Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Vse kategorije
  Filters
  Preferences
  Iskanje

  Otroške hiške

  Popoln prostor za druženje ter igranje našim otrokom predstavljajo otroške hiške. So kvalitetno izdelane, varne ter vzdržljive. Hiške za otroke so lahko narejene iz kakovostnega lesa ali pa iz visoko odpornih umetnih materialov. Privoščite vašemu otroku le najboljše. Preverite ponudbo.
  Poglej kot Mreža Seznam
  Vrstni red
  Prikaži na stran

  Hišica 120x113x111cm

  91,35 €
  Hišica 120x113x111cm

   Hisica

  Obstaja veliko različnih modelov tovrstnih hišic. Otroške hiške so lahko narejene iz različnih vrst lesa ali iz umetne mase - plastike.

  Vsaka hiška ima določeno najnižjo starostno omejitev, ki jo je potrebno upoštevati pri uporabi. Pri sestavljanju le-teh je potrebno paziti, da v njej ne pozabimo orodja ali drugih predmetov, ki bi nam lahko padli iz žepov.

  Sestavimo jo lahko kar sami, upoštevajoč navodila proizvajalca. Otroški hiški je potrebno zagotoviti še mehko podlago – pesek, trava, mehka podloga. Postavimo jo vsaj dva metra stran od sten, lahko v stanovanju ali zunaj. Varnost igre zagotovimo tudi z nadzorom, še posebno če poteka igra na višini. Prav tako je potrebno prepovedati plezanje ali igranje na strehi.

  Za sestavljanje hiške iz umetnega materiala ne potrebujete nobenega orodja, saj je zelo enostavno. Primerne so za otroke, ki so starejši od dveh let. Določenim hiškam se odpirajo vrata ter okna, imajo odlagalne poličke ter lasten ključ za zaklepanje vrat. Na ta način se lahko otrok sreča z odgovorno igro že v rani mladosti, saj mora poskrbeti, da ključa ne izgubi. Prav tako lahko otroku otroška hiška predstavlja prostor, kjer se prvič spoznava z zasebnostjo ter na drugi strani uči deliti svoj prostor s prijatelji.

  Hiška je lahko izdelana v različnih oblikah in dimenzijah, vsebuje pa lahko tudi različne dodatke kot so stopnice, tobogani ali ograje. Lesene otroške hiške nosijo tudi oznako FSC, kar nam potrjuje odgovorno in ekološko ravnanje podjetja z naravo. Te otroške hiške zadovoljujejo najstrožje varnostne standarde.

  V naši trgovini vam nudimo različne hiške za otroke različnih dimenzij po ugodnih cenah.

  Filter by:

  Počisti