Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Mobilni telefoni

Mobilni telefoni so danes obvezna oprema vsakega človeka in brez njih že prav ne moremo. Dandanes jih imajo že majhni otroci in so nujen komunikacijski pripomoček. Naši svetovalci vam bodo v naši spletni trgovini na voljo za kakršnakoli vprašanja, vi pa se morate odločiti za tiste funkcije, ki so vam pri mobilnem telefonu najbolj pomembne.
Poglej kot Mreža Seznam
Vrstni red
Prikaži na stran

CAT Telefon CAT B35 Dual SIM (odprta embalaža)

29,99 €
CAT Telefon CAT B35 Dual SIM

Kakšnega potrebujete in bo pravi za vas?

 telefoni

Biti mobilen, danes pomeni, da imate dostop do vsega mogočega - do spleta, prijateljev in seveda tudi do vseh možnih informcij, ki nas obdajajo na vsakem koraku. Da bi vse to lahko izvedli, pa potrebujete kakšen dober mobilni telefon, pa naj bo to takšna za starejše, Samsung, Apple ali karkoli drugega, kar vam bo v pomoč.

Tisti telefoni za starješe so manjše narave in imajo večje tipke in zaslon, tisti za mlajše, recimo telefoni ali Apple pa so nekoliko večji, tanjši in jim največkrat rečemo tudi "pametni". Pametni so zato, ker lahko z njimi opravljamo mnoga opravila in so se v zadnjih letih s svojimi zmogljivostmi že skoraj približali računalnikom.

Pri nas imamo za vas na voljo veliko modelov različnih proizvajalcev. Z lahkoto boste našli najboljšega za vaše potrebe in želje. Velikokrat so le-ti naša pisarna na poti, saj preko njih urejamo e-pošto, kličemo in se dogovarjamo za sestanke. Opravljamo lahko tudi konferenčne klice in upravljamo socialna omrežja tako zase kot za podjetniške potrebe, kot je marketing.

Seveda so te naprave še vedno izjemno pomembno komunikacijsko sredstvo tudi v zasebnem življenju, saj s svojimi najdražjimi komuniciramo preko sporočil, klicev in aplikacij, ki nam sporočanje pisno ali preko videa omogočajo. Če radi s telefonom posnamemo tudi fotografije in videe, je izjemno pomembno, koliko GB spomina imajo oziroma kakšna je velikost njihovega spomina.

Seveda se te različne velikosti poznajo tudi pri cenah. Veliko spominskega prostora nam prav pride tudi v primeru, če uporabljamo veliko aplikacij. Aplikacij je seveda ogromno vrst. Poznamo takšne za navigacijo, e-pošto, urejanje slik, videa, socialna omrežja, spletno banko, menstrualni koledarček za ženske, takšne, kjer imamo vse kartice na enem mestu in še ogromno ostalih. Vse to nam na telefonu polni prostor in v dober premislek vam je, koliko tega dejansko uporabljate. 

Če je bila pred več kot desetimi leti skoraj znanstvena fantastika, da bodo naše mobilne naprave omogočale različne aplikacije, video klice, igrice, dostop do mobilne banke, pregled plačilnih kartic in kartic zvestobe ter aplikacije za varnost in zaščito vašega telefona, je to danes že skoraj splošno sprejeto dejstvo. In roko na srce, tudi tisti najbolj računalniško in telefonsko pismeni težko sledijo vsemu temu razvoju, čeprav nas naši mobilni telefoni kar sami opozarjajo in opominjajo na novo prihajajoče aplikacije.

Aplikacije imamo na naših Android telefonih (podobno je tudi na telefonih z iOS operacijskim sistemom) razvrščene po kategorijah. Primeroma: avtomobili in vozila, časopisi in revije, dogodki, družabno, družina, finance, fotografiranje, glasba in zvočna vsebina, hiša in dom, hrana in pijača, igre, izobraževanje, knjige in viri, knjižnice in predstavitve, lepota, medicina, nakupovanje, šport, zabava, vreme, zmenki, zemljevidi in še bi lahko naštevali.

Aplikacije za telefone so bodisi plačljive bodisi ne. Veliko aplikacij je narejenih tako, da je osnovna verzija brezplačna, profesionalna ali bolj dodelana pa plačljiva. Z osnovno se lahko z njo seznani in če nam je všeč ali pa nam se zdi uporabna, jo lahko nadgradimo z nakupom.

Pri nekaterih aplikacijah so za uporabnika velik izziv reklame drugih ponudnikov, ampak to je del sodobnega oglaševanja, katerega se lahko največkrat znebiš z zamenjavo aplikacije. Nekaj najbolj zanimivih aplikacij za telefon si pogledajte na našem blogu.

Za konec pa še - vsi ti naši telefoni nam res sledijo na vsakem koraku in načeloma bi lahko, če bi tako želeli, vse opravljali preko njih. Vedno boljši so in vedno več se da na njih narediti. Kot fotoaparati se brez problema lahko, po kakovosti slik in ostalih funkcijah, približajo profesionalnim. Tudi kvaliteta video posnetkov je vedno bližje tistim, ki so narejeni z videokamerami (nov mobilni telefon, odličen posnetek). 

Pošiljanje sporočil in klicanje še nikoli ni bilo tako enostavno. Najboljše pri tem pa je, da veliko aplikacij omogoča, da to počnete zastonj, če le imate dostop do interneta. Na koncu se pojavi se vprašanje dizajna, oblike, velikosti in barve samega aparata - dandanes so že v velikem spektru in pri nas boste prav zagotovo tudi vi našli svojega.

Filter by:

Počisti