. Preverite ponudbo.
Poglej kot Mreža Seznam
Vrstni red
Prikaži na stran

VOX parni likalnik DBL-5003 (odprta embalaža)

11,99 €
VOX parni likalnik DBL-5003

Kaj je dobro vedeti, kadar kupujemo likalnik?

Likalnik

Kadar se odločamo med nakupom parnega likalnika ali parne postaje, nam lahko izbiro olajšajo naslednje informacije.

Parni likalniki imajo že vgrajeno ohišje za paro, medtem ko je pri parni postaji ohišje ločeno od same naprave. Tako je likalnik na parni postaji nekoliko lažji, saj ne vsebuje vode. Sama naprava ter ohišje sta povezana s cevko, ki pa je narejena tako, da se ne zapleta ter ne moti procesa likanja. Običajno je ohišje oz. rezervoar oblikovan tako, da lahko nanj aparat odložimo tudi med likanjem, tako da je opravljanje tega opravila še enostavnejše, kar je še posebej primerno za gospodinjstva, kjer se lika pogosto.

V obzir velja vzeti tudi moč likalnika. Izmerimo jo v vatih (W). Vsi aparati, ki jih ponujamo, imajo 2200 W moči ali več, ter tako spadajo med najmočnejše.

Naslednje funkcije, ki jo likalniki nudijo so regulacija pare glede na vrsto tkanine, ki jo likamo, sunkovito parjenje, s katerim odstranimo tudi najtrdovratnejše gube, pršenje s hladno vodo za odstranjevanje gub, funkcije proti kapljanju ter vertikalno likanje za občutljive tkanine. Glede na potrebe likanja, ki jih imate v vašem gospodinjstvu, si lahko na ta način pomagate pri izbiri tistega aparata, ki resnično ponuja funkcije, ki vam bodo olajšale delo.

Ne nazadnje vam priporočamo, da preverite tudi našo ponudbo aktivnih likalnih desk, ki uporabnost ter udobje likanja še izboljšajo. Nekatere likalne deske nudijo odlagalno površino za vaš likalnik ali parno postajo. S funkcijami ogrevanja, vsesavanja ter pihanja zraka pa nam delo še dodatno olajšajo.

Filter by:

Počisti