Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Posoda za kuhanje.

Posoda za kuhanje.

Pladenj, termo posoda in še več – v MojPaket.si!

Opremljate svoj prvi dom in bi vam nova posoda za kuhanje prišla še kako prav? Morda pa menjate kuhinjske pripomočke, ker si želite v svoje kuhanje vnesti malce svežine? V ponudbi spletne trgovine MojPaket se nahaja najrazličnejša posoda, ki bo zadovoljila vse vaše želje po kulinaričnem razvajanju.

Če boste svojo kuhinjo opremili pri nas, si bote lahko kaj kmalu pripravili ravno pravšnji obrok za malo, veliko ali neznosno lakoto, spekli kostanj, lično uredili shrambo sladkorja, soli, moke, kave ... ali pa spekli kaj dobrega, ob čimer se bodo vam in vašim bližnjim ter gostom pocedile sline.

Tudi, če želite zgolj pospraviti kruh, narezati ali nasekljati sadje in zelenjavo, organizirati začimbe, imamo v trgovini MojPaket.si pravo posodo ali pripomoček za vas.

Seveda pa vam še tako dobra posoda za kuhanje ne bo pomagala, če imate to nesrečo, da vam med kuhanjem vedno kaj prekipi. Jedem, kot so juhe, lahko enostavno preprečite, da prekipijo tako, da posodo, v kateri se jed pripravlja pokrijete s posebno silikonsko pokrovko proti kipenju, ki jo prav tako dobite v spletni trgovini MojPaket.

Posoda za kuhanje - nož za rezanje

Ekonom lonec – popolna rešitev za časovno stisko

Dandanes, ko vsi hodimo v službo, ki se začne zgodaj zjutraj in se zna zavleči tudi v pozne popoldanske ure, pogosto enostavno zmanjka časa, da bi sebi in svoji družini pripravili zdrav in nasiten obrok, saj ti ponavadi vzamejo veliko časa. Rešitev vam ponuja posoda za kuhanje na pritisk.

Ekonom lonec vaš obrok skuha pod visokim pritiskom. Pokrov, ki se pritrdi na posodo, to hermetično zapre in omogoči, da se v posodi med kuhanjem ustvari precej visok tlak. Ta bo poskrbel, da bo temperatura v vašem ekonom loncu precej višja kot je v običajni posodi, in hrana bo zato pripravljena mnogo hitreje.

PREVERITE : CENOVNO UGODNA POSODA ZA KUHANJE

Ekonom lonec omogoča, da vse hranilne snovi ostanejo tam, kjer jim je mesto, torej v živilih, ki jih kuhate, saj zaradi neprodušne zaprtosti ekonom lonca iz njega ne uhaja niti najmanjši kanček pare. Poleg tega ekonom lonec pomaga pri odpravi neprijetnih vonjav, ki se lahko v vašem domu zadržujejo še ure in ure, na isti način kot pomaga v hrani zadržati hranilne snovi – ker iz lonca ne uhaja para, z njo ne morejo uhajati niti hranilne snovi niti neprijetne vonjave.

Medtem ko je večina ponudbe kuhinjskih pripomočkov namenjena bolj »resnim« posameznikom, tistim, ki si želijo, da bi bilo njihovo stanovanje kot iz škatlice, pa smo poskrbeli tudi za tiste malo bolj »odbite« želje.

Dober primer so dozirniki za kosmiče, ki se dobijo v podobah risanih junakov ali pa posode za kruh s poslikavami in drobnimi vzorčki, ki vam bodo ob že ob zajtrku in ob vsaki nadaljnji uporabi zagotovo narisali nasmeh na obraz.

Živila ostanejo topla v termo posodi

Termo posoda ima podobno funkcijo kot posode za shranjevanje živil. Obe vrste posode so namreč namenjene začasnemu »odlaganju« živil za namene transportacije ali zaužitja ob kasnejšem času, vendar ima termo posoda to prednost, da hrana v njej dlje ostanet topla, zato je termo posoda za tople jedi oziroma za tiste, ki takšne morajo biti, bolj primerne kot običajne posode za shranjevanje.

Specite najboljšo sladico na svetu

Ponev za palačinke je plitvejša kot običajne ponve, da omogoča lažje obračanje palačink.

Še namig: Ponev za palačinke je odlična tudi za pripravo omlete, pečenih jajc »na oko« ali umešanih jajc, saj bo njena zasnova omogočila, da se živilo, ki ga v njej pripravljate, dovolj zapeče, da je zagotovljena kar maksimalna varnost in odločen okus.

Posoda za kuhanje - palačinke

Shranite živila in zmanjšajte količino odpadne hrane

Posode za shranjevanje živil so precej priročne, saj vas lahko ostanki kosila v njih brez težav ali skrbi, da bi se pokvarile, počakajo do večera, že pripravljen obrok ali prigrizke pa lahko enostavno prenesete na zabavo, piknik ali drugo družabno srečanje. Pri nas imamo, tako kot običajne posode za shranjevanje, v ponudbi seveda tudi škatle za torte, ki vam bodo koristile pri prenašanju tort.

Tudi za rezanje pršuta

Ste ljubitelj odličnega pršuta? Tudi za vas imamo nekaj v spletni trgovini MojPaket.si! Stojalo za pršut, ob nakupu pa vam podarimo še nož, s katerim bodo rezine pršuta vedno ravno prav debele in zato tudi najbolj okusne. Manjka vam le že posode za shranjevanje in pripravljeni ste, da s svojim pršutom pogostite goste na pikniku ali pa si ga shranite za kasneje.

Pladenj – za romantičen zajtrk ali prijetno druženje

V ponudbi imamo seveda tudi pladnje, na katere lahko naložite okusne prigrizke za vaše goste, ali pa vašo boljšo polovico presenetite kar z zajtrkom v postelji. Pladnje lahko pri nas dobite v različnih velikostih in različnih barvah, iz različnih materialov, v dveh nadstropjih ali s termo posodo. V trgovini MojPaket si boste lahko tako izbrali pladenj čisto v skladu z vašimi željami in potrebami.

Posoda za kuhanje - pladenj za zajtrk

Odlična kava z »džezvami« iz trgovine MojPaket!

Če ste ljubitelj omamno dišeče, poživilne pijače, imamo v trgovini MojPaket nekaj, kar vas bo navdušilo!

Posode za kavo, ki jih po domače imenujemo kar »džezve«, v katerih boste lahko vsak dan pripravljali odlično kavo za vas in vaše bližnje.

Veste, kako skuhati dobro kavo? Pot do okusnega napitka se seveda začne že pri izbiri kave. Če se le da, kupite kavo v zrnju in jo pred pripravo sami zmeljite – sveže mleta zrna bodo namreč sprostila veliko boljšo aromo kot mleta kava, kupljena v trgovini.

Nato skodelico vode nalijte v posodo za kavo in jo postavite na grelno telo (najpogosteje je to seveda štedilnik). Dodajte kavo (približno 7 gramov kave na 70 mililitrov vode) in počakajte, da se kava začne rahlo dvigovati. A pozor, voda ne sme zavreti! Ob vretju se namreč iz kave sproščajo snovi, ki so lahko za vas škodljive.

V skodelico tačas dajte sladkor, če pijete sladkano kavo. Ko se kava začne dvigovati, jo prelijte v skodelico in počakajte kakšno minuto, da se usedlina dodobra posede na dno. Odlična kava je pripravljena invse, kar vam preostane, je, da v njej uživate.

Posoda za kuhanje - džezva za kavo

Po kuhinjske izdelke le k najboljšim – v trgovino MojPaket!

Kje se torej prodaja najboljša posoda in ostali izdelki za vašo kuhinjo? Seveda, v trgovini MojPaket. Še danes, še ta trenutek odklikajte na našo spletno stran in se prepričajte, da smo najboljši med najboljšimi! V naši trgovini se bomo z našimi izdelki in storitvami kar najbolj potrudili, da bomo zadovoljili prav vse želje in potrebe naših cenjenih strank.

Napišite komentar...