Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Vse kategorije
  Filters
  Preferences
  Iskanje

  Otroške hiške

  Popoln prostor za druženje ter igranje našim otrokom predstavljajo otroške hiške. So kvalitetno izdelane, varne ter vzdržljive. Hiške za otroke so lahko narejene iz kakovostnega lesa ali pa iz visoko odpornih umetnih materialov. Privoščite vašemu otroku le najboljše. Preverite ponudbo.
  Poglej kot Mreža Seznam
  Vrstni red
  Prikaži na stran

  Otroška hiška za punčke Kaylee

  179,99 €
  Otroška hiška za punčke Kaylee

  Otroška hiška za punčke - Kayla

  159,90 €
  Barbie hiška Kayla

  Otroška hiška za punčke Sparkle

  249,90 €
  Otroška hiška za punčke Sparkle

  Hišica 120x113x111cm

  91,35 €
  Hišica 120x113x111cm

  Otroška lesena hiška FUNGOO Zax

  549,90 €
  Otroška hiška ZAX ima dvojno gugalnico in plezalno steno omogoča igro do 6 otrok istočasno. Dolžina tobogana je 220 cm.

  Otroška hiška za punčke - Pepelka Disney

  199,90 €
  Barbie hiška Pepelka Disney

  Igralni stolp FUNGOO Hally

  449,90 €
  Igralni stolp Hally

  Otroška hiška za punčke Florence

  159,99 €
  Otroška hiška za punčke Florence

  Otroška lesena hiška FUNGOO Carol 2

  499,00 €
  Fungoo ® Carol serija vam ponuja izjemno prefinjena, stabilno konstrukcijo z leseno streho in leseno plezalno steno. Za dodatno zabavo vaših najmlajših je dodan i tobogan. Tako vaš vrt postaje pravi center zabave in varne igre. Primeren je za igro tudi do 7 otrok hkrati. Dimenzije sestavljenega seta: 395 x 275 x H290cm Velikost platforme: 100cm x 100cm x 125cm (V) Sistem vključuje: • tobogan dolžine 220 cm • sidra za pritrditev stolpov v tla • vsa potrebna držala in zaščite • lestve s kovinskimi palicami • podrobna navodila za sestavo • oprijeme za plezanje • plezalno steno • Flat Red sedež za guganje z vsemi dodatki • material za sestavo igrala • podrobna navodila za sestavo

  Otroški igralni set za fante (policija in gasilci)

  169,99 €
  Otroški igralni set za fante (policija in gasilci)

  SET leseni vlak (kmetija)

  99,99 €
  SET leseni vlak (kmetija)

  Lesena otroška hiška Giant

  1439,00 €
  Zunanja lesena otroška hiška Giant spada med večja igrala s pokrito streho edinstvene oblike. Ponaša se z 2,9 metra dolgim toboganom, plezalo steno z vrvjo, lestvijo, peskovnikom pod hišico in številnimi dodatki za igro (krmilo, teleskop). Primerna je za igro do 10 otrok hkrati.

   Hisica

  Obstaja veliko različnih modelov tovrstnih hišic. Otroške hiške so lahko narejene iz različnih vrst lesa ali iz umetne mase - plastike.

  Vsaka hiška ima določeno najnižjo starostno omejitev, ki jo je potrebno upoštevati pri uporabi. Pri sestavljanju le-teh je potrebno paziti, da v njej ne pozabimo orodja ali drugih predmetov, ki bi nam lahko padli iz žepov.

  Sestavimo jo lahko kar sami, upoštevajoč navodila proizvajalca. Otroški hiški je potrebno zagotoviti še mehko podlago – pesek, trava, mehka podloga. Postavimo jo vsaj dva metra stran od sten, lahko v stanovanju ali zunaj. Varnost igre zagotovimo tudi z nadzorom, še posebno če poteka igra na višini. Prav tako je potrebno prepovedati plezanje ali igranje na strehi.

  Za sestavljanje hiške iz umetnega materiala ne potrebujete nobenega orodja, saj je zelo enostavno. Primerne so za otroke, ki so starejši od dveh let. Določenim hiškam se odpirajo vrata ter okna, imajo odlagalne poličke ter lasten ključ za zaklepanje vrat. Na ta način se lahko otrok sreča z odgovorno igro že v rani mladosti, saj mora poskrbeti, da ključa ne izgubi. Prav tako lahko otroku otroška hiška predstavlja prostor, kjer se prvič spoznava z zasebnostjo ter na drugi strani uči deliti svoj prostor s prijatelji.

  Hiška je lahko izdelana v različnih oblikah in dimenzijah, vsebuje pa lahko tudi različne dodatke kot so stopnice, tobogani ali ograje. Lesene otroške hiške nosijo tudi oznako FSC, kar nam potrjuje odgovorno in ekološko ravnanje podjetja z naravo. Te otroške hiške zadovoljujejo najstrožje varnostne standarde.

  V naši trgovini vam nudimo različne hiške za otroke različnih dimenzij po ugodnih cenah.

  Filter by:

  Počisti
  Min: 91,00 € Max: 1439,00 €
  €91 €1439