Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Pralni stroji. Gorenje in drugi.

Pralni stroji. Gorenje in drugi.

Pralni stroji Gorenje, Indesit in drugi – katerega izbrati?

Ali ste tudi vi prišli v situacijo, ko bo v vašem domu potrebno kupiti nov pralni stroj? Izbira na tržišču je danes res ogromna – pralni stroji Gorenje, Indesit, Samsung in mnogo tega drugega. Katerega izbrati?

Nakaj sploh biti pozoren pri nakupu? Samo na ceno ali je pomembno še kaj drugega? Da bi kupili pralni stroj, ki vam bo dobro služil in boste z njim zadovoljni, je potrebno biti pozoren na marsikaj – na število vrtljajev pri ožemanju, prikaz informacij na zaslonu, ter mnogo tega drugega, seveda tudi na ceno!

Če torej potrebujete pomoč pri nakupu pralnega stroja, berite naprej – na koncu vam bo veliko tega jasnega in vaš nakup bo veliko bolj enostaven.

Katero blagovno znamko izbrati? Gorenje, Indesit ali kaj tretjega?

Govoriti o blagovni znamki, ki je najboljša, je precej nehvaležno delo.

Vsaka od teh ima določene posebnosti – pri Gorenju stavijo na tradicijo in dobre izkušnje z njihovimi izdelki iz preteklosti, Indesit je blagovna znamka, ki se vse bolj prebija na naše tržišče in se ljudje na veliko odločajo za njo, seveda pa so tukaj še Samsung in ostali, ki veliko naredijo na modernem izgledu samega pralnega stroja.

Kaj torej izbrati v tej veliki ponudbi? Izberite pralni stroj, ki vam odgovarja po dimenzijah, ki ima željene in potrebne lastnosti, ter na koncu koncev, ki vam bo tudi po izgledu ustrezal.

Seveda, ne spreglejte cene – če iščete kaj res ugodnega, preverite tudi našo ponudbo!

Vrtljaji ožemanja, LCD zasloni in ostalo kar premorejo pralni stroji

Če se prva težava pojavi pri izboru blagovne znamke, potem se druga težava pri nakupu pojavi sigurno takrat, ko kupec prične raziskovati lastnosti oziroma specifikacije pralnih strojev.

Kaj nam povedo vrtljaji ožemanja? Povedo nam, s kakšno hitrostjo se vrti boben, ko pralni stroj enkrat zaključi svoje delo, torej pranje. Vrtljaji so od stroja do stroja precej različni – sežejo tam od 600 pa vse do 2000 vrtljajev na minuto. In katerega izbrati?

Več kot bo stroj imel vrtljajev, bolj bo vaše perilo suho, ko ga boste vzeli iz pralnega stroja. Cenejši razredi pralnih strojev imajo med 600 in 1000 vrt/min, tisti nekoliko dražji, pa dvignejo svoje vrtljaje tudi do številke 2000.

Ob vrtljajih so tukaj še LCD zasloni, ki jih je prinesla moderna tehnologija in jih današnji pralni stroji premorejo! Kaj lahko razberemo iz njih?

Na njih lahko med pranjem v vsakem trenutku vidimo, koliko časa je še preostalo do konca pranja, prav tako se na njih lahko uredijo različne nastavitve, kot so na primer zamik pranja in drugo.

Vsekakor je LCD zaslon na pralnem stroju super novost, ki vam bo v veliko pomoč pri nastavitvah in potrebnih informacijah.

Pralni stroji - trgovina - razni modeli

Bodite pozorni tudi na energijski razred

Zraven vseh tehničnih lastnosti, ki jih najdete med specifikacijami pralnega stroja, je ena izmed njih tudi energijski razred. Le-ta je po navadi viden na nalepki, ki je na samem stroju.

Stroji so razdeljeni v različne energijske razrede in sicer od A do G, kjer je oznaka A znak za izjemno varčnost, oznaka G pa je znak za najmanjšo varčnost.

Torej, če le imate možnost, da izbirate tudi pri področju varčnosti, dajte to storiti, saj vam bo vaš pralni stroj na tak način prihranil tudi nekaj denarja, kar pa je v današnjem času izjemno pomembno.

Še nekaj ostalih zadev, ki jih imajo pralni stroji

Če ste sedaj pomislili, da boste s temi zadevami, ki ste jih zgoraj prebrali, že lahko kupili pralni stroj, vas moremo razočarati – ni vse skupaj tako enostavno.

Pri nakupu morate biti pozorni še na podatke, kot so na primer invertni elektromotor, katerega stroj potrebuje za tiho delovanje, prav tako pa so tukaj še tehnologije proti izlitju vode, boben za nežno pranje perila in precej drugega!

Ko se torej odločate za nov pralni stroj, bodite tukaj precej pazljivi, da boste izbrali tistega, ki bo zadovoljil vse vaše potrebe in pričakovanja, kajti le tako boste z izdelkom zadovoljni in ga boste uporabljali z veseljem!

Prijetno pranje umazanega perila vam želimo!

Napišite komentar...