Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Rosmarino Gold Stone.

Rosmarino Gold Stone.

Je danes sploh še možno jesti zdravo?

S posodo Rosmarino Gold Stone je to mogoče! V poplavi vseh mogočih receptov iz bližnjih in daljnih krajev kar nekako pozabljamo na domače jedi, ki so še ne tako daleč nazaj dišale iz kuhinj naših babic. Dejstvo, ki nam večkrat služi predvsem kot izgovor je,  da nam zmanjkuje časa za pripravo kosila kot glavnega in najpomembnejšega dnevnega obroka.

Nadomestile so ga hitro pripravljene in mnogokrat ne preveč zdrave - konzervirane jedi, ki pa nam žal ne dajejo vseh potrebnih vitaminov in mineralov, ki jih naše telo potrebuje za normalno funkcioniranje. Tako se moramo večkrat odločati med dvema rešitvama: zdrava hrana in daljše kuhanje ali nezdrava hrana pripravljena v nekaj minutah.

Kuhanje v posodi Rosmarino Gold Stone – zdravo in hitro

A čas, ko smo kosilo kuhali dve ali celo več ur, je minil. Sedaj nam visoko kakovostne posode omogočajo hitro in enostavno pripravo hrane, ki je poleg tega okusna in kar je najpomembneje – da ohrani vitamine in minerale in da jo je moč pripraviti z minimalno količino maščob. Ena takšnih posod je posoda blagovne znamke Rosmarino Gold Stone, inovacija na trgu - posoda z efektom »vročega kamna«, je pravi kuharski hit ta trenutek saj je v popolnosti zasenčila uporabo keramičnih posod.

Posoda Rosmarino Gold Stone omogoča najbolj naraven način kuhanja in pečenja, ki si ga lahko zamišljate v domači kuhinji. Če se sprašujete, zakaj je tako posebna in drugačna od keramike, vam razkrivamo, da zaradi njenih izjemnih lastnosti vrhunske obloge in aluminijastega ogrodja odlično prevaja in razporeja energijo znotraj celotne površine posode. Jed je tako pripravljena hitreje kot priobičajnih posodah, predvsem zaradi enakomerne debeline celotne posode. Toplota tako lažje kroži, kuhanje pa je hitrejše.

Posoda Rosmarino Gold Stone - ponudba

Trpežnost, kot ključna prednost posode Rosmarino Gold Stone

Trpežnost je zagotovo ena od ključnih prednosti tehnološko dovršene posode Rosmarino Gold Stone. Sestavljena iz kar 8-ih plasti. 5-im plastem, ki omogočajo visoko kakovost in odpornost, so dodane še 3 dodatne zunanje plasti. Njeno aluminijasto ogrodje je debelejše kot pri večini običajnih posod z neoprijemljivo prevleko, zato je Gold Stone posoda veliko bolj odporna na udarce, odrgnine in praske. Poleg tega ima z jeklom ojačano dno, kar omogoča kuhanje na vseh kuhalnih površinah, tudi na indukciji.  Tako boste vso svojo pozornost usmerili v razvijanje okusov in dišav svojih najljubših jedi in ne več konstantnem menjavanju pribora in zaskrbljenosti, da posode ne poškodujete.

Enostavno čiščenje

Čiščenje posode Gold Stone je zelo hitro in enostavno zaradi praktične neoprijemljive prevleke, zato lahko na dolgotrajno namakanje in mukotrpno drgnjenje ostankov zažgane in prismojene hrane kar pozabite. Če pa slučajno pride vmes kakšen ekstremni primer, pa brez skrbi – zaradi izjemne trpežnosti posoda Gold Stone prenese veliko več postopkov čiščenja s čistilno gobico kot ostale posode. Enostavno pa jo lahko operete tudi v pomivalnem stroju.

Ustvarjajte, načrtujte in enostavno uživajte ob kuhanju svojih najljubših jedi s posodo Rosmarino Gold Stone. Kjerkoli in kadarkoli, na vseh vrstah kuhališč. Za svoje najljubše kulinarične mojstrovine potrebujete le sestavine in malce dobre volje, za vse ostalo bo poskrbela posoda Gold Stone.

Če smo vas prepričali, preverite našo ponudbo in izberite kaj zase …

Napišite komentar...