Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Pralno sušilni stroji.

Pralno sušilni stroji.

Pralno sušilni stroji – odlična rešitev!

Pralno sušilni stroji se najbolje obnesejo v hišah ali stanovanjih, kjer enostavno ni prostora, da bi poleg pralnega stroja lahko imeli tudi sušilni stroj, v katrem bi sušili svoja oblačila. To težavo lahko rešite tako, da pralni in sušilni stroj postavite enega a drugega, a to je žal mogoče storiti le pri tistih pralnih strojih, ki se polnijo od spredaj, pri tistih, ki se polnijo od zgoraj, pa sistem zlaganja strojev enega na drugega ne deluje in ne more delovati. Zato lahko svojo težavo odpravite z nakupom in uporabo pralnega stroja, ki bo vaša oblačila in oblačila vaše družine najprej opral, nato pa jih bo tudi posušil, vam pa ne bo potrebno opravljati napornega prelaganja mokrih, težkih oblačil iz enega stroja v drugega in morda celo še iz enega prostora v drugega, temveč boste enostavno pritisnili na zgolj nekaj gumbov.

V naši ponudbi so pralno sušilni stroji znamke Indesit in Whirpool, ki so med najboljšimi na tržišču. Vaša oblačila bodo oprali in nato še posušili izjemno hitro, pri tem pa ne bodo porabili veliko energije, saj vsi pralno sušilni stroji v naši ponudbi spadajo v energijski razred A ali B, kar pomeni, da so precej energetsko učinkoviti in s tem bolj prijazni do okolja.

Indesit, Whirpool ...

Pri nas lahko dobite pralno sušilni stroj vrhunske kakovosti, ki bo vaše perilo opral in posušil brez kakršnih koli težav. Skoraj vsak pralno sušilni stroj v naši ponudbi se ponaša z elektronskim upravljanjem in bobnom, v katerega lahko pred pranjem zložimo veliko, pri nekaterih kar za sedem kilogramov perila in drugih oblačil, pri sušenju pa jih je lahko pet kilogramov. Prav tako nekateri pralni stroji vaša oblačila ožemajo z izjemno visokim številom vrtljajev na minuto, to število pa lahko spremenite z različnimi nastavitvami. Nekateri pralno sušilni stroji delujejo s tehnologijo Fuzzy Logic, ki pomeni, da se program pranja glede na vrsto in količino perila, ki ga perete, prilagodi. Prav tako imajo nekateri naši pralno sušilni stroj hitri program, s katerim bodo vaša oblačila oprana in suha v zelo kratkem času.

Preverite ponudbo!

Med najboljšimi pralno sušilni stroji v naši ponudbi pa so vsekakor pralno sušilni stroji, ki se uvrščajo v energijski razred A, ki pomeni izjemno prijaznosti do okolja. Stroj je prostostoječ in se polni od spredaj, upravlja pa se ga elektronsko. Izjemno pri tem pralno sušilnem stroju je, da je najbolj zmogljiv od vseh pralno sušilnih strojev v svojem energetskem razredu – naenkrat lahko namreč opre kar devet kilogramov oblačil, posuši pa lahko sedem kilogramov. Pralno sušilni stroji, ki jih ponujamo, so izredno tihi, in sicer zaradi svoje tehnologije zmanjševanja hrupa ter zaradi posebne zvočne izolacije. Določeni pralno sušilni stroji, ki jih ponujamo v spletni trgovini MojPaket.si, so zaradi svojega delovanja pridobili Woolmarkov zlati certifikat za pranje, saj so pri pranju oblačil tako nežni, da brez težav operejo in nato posušijo tudi tiste tkanine, ki so najbolj občutljive na grobo ravnanje, brez, da bi se vam bilo treba bati, ali bodo iz pralno sušilnega stroja prišle v istem stanju, kot so bila pred pranjem in sušenjem.

Hitro pranje in sušenje

Tudi, če ste zaposlena oseba, ki nima vedno časa za pranje in sušenje perila, so za vas pravi pralno sušilni stroji iz naše ponudbe. Nekateri med njimi imajo namreč »Push & Wash & Dry« funkcijo, ki omogoča izbor programa pranja ali sušenja zgolj s pritiskom na eno tipko. Ima velik zaslon, na katerem se natančno prikazujejo funkcije in čas pranja. Ima hitri program ter program »operi in posuši«, ki traja zgolj 45 minut, tako da lahko svoje oblačilo, ki se je tik pred zdajci umazalo, brez skrbi čisto, toplo in lepo dišeče ponovno oblečete manj kot eno uro po tem, ko ste jo dali v pranje. Tudi ta prajno sušilni stroj ima Woolmarkov certifikat za pranje volne. Ker je pranje oblačil zvečer kar precej bolj poceni kot tekom dneva, si lahko nastavite zamik pranja in sušenja vašega perila na kasnejše, bolj večerne ure.

Hitro sušenje - prihranjen čas!

Ker vemo, da je lahko uporaba novih naprav težka in zapletena (to še posebej velja za osebe, ki z napravami, kot so pralno sušilni stroji, rokujejo prvič), smo vam pripravili hitri vodič čez nekatere oznake na vaših oblačilih.

Najprej, kar se tiče pranja

Če je na ilustraciji narisan čeber z vodo brez posebnih simbolov, to pomeni, da lahko kos oblačila, na kateri ste našli ta simbol, brez težav operete v najosnovnejšem programu. Če je čeber podčrtan z dvema črtama, pomeni, da so oblačila občutljiva in da morate na pralnem stroju nastaviti program za občutljivo perilo. Če je v čebru črna pika, to označuje, da lahko oblačilo, na etiketi katerega ste videli simbol, perete izključno na nižjih temperaturah, oziroma naj bo voda že kar malo hladna. Dve črni piki v čebru uporabniku sporočata, da se perilo lahko pere v topli, tri pike pa, da se perilo lahko pere v vroči vodi. Čeber, v katerega sega roka, pomeni, da je za ta kos oblačila dovoljeno samo ročno pranje, prečrtan čeber pa, seveda, pomeni, da predmeta ne smete oprati na roke.

Pa še pri postopku sušenja vašega perila

Ti simboli so namenjeni temu, da uporabnika sušilnega stroja obvestijo, kako mora ravnati z oblačili, ki jih želi posušiti v svojem sušilnem ali pralno sušilnem stroju. Črno obarvan krog v kvadratu pomeni, da oblačila ne smejo biti na vročem, ko se sušijo, ena majhna črna pika v krogu znotraj kvadrata označuje podatek, da se oblačilo suši na nizkih temperaturah, dve majhni piki sta za srednje veliko temperaturo, tri pike pa za visoko temperaturo. Prazen krog v kvadratu pomeni, da je vseeno, pri kakšni temperaturi sušite oblačilo, saj ni tako občutljivo, da bi lahko imel kateri koli program sušenja nanj negativen vpliv. Prav tako enak simbol označuje tudi, da lahko svoje perilo sušite po normalnem programu, enak simbol, le dvakrat podčrtan, pa pomeni, da gre za občutljiva oblačila. Prečrtan krog v kvadratu seveda pomeni, da oblačila ne smete sušiti v stroju.

Oznake na oblačilih?

Pralno sušilni stroji, ki so v naši ponudbi, so sicer izjemno cenovno ugodni že sami posebi, saj vam za vaš denar izpolnijo vse vaše želje in še več, vendar so njihove cene trenutno še nižje kot ponavadi, pri nekaterih pralno sušilnih strojih celo do 39 odstotkov nižje.

Napišite komentar...