Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Vse kategorije
  Filters
  Preferences
  Iskanje

  Pralni stroji

  V ponudbi so ugodni pralni stroji različnih blagovnih znamk, Gorenje, Indesit, Electrolux, Samsung ter Körting. Prodajamo samo najvarčnejše pralne stroje, saj se zavedamo pomena varovanja okolja ter varčevanja z energijo. Le-ti imajo številne funkcije, ki jih dostikrat v celoti ne izkoriščamo. Preverite ponudbo.
  Poglej kot Mreža Seznam
  Vrstni red
  Prikaži na stran

  Pralni stroj Gorenje WE62S3

  296,99 €
  Pralni stroj Gorenje WE62S3

  Pralni stroj Gorenje WP723

  316,99 €
  Pralni stroj Gorenje WP723

  Pralni stroj WHIRLPOOL FWG71284W EU

  329,99 €
  Pralni stroj WHIRLPOOL FWG71284W EU

  Bosch Pralni stroj WAN24261BY

  439,00 €
  Bosch Pralni stroj WAN24261BY

  Pralni stroj WHIRLPOOL FWSG71253W EU

  304,99 €
  Pralni stroj WHIRLPOOL FWSG71253W EU

  VOX Pralni stroj WM 1062-Y SLIM

  237,01 €
  VOX Pralni stroj WM 1062-Y SLIM

  Pralni stroj AEG L7FEE49S

  630,89 €
  Pralni stroj AEG L7FEE49S

  Pralni stroj INDESIT BTW D61253 (EU)

  319,99 €
  Pralni stroj INDESIT BTW D61253 (EU)

  Pralni stroj WHIRLPOOL FWG91484W EU

  399,99 €
  Pralni stroj WHIRLPOOL FWG91484W EU

  Pralni stroj WHIRLPOOL FWSG71283BV EE

  349,99 €
  Pralni stroj WHIRLPOOL FWSG71283BV EE

  VOX Pralni stroj WM 1284-Y

  291,59 €
  VOX Pralni stroj WM 1284-Y

  Bosch Pralni stroj WAT28411

  679,00 €
  Bosch Pralni stroj WAT28411

  Kaj morate vedeti, ko kupujete pralni stroj?

  Kupovanje pralnega stroja je za nekoga lahko zelo enostavno opravilo, spet za koga drugega pa zna vse to predstavljati kar velik stres. Včasih, ko tehnologija še ni bila tako razvita, se je pred nakupom preverilo, kakšen energijski razred ima pralni stroj, kako velik je boben in koliko elektrike porabi, danes pa je vse to precej drugače – stroji imajo vgrajene ogromno tehnologije, kar pomeni, da nam lahko vse to precej olajšajo naše pranje perila. A v kolikor želimo vso to tehnologijo pravilno uporabljati, jo moramo tudi poznati. Zatorej, poglejmo na kaj morate biti pozorni, ko kupujete nov pralni stroj.

  V osnovi se razlikujejo po načinu polnjenja – zgoraj ali ob strani. Glede na potrebe gospodinjstva lahko ugotovimo, kateri bo najprimernejši za nas. V ozkih prostorih so nekoliko bolj uporabni tisti z zgornjim načinom polnjenja, saj zasedejo manj prostora. Prav tako so primerni za ljudi, ki se težje sklanjajo. Tudi stroji s sprednjim polnjenjem so dostopni v več dimenzijah.

  Različni stroji nam nudijo tudi mnogo različnih funkcij in programov – programi za neobčutljivo ali občutljivo perilo, volno, zaščitni sistemi pred izlivom vode, funkcije za celotno izrabo pralnega sredstva in doziranje detergentov ter programi za odstranitev dlak.

  Stroji nam pranje perila olajšajo tudi z različnimi sistemi za pomoč pri odstranjevanju madežev, pospešenim pranjem, ter ekološkim pranjem, ki nam pri uporabi prihrani približno 60% energije. Nekateri modeli Gorenja, nam na primer, nudijo tudi dobro rešitev za alergike, ki s posebnimi programomi proti pršicam, ter proti-alergijskim pranjem bombaža, nudijo boljše izpiranje perila, ter posledično alergenov, ki jih vsebujejo detergenti. Modeli Indesit pa tipke za poenostavljeno pranje ...

  Pri izbiri je pomembna tudi energijska učinkovitost - novejši so bistveno bolj varčni. V državah Evropske unije je obvezna uporaba energijske nalepke, kjer so navedeni najpomembnejši podatki o aparatu – proizvajalec, model stroja, poraba električne energije pri učinku pranja, učinku centrifugiranja, zmogljivosti, porabi vode ter hrupnosti. Kar se tiče varčevanja z energijo, so razvrščeni v kategorije od A do G. Najbolj energijsko učinkoviti so stroji kategorije A+++, najmanj pa tisti v kategoriji G. Energijo pri pranju lahko dodatno prihranite tudi s tem, da perete pri nižji temperaturi ter napolnite pralni stroj, saj boste na ta način privarčevali tudi pri vodi ter času.

  Ob vsej tej tehnologiji in specifikacijah, pa je vsekakor pomembno tudi to, kako boste ta stroj pripeljali domov in kam ga boste postavili. Tukaj moramo vsekakor omeniti, da vam pri nakupu v spletni trgovini Moj paket nudimo brezplačno dostavo pralnega stroja na vaš željeni naslov. Vse to vam bo vsekakor bistveno olajšalo nakup. In še to – zelo pomembna zadeva pri mnogih je tudi dostava do vaših vrat (še posebej za tiste, ki živite v blokih) – tudi takšno storitev vam ponujamo, cena doplačila pa je res minimalna (ko oddajate naročilo, boste to storitev lahko dodatno izbrali).

  Sedaj, ko veste, da vam v naši spletni trgovini ponujamo stroje različnih blagovnih znamk po izjemnih cenah in da vam jih tudi brezplačno dostavimo na vaš naslov, vam preostane samo še kakšen klik, da izdelek naročite in kmalu za tem svoje perilo perete v novem pralnem stroju.

  Filter by:

  Počisti
  Min: 16,00 € Max: 1437,00 €
  €16 €1437