Nakupovalna košarica
Ni izdelkov v košarici.
Navigation

Filter by:

Počisti
Min: 125,00 € Max: 599,00 €
€125 €599

Otroške hiške

Popoln prostor za druženje ter igranje našim otrokom predstavljajo otroške hiške. So kvalitetno izdelane, varne ter vzdržljive. Otroške hiške so lahko narejene iz kakovostnega lesa ali pa iz visoko odpornih umetnih materialov. Privoščite vašemu otroku le najboljše. Preverite ponudbo.
Poglej kot
Vrstni red
Prikaži na stran

Otroška hišica Lodge XXL + DARILO

Novo v letu 2016! Kvalitetna velika hiška iz kvalitetnega in vzdržljivega lesa cedre.
899,00 € 599,00 €

Vrtna HIŠKA FEBER

Vrtna HIŠKA FEBER
254,00 € 228,60 €

HIŠA igralna - Fantazijska hiška ROZA

HIŠA igralna - Fantazijska hiška ROZA
139,90 € 125,91 €

Igralna hiša FANTAZIJSKA HIŠA - FEBER

Igralna hiša FANTAZIJSKA HIŠA - FEBER
139,90 € 125,91 €

Otroške hiške – kaj je potrebno vedeti?

Otroške hiške

Obstaja veliko različnih modelov tovrstnih hišic. Otroške hiške so lahko narejene iz različnih vrst lesa ali iz umetne mase - plastike.

Vsaka otroška hiška ima določeno najnižjo starostno omejitev, ki jo je potrebno upoštevati pri uporabi. Pri sestavljanju otroške hiške je potrebno paziti, da v njej ne pozabimo orodja ali drugih predmetov, ki bi nam lahko padli iz žepov.

Sestavimo jo lahko kar sami, upoštevajoč navodila proizvajalca. Otroški hiški je potrebno zagotoviti še mehko podlago – pesek, trava, mehka podloga. Postavimo jo vsaj dva metra stran od sten, lahko v stanovanju ali zunaj. Varnost igre zagotovimo tudi z nadzorom, še posebno če poteka igra na višini. Prav tako je potrebno prepovedati plezanje ali igranje na strehi.

Za sestavljanje otroške hiške iz umetnega materiala ne potrebujete nobenega orodja, saj je zelo enostavno. Primerne so za otroke, ki so starejši od dveh let. Določenim hiškam se odpirajo vrata ter okna, imajo odlagalne poličke ter lasten ključ za zaklepanje vrat. Na ta način se lahko otrok sreča z odgovorno igro že v rani mladosti, saj mora poskrbeti, da ključa ne izgubi. Prav tako lahko otroku otroška hiška predstavlja prostor, kjer se prvič spoznava z zasebnostjo ter na drugi strani uči deliti svoj prostor s prijatelji.

Otroška hiška je lahko izdelana v različnih oblikah in dimenzijah, vsebuje pa lahko tudi različne dodatke kot so stopnice, tobogani ali ograje. Lesene otroške hiške nosijo tudi oznako FSC, kar nam potrjuje odgovorno in ekološko ravnanje podjetja z naravo. Te otroške hiške zadovoljujejo najstrožje varnostne standarde.

V naši trgovini vam nudimo različne otroške hiške različnih dimenzij po ugodnih cenah.