Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

PS PAKETOMAT – dostava paketov, ki poenostavi življenje

PS PAKETOMAT – dostava paketov, ki poenostavi življenje

Sodobni hiter način življenja me mnogokrat prikrajša za dragocene trenutke prostega časa z družino in prijateljicami.

K sreči je mogoče vsaj nekatera nujna opravila, kot so nakupi, urediti prek spleta in na Pošti Slovenije so pripravili širok nabor storitev, s katerimi lahko pošiljanje in prejemanje paketnih pošiljk popolnoma prilagodim svojim potrebam. Med njihovimi paketnimi storitvami mi je še posebej všeč PS PAKETOMAT, po novem moja prva izbira pri dostavi paketov.

S pomočjo samopostrežnih avtomatov lahko svoje pakete na najfrekventnejših lokacijah prevzemam in oddajam 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Ko nakupujete, namesto domačega naslova vnesite svoje ime in naslov najbližjega PS Paketomata ter telefonsko številko, na katero bodo poslana obvestila o statusu pošiljke. Ko nakupujete po spletu, tudi na tujih straneh, namesto domačega naslova vnesite svoje ime in priimek, naslov najbližjega PS Paketomata ter telefonsko številko, na katero bodo poslana obvestila o statusu pošiljke. Ko bo paket prispel v izbrani PS Paketomat, boste o tem obveščeni. Najlepše je, ker niste obvezani, da paket prevzamete do določene ure, saj je storitev na voljo 24 ur na dan in vse dni v tednu. Potrebujete le svoj telefon, kamor so poslani vsi podatki za prevzem paketa. Vaš paket vas bo na izbranem PS Paketomatu čakal 72 ur, nato pa ga boste lahko prevzeli na najbližji pošti, toda, verjetno to ne bo potrebno, kajne? :-)

Zakaj bi si zapletali življenje, če to ni potrebno? Meni ga je PS PAKETOMAT vsekakor poenostavil – poskusite še vi!

Za več informacij obiščite www.pspaketomat.si ali pokličite 080 14 00.

Napišite komentar...