Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Poletje na vrtu.

Poletje na vrtu.

Oprema za popolno poletje na vrtu

Poletje je čas, ko se po mrzli zimi in velikokrat deževni pomladi lahko v celoti posvetimo uživanju zunaj, na zraku in na soncu. Poletni dnevi velikokrat minevajo v prijetnem druženju z družino in prijatelji, poležavanju v objemu ležalnika ali vrtne garniture, v peki na žaru in drugih zabavnih aktivnostih, ki se jim v ostalih delih leta običajno odpovemo.

Nekateri poletje preživljajo na vrtu pred svojo hišo, drugim pa, ker živijo v stanovajskem bloku, malce svežega zraka ponuja večji ali manjši balkon, vsem pa je skupno, da si želijo poletje, njegovo toploto in čarobnost, ki jo prinesejo vroči dnevi, preživeti v ustvarjanju prijetnih spominov. Pri tem vam lahko pomagamo v spletni trgovini MojPaket.

Vrtna garnitura za udobno poležavanje

Oprema za vrt je precej širok pojem, ki obsega vse od vrtnih sedišč, žarov, senčnikov, skratka vsega, kar potrebujete, da se popolnoma odklopite in začnete uživati v poletju. Med obvezno opremo za vrt vsekakor spada tudi vrtna garnitura, torej najrazličnejši stoli, mize in klopi, oblazinjeni ali neoblazinjeni in iz različnih materialov. V spletni trgovini MojPaket vam nudimo več vrst vrtne garniture iz materialov, kot so PVC, kovina, ratan in steklo, tako da boste lahko izbrali garnituro povsem po svojem okusu.

Vrtne garniture so primerne tako za na vrt, kljub svojemu imenu pa so povsem uporabne tudi na manjših balkonih, pod pogojem, da dobro premislite, kako boste porabili omejeno kvadraturo. Tudi na balkonu lahko ob izbiri primerne vrtne garniture prav udobno sedite in se ukvarjate s kakšno prijetno prostočasno aktivnostjo ali pa le poležavate in poslušate ptičje petje.

Vrtna garnitura pa pravzaprav niso le sedišča, temveč spada zraven še nekaj, kar vas bo med posedanjem ali poležavanjem zaščitilo pred soncem in pred vročino – to je senčnik.

Poletje - vrtna garnitura

Senčnik za zaščito pred sončnimi žarki

Obvezen del vrtne garniture so tudi senčniki, ki, kot jasno nakazuje že njihovo ime, pomagajo pri ustvarjanju sence, da lahko na vrtu preživite veliko prijetnih trenutkov, ne da bi vas moralo skrbeti zaradi prekomernega izpostavljanja sončnim žarkom. Ti namreč niso samo neprijetni, temveč so lahko v prevelikih količinah celo močno škodljivi za zdravje. Senčniki iz spletne trgovine MojPaket bodo poskrbeli, da vas žgoče sonce ne bo motilo in boste lahko v miru srkali limonado, brali knjigo ali uživali v druženju s prijatelji.

Vrtna garnitura pa ni vse, kar potrebujete za čudovit in funkcionalen vrt. V spletni trgovini MojPaket vam je na voljo najrazličnejša oprema za vrt in dodatki – tako lahko pri nas dobite celo stojala za senčnike in vrtne okraske. Da bodo tudi otroci lahko uživali v brezskrbnem poletju, jim kupite otroško hiško, v kateri se bodo lahko igrali skrivalnice in druge otroške igrice.

Oprema za žar za slastna kulinarična razvajanja

Poletje je čas poletnih druženj in zabav in seveda si na teh druženjih kdaj zaželimo tudi kaj pojesti. K opremi za popolno poletje zato spada tudi oprema za piknik. Povabite svojo širšo družino in prijatelje ter priredite piknik, na katerem boste uživali v odlični hrani in še boljši družbi. Vrtna garnitura bo poskrbela za udobje, oprema za piknik, kot so žari in pribor za peko pa vam bodo pomagali pri pripravi okusnega poletnega obroka.

V spletni trgovini MojPaket vam ponujamo žare v najrazličnejših izvedbah, tako da boste lahko očarali svoje obiskovalce, pa naj ste začetnik v peki ali pa že izkušeni mojster za žar. Ponujamo vam velike žare, s pomočjo katerih boste lahko naenkrat spekli precejšnje količine hrane, prenosne žare, ki jih lahko po uporabi preprosto zložite in pospravite, kontaktne žare, ki so izredno enostavno za uporabo, in celo balkonske žare, ki se obesijo na balkonsko ograjo in vam omogočajo, da v užitkih doma pripravljene hrane na žaru uživate tudi, če doma nimate ogromnega vrta.

Če ste se s peko na žaru začeli ukvarjati šele letos, gotovo ne poznate trikov tistih pravih mojstrov žara. Naj vam ponudimo nekaj trikov, s pomočjo katerih boste tudi vi kmalu ustvarjali prave kulinarične umetnine, vaš žar pa vam bo za pravilno obravnavo še kako hvaležen in bo z vami kar nekaj let.

Poletje - oprema za žar

1. Pred peko dodobra segrejte žar. Peka bo tako varnejša, saj bosta tako meso kot rešetka žara na približno enaki temperaturi. Meso se bo tako bolje speklo, celotno situacijo peke pa boste imeli povsem pod nadzorom.

2. Naoljite žar. Za ponev, v kateri pečete na štedilniku v kuhinji, skrbite, tako, da jo pred peko naoljite. S tem preprečite uničenje prevleke na ponvi in preprečite, da bi se hrana prijemala. Zakaj ne bi enako poskrbeli tudi za žar? S prijemalko primite zloženo papirnato brisačko, namočeno v olje, in z njo namažite rešetko. Če tega ne želite storiti, lahko naoljite hrano, preden jo položite na žar.

3. Ne drezajte v hrano. Ko enkrat položite meso ali zelenjavo na žar, jo je ponavadi treba obrniti le enkrat, da se lepo zapeče z obeh strani. Vsake toliko le s prijemalkami preizkusite, ali se hrana, ki jo pečete na žaru, še prijema na rešetko ali odstopi brez težav. Če se na spodnji strani hrana še drži rešetke, jo pustite, naj se peče še nekaj minut. Ko bo živilo pripravljeno, da ga obrnete, bo z rešetke žara odstopilo brez težav.

4. Na žaru imejte vedno prostorček, ki ni neposredno nad ogljem, saj boste tja lahko hrano umaknili, če bo obstajala nevarnost, da se vam kaj zažge. Poleg tega vam bo dala takšna taktika dovolj manevrskega prostora, da boste lahko živila prosto premikali po žaru.

Tako, zdaj ste oboroženi z nasveti, kako pripraviti odličen poleten obrok na žaru in z nasveti, kaj potrebujete, da bo poletje, preživeto na vašem vrtu najboljše poletje doslej. V spletni trgovini MojPaket vam lahko brez strahu zagotovimo, da boste pri nas dobili vse, kar potrebujete za udobno, prijetno in zabavno poletje. Karkoli že iščete, pa naj bo to vrtna garnitura, oprema za piknik, žar in oprema za žar, vam bomo to priskrbeli in zagotavljamo vam, da bo tudi kakovost izdelkov vrhunska. Ne oklevajte! Do naše spletne trgovine lahko dostopate le z nekaj kliki, zato pohitite in si izberite izdelke, s katerimi bo vaše poletje resnično popolno.Veselimo se vašega obiska!

Napišite komentar...