Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Vreča za sedenje.

Vreča za sedenje.

Vreča za sedenje – najudobnejše sedišče!

Včasih pride dan, ko se želimo po naporih v šoli ali v službi enostavno udobno zlekniti ali usesti in v miru preživeti ostanek dneva, morda prebrati knjigo ali pogledati film ali pa enostavno malo zadremati. Stoli povečini še zdaleč niso dovolj udobni za nekaj urno posedanje, pa tudi na kavču se sčasoma nikakor več ne moremo udobno namestiti. Pri udobnem počivanju vam bo zagotovo pomagala vreča za sedenje, ki jo lahko dobite v naši spletni trgovini MojPaket.

Vreča za sedenje je produkt italijanskega modernističnega gibanja, prvo vrečo za sedenje, ki je na trgu požela uspeh, pa so Piero Gatti, Cesare Paolini in Franco Teodoro oblikovali leta 1968. Njihova zamisel za brezoblično sedalo ni bila prva, je bila pa prva, ki je bila zasnovana dovolj dobro, da se je uspešno prodajala. Vrečo za sedenje so trije oblikovalci zasnovali z mislijo na svobodno hipijevsko kulturo, ki je bila takrat v porastu.

Za otroke in za odrasle

Vaša nova sedalna vreča bo zagotovo navdušila vse otroke, tako starejše kot tiste malo mlajše. Medtem ko jo prvi lahko uporabljajo kot udobno sedalo za učenje ali pisanje domače naloge, bo drugim predstavljala popoln pripomoček za igro, kjer bo otroška domišljija prišla še posebej do izraza. Poleg sedišča, kjer bodo z veseljem posedeli med risanjem, lahko vreča za sedenje v domišljiji otroka postane to, kar si otrok v tistem trenutku zaželi – lahko postane letalo, oblak, čoln, ki se mirno ziba na morju ali pa preprosto kopica, po kateri se je zelo prijetno valjati. Vreče, ki jih ponujamo v spletni trgovini MojPaket, bodo preživele otroško igro in še marsikaj drugega.

Dobra za hrbtenico

Vreča za sedenje pa ni primerna le za igro, nad njo bodo že po prvi uporabi navdušeni tudi odrasli. Sedalna vreča je namreč popoln pripomoček, na katerem vam bo vedno udobno, saj se prilagaja obliki vašega telesa in ga podpira, za razliko od običajnega stola, ki vas sili sedeti v položajih, ki niso zdravi za vas. To je še posebej škodljivo, če delate po več ur skupaj. Sedalne vreče bi bile idealna oprema v vseh pisarnah, saj bi bilo ob njihovi uporabi pri pisarniških delavcih precej manj bolečin v hrbtenici.

Bolečine v hrbtu?

Lepa in priročna

Sedalna vreča po vaši izbiri se bo zelo lepo podala v vašo dnevno sobo, otroško spalnico ali igralni prostor, v pisarno ali celo na vrt – ena izmed velikih prednosti, ki jih imajo te vreče je, da jo lahko preprosto primete in jo odnesete tja, kjer se želite udobno zlekniti. Ob nakupu vam je ne bo potrebno sestavljati, kar je le še ena izmed mnogih prednosti vreč za sedenje pred klasičnimi stoli. Idealna je tudi za na pot, saj jo lahko povsem enostavno vržete na zadnji sedež avta ali v prtljažnik in se odpravite na kampiranje, kjer vam bo vreča za sedenje gotovo prišla tisočkrat bolj prav kot tisti zložljivi stolčki, ki so znani po tem, da so neudobni, poleg tega pa se vam lahko med sedenjem celo izpodmaknejo, kar ima lahko za posledico prav grd padec. Pri sedenju na vreči se vam to ne more zgoditi.

Obesite jo na steno

Sedalna vreča vam zagotovo ne bo zasedla zelo veliko prostora v vašem stanovanju. Je naravnost idealna za manjša domovanja, saj jo lahko povsem po potrebi prestavljate iz enega prostora v drugega, če jo potrebujete kje drugje kot tam, kjer se trenutno nahaja, ali pa jo želite zgolj umakniti. Obstaja pa še zanimiv trik, s katerim lahko vrečo pospravite povsem s poti, ko je ne potrebujete več – to vam lahko pride še posebej prav, ko želite vreče, ki jih imate zunaj, na vrtu, balkonu ali na terasi, zaščititi pred dežjem ali snegom, pa jih ne želite postaviti na umazana ali mokra tla. Na vrečo enostavno prišijte zanko iz blaga – čeprav vreče načeloma niso težke, vseeno uporabite blago, ki bo dovolj vzdržljivo, recimo jeans – nato pa na steno pritrdite kaveljčke. Zdaj imate popoln način, kako vrečo pospraviti – enostavno jo obesite na steno! Vaša sedalna vreča bo tako umaknjena in na varnem pred zunanjimi vremenskimi vplivi.

Sedalne vreče, ki so vam jih ponujamo v spletni trgovini MojPaket, so primerne prav za vsakogar, ne glede na okus za barve in ostalo opremo v stanovanju, saj so na voljo v mnogih barvah, tako da boste pri nas gotovo našli takšno, ki se bo lepo ujela z ostalo opremo v vašem domu. Naše sedalne vreče so izdelane iz visoko kvalitetnega ekološkega ali umetnega usnja, polnjene pa so s stiropornimi kroglicami.
Vreče so, poleg tega, da se razlikujejo v barvah, v katerih so dobavljive, tudi različnih velikosti in različnih oblik. Za vsak okus se torej nekaj najde v spletni trgovini MojPaket!

Udobnost je na prvem mestu!

Tabure? Zakaj pa ne!

Vreča za sedenje nikakor ni edini pripomoček, ki vam lahko med sproščanjem v dnevni sobi pomaga do večjega udobja. Dodatna sedišča vam bodo v stanovanje prinesli tabureji, ki prav tako kot vreče ne zasedejo veliko prostora, pa vendar so zelo funkcionalni.

Tabureji pa v vašem stanovanju ne igrajo le vloge sedišča. Najboljši ima kar štiri funkcije: na njem lahko sedite, če sedete na kavč, lahko nanj položite utrujena stopala, lahko ga uporabite kot odlagalno površino, na katero postavite pladenj s pijačo in prigrizkom, vanj pa lahko shranite najrazličnejše drobnjarije, od daljincev do revij in, če radi igrate igrice, tudi kontrolerje za igralno konzolo.

Pri nas, v spletni trgovini MojPaket, lahko dobite tabureje najrazličnejših barv, ki se bodo podali praktično kamorkoli. Izdelani so iz ekološkega usnja.

Praktičen tabure

Če torej kupujete tabure ali vam je ljubša vreča za sedenje, boste v spletni trgovini Moj paket gotovo dobili artikel, ki bo zadovoljil vse vaše želje in potrebe. Naša izbira sedal in pohištva nasploh je izredno pestra, zato nas le obiščite in se o tem prepričajte še sami. Izbrani artikel lahko v naši spletni trgovini naročite preko spleta, lahko pa nas pokličete tudi na našo telefonsko številko, na kateri smo, prav tako kot za naročila, dosegljivi tudi za kakršna koli vprašanja, ki se vam morda porajajo.

Veselimo se vašega obiska! Verjamemo, da vam bomo lahko pomagali izbrati nov kos pohištva, na katerem boste z veseljem preživljali svoje dneve.

Napišite komentar...