Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Vse kategorije
  Filters
  Preferences
  Iskanje

  Pralno-sušilni stroji

  Poleg pestre ponudbe pralnih ter sušilnih strojev smo za vas pripravili tudi ponudbo združenih, cenovno dostopnih pralno sušilnih strojev. Pralno sušilni stroji bodo odlična rešitev za vse, ki si želite funkcionalne ter prostorske rešitve za pranje ter sušenje perila. Pralno sušilni stroji vam bodo pomagali, da se izognete prostostoječemu sušenju perila na stojalih, ki nam vedno delajo napoto.
  Poglej kot Mreža Seznam
  Vrstni red
  Prikaži na stran

  Pralno-sušilni stroj CANDY CSW 475D/5-S

  439,99 €
  Pralno sušilni stroj CANDY CSW 475D/5-S

  Pralno-sušilni stroj INDESIT XWDE 1071481XWKKK EU

  539,99 €
  Pralno-sušilni stroj INDESIT XWDE 1071481XWKKK EU

  Pralno sušilni stroj Electrolux EW7W361S, inverter

  730,66 €
  Pralno sušilni stroj Electrolux EW7W361S, inverter

  Bosch Pralno sušilni stroj WKD28541EU

  1099,00 €
  Bosch Pralno sušilni stroj WKD28541EU

  Bosch Pralno sušilni stroj WVG30442EU

  949,00 €
  Bosch Pralno sušilni stroj WVG30442EU

  Pralno-sušilni stroj INDESIT XWDE 961480X WSSS EU

  499,99 €
  Pralno-sušilni stroj INDESIT XWDE 961480X WSSS EU

  Pralno sušilni stroji kot vsestranska rešitev

  Pralno sušilni stroji

  Z nakupom tovrstne naprave lahko podvojimo nego perila ter obenem razpolovimo potrebo po prostoru. Pralno sušilni stroji nam nudijo številne prednosti – glede na napravo, ki jo izberete lahko izbirate med različnimi funkcijami in načini pranja.

  Prav tako lahko izbirate med različnimi programi sušenja, ki jih nudijo pralno sušilni stroji v naši ponudbi. Nudijo vam udobje pranja ter sušenja v enem, tako vam po pranju perila ne bo treba niti prestaviti na sušilno stojalo ali v sušilni stroj.

  Med drugim vam nudijo tudi programe za odstranjevanje gub na perilu s paro – idealna rešitev, saj tako tudi temeljito likanje perila ne bo več potrebno. Prav tako lahko izbirate med programom za osvežitev perila ter programom za sušenje občutljivih tkanin. Nekateri imajo tudi izjemno tih motor, ki je dobitnik zlatega certifikata za pranje.

  Pralno sušilni stroji za sušenje perila

  Poleg pranja, je sušenje perila prav tako nujno opravilo, ki pa nam včasih povzroči kar nekaj preglavic. Z nakupom naprave, ki vam omogoča oboje, si boste prav gotovo prihranili zamudno obešanje ter sušenje perila, prestavljanje stojala ter iskanje primernega prostora za svoje perilo.

  Pralno sušilni stroji vam zagotovijo pranje ter sušenje v najkrajšem možnem času. Ločijo se tudi glede na porabo – najbolj varčni so tisti v A razredu, najmanj pa tisti v razredu G. Ker se zavedamo pomena varčevanja z energijo, spadajo naši pralno sušilni stroji le v najvarčnejše razrede.

  Filter by:

  Počisti
  Min: 439,00 € Max: 1099,00 €
  €439 €1099