Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Prenosni računalnik.

Prenosni računalnik.

Prenosni računalnik, fotoaparat in druge ideje za darila!

Vsake toliko vsak od nas pride v situacijo, ko je potrebno za nekoga izbrati kakšno darilo. Kaj kupiti? Prenosni računalnik? Morda raje fotoaparat? Ali kaj popolnoma tretjega?

Seveda, da bi lahko izbrali darilo, ki je čim bolj primerno za obdarovanca, ga je potrebno čim bolje poznati – le tako ga boste lahko maksimalno razveselili.

Če torej iščete ideje za darila, da bi z njimi razveselili vaše najdražje, potem berite naprej.

Prenosni računalnik – ampak kakšnega izbrati?

V kolikor imate v vašem žepu nekoliko več denarja, ki je namenjen za darilo, potem je prenosni računalnik vsekakor odlična izbira za darilo. Veseli ga bodo praktično vsi!

Z njim lahko razveselite vsakega otroka, vse tja od osnovne šole, pa do fakultete! Prav tako je to darilo, ki bo primerno za vse starejše, ki potrebujejo zabavo ob tipkovnici.

Tukaj se le pojavlja vprašanje – kakšen prenosni računalnik izbrati?

Zelo pomembno je, da se zavedate, kako velik zaslon je potreben? Če se bo prenosnik veliko prenašal, potem je velikost 15" najbolj primerna (beri: ali manjši), če bo pa prenosnik več ali manj na enem mestu (beri: kot stacionarni računalnik), potem pa pride v poštev tudi kaj večjega - 17".

Takoj za zaslonom so tukaj še ostale specifikacije – navaden trdi disk ali SSD disk (beri: slednji je veliko hitrejši), ne pozabite na procesor, ki naj bo čim bolj zmogljiv in grafično kartico, katera vam bo pričarala izjemno sliko na vašem zaslonu.

Ne glede na vse, je izjemno pomembno, da pred nakupom prenosnega računalnika pregledate različne modele, garancijo, ki jo le-ti ponujajo, ter seveda tudi ostale zadeve, če vam ustrezajo – tipkovnico, barvo in ostalo. Če je »vse na svojem mestu«, se lahko odločite za nakup!

Ali morda raje fotoaparat?

Prva ideja za darilo je bila prenosni računalnik, takoj za njo prihaja na vrsto fotoaparat.

Tukaj je cenovni razpon še veliko večji, saj njihove cene sežejo vse tja od nekaj deset evrov, pa tja do kakšnega tisočaka ali več. Kaj torej izbrati?

Odločitev je precej enostavna – če bo nekdo uporabljal fotoaparat le enkrat ali dvakrat na leto, da se bo z njim odpravil na kakšen izlet, potem je vsekakor primerno, da se izbere kakšen kompaktni fotoaparat, ki se ga lahko pospravi v vsak žep.

V kolikor je želja in potreba nekoliko večja in je seveda tudi dovolj denarja za darilo na razpolago, pa je vsekakor super, če se lahko kupi DSLR fotoaparat – slike s takšnimi aparati so lahko izjemne in z veseljem jih pogledajo tudi tisti profesionalni fotografi.

Torej, končna odločitev je na vas – pretehtati je potrebno budžet in seveda potrebe obdarovanca!

Ideje za darila - fotoaparat

Kaj pa druga darila? Kar nekaj jih je!

Zgoraj omenjeni prenosni računalnik in fotoaparat, sta le dve možnosti, ki ju lahko izberete – možnosti za darila je vsekakor še veliko več.

Če morda vaša sodelavka odhaja v penzijo, potem lahko morda izberete kaj iz oddelka bele tehnike, če pa imate majhnega otroka, potem pa morda kaj za njega iz oddelka igrač!

Vsekakor je na koncu koncev vse odvisno od tega, koliko denarja imate in kakšne interese ima tisti, ki ga boste obdarovali!

Karkoli že boste izbrali, naj bo darilo presenečenje, saj le-ta prinašajo največje nasmehe na obraz.

Napišite komentar...