Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Sekljalniki in mešalniki.

Sekljalniki in mešalniki.

Se odločate za nakup mešalnika?

Medtem ko včasih kuhinjskih aparatov, ki so bili na voljo za opravljanje vsakdanjih opravil, ni bilo neskončno mnogo, je danes trg dobesedno zasičen s pripomočki za kuhanje, ki hrano, ki jo pripravljate, pomagajo narediti okusno kot še nikoli. Med najrazličnejšimi napravami, ki vam bodo pri pripravi obrokov v vaši kuhinji prišle še posebej prav, je mešalnik in različni tipi le tega: na primer multipraktik, palični mešalnik ter različne druge vrste mešalnikov, ki vam bodo pomagali pri pasiranju sadja ali zelenjave za otroško hrano, pri pripravljanju omak za testenine in druge jedi, pri sekljanju čebule brez solza, pri mletju začimb in še pri marsičem.

V našem podjetju verjamemo, da je izredno težko najti napravo za pomoč pri pripravi hrane, ki bi popolnoma ustrezala vsem zahtevam, potrebam in željam, ki jih imajo dandanes ljudje, kar se tiče živil, zato vam v spletni trgovini MojPaket ponujamo zelo veliko število različnih mešalnikov, tako ročnih kot takšnih, ki se postavijo na pult, blenderjev, pri nas pa lahko kupite tudi multipraktik, sekljalnik, univerzalni kuhinjski aparat za opravljanje mnogih različnih funkcij pri kuhi in celo različne modele paličnih mešalnikov, ki bodo poskrbeli prav za vse, česar si boste zaželeli in z visoko učinkovitostjo zmleli, karkoli boste že postavili podnje.

Multipraktik

Naprave, ki so na voljo v naši spletni trgovini MojPaket, prihajajo izpod spretnih rok različnih vrhunskih proizvajalcev, kakršna sta Bosch in Iskra, zato nam z gotovostjo lahko verjamete, ko vam zatrdimo, da je naša pestra ponudba mešalnikov v spletni trgovini MojPaket enostavno neprekosljiva.

Multipraktik, nastavni mešalniki ... ali nakup paličnega mešalnika?

Kot že omenjeno, lahko danes kupite veliko različnih tipov mešalnikov, ki jih lahko uporabljate za tisoč in en namen, pa vendar so različne vrste mešalnikov običajno optimalno prilagojene za različne načine uporabe. Tako vam bo, na primer, palični mešalnik prišel še posebej prav, ko želite zmleti manjšo količino živila, ko pripraviti omako za testenine za eno ali dve osebi oziroma, ko vam primanjkuje časa in prostora ter bi bilo premikanje živil v drug, večji mešalnik in uporaba le tega preveč nepraktična.

S paličnim mešalnikom lahko, na primer, kar v loncu, v katerem ste jo kuhali, zmeljete zelenjavo in iz dolgočasne juhe, v kateri plavajo kosi zelenjave, naredite čudovito kremno juho, lahko pripravite doma narejeno otroško kašico, ki je bolj zdrava od kupljene, saj ne vsebuje nepotrebnih konzervansov. Mešalnik vam bo prav tako pomagal pri pripravi okusnih palačink, s paličnim mešalnikom, ki ima nastavek posodico, pa boste tudi povsem brez joka lahko hitro in učinkovito nasekljali čebulo. Poleg vseh naštetih je prednost paličnega mešalnika tudi v tem, da ga očistite veliko hitreje in enostavneje kot večje mešalnike – del z rezilom namreč s pritiskom na gumb odstranite in splaknete z vodo in majhno količino čistila, poleg tega pa tak mešalnik pospravljen v omari ne bo zasedel veliko prostora.

Palični mešalnik

Večja verzija mešalnika je multipraktik – tega boste lahko uporabljali za večje in bolj »raznovrstne projekte«. Z njim boste tako lahko na primer oželi limono ali pomarančo in si pripravili povsem svež, domač pomarančni sok ali limonado, lahko boste zamesili testo za kruh ali pecivo, naribali različne vrste sadja ali zelenjave ali drugih živil, zmore pa seveda tudi prav vse, kar zmore zgoraj omenjeni, manjši palični mešalnik.

Povsem jasno je, da ima vsak pripomoček, tako gospodinjski kot tudi drugi, svoje prednosti in slabosti. Tako palični mešalnik kot multipraktik sta dobra v tem, da je z njima mogoče opravljati več različnih nalog in zato ne potrebujemo obilice dragih naprav, ki bi nam zasedale prostor v kuhinji in praznile denarnico. Medtem ko je multipraktik sicer precej močnejši kot palični mešalnik, je slednji bolj priročen in enostaven za čiščenje. Dobra stran, če se boste odločili za nakup paličnega mešalnika, je relativno nizka cena v primerjavi z njegovo uporabnostjo in zmogljivostjo.

Uporabni triki in nasveti za prijetno in varno uporabo vašega mešalnika

Čeprav se morda zdi, da je tako preprosta naprava, kot je multipraktik, povsem intuitivna za uporabo, se v mnogih primerih izkaže, da temu nikakor ni tako. Rezultat napačne uporabe je v najboljšem primeru skrajšana življenjska doba vaše naprave, zaradi katere se boste morali prej odpraviti v trgovino po nov mešalnik, v najslabšem primeru pa lahko pride do telesne poškodbe poškodbe. V spletni trgovini MojPaket ponujamo zgolj naprave vrhunske kakovosti, ki jih odlikuje tudi dejstvo, da so za uporabo povsem varni, vendar se je vseeno potrebno držati nekaterih preprostih nasvetov, če želite, da vaš mešalnik deluje dolgo in brezhibno ter, da se izognete packanju in poškodbam po nepotrebnem.

Preveri ponudbo!

Ob uporabi mešalnika imejte vedno pri roki navodila za njegovo uporabo. Ta vam bodo pomagala pri pravilni namestitvi metlic, ugotavljanju, kakšno količino živil lahko mešate v svojem mešalniku, česa z njim ne smete početi in tako dalje.
Ko začnete z mešanjem, nastavite mešalnik na najnižjo možno hitrost. Tako snov, ki jo želite mešati, ne bo škropila vsepovsod. Hitrost postopoma povečujte in tako bo vaša kuhinja kljub mešanju ostala brezhibno čista. Nikoli, poudarjamo, NIKOLI, ko je mešalnik ali multipraktik prižgan, v posodo ne vtikajte drugih kuhinjskih pripomočkov. Tudi, če ste izredno previdni, se lahko namreč v trenutku nerodnosti ali nepozornosti zgodi, da se žlica ali kuhalnica ujame v metlice in jih upogne ali zlomi, s tem pa vaša naprava ne bo več uporabna. V posodo ob prižganem mešalniku prav tako NIKOLI ne vtikajte prstov, da bi preizkusili konsistenco mešanice ali iz katerega koli drugega razloga. S tem še bolj kot poškodbo mešalnika tvegate poškodbo kože in kosti vašega prsta.

Ravno tako kot to velja za »običajne« mešalnike, pa tudi za palične mešalnike obstajajo nekateri nasveti, s katerimi bo uporaba preprostejša in varnejša.

Tudi pri uporabi paličnega mešalnika pazite na prste! Palični mešalnik je morda res manjši in na pogled šibkejši od običajnega mešalnika, vendar je dovolj močan, da povzroči poškodbo. Sicer pa je uporaba paličnega mešalnika zelo varna in čista – zaščita okrog rezila namreč preprečuje škropljenje vse naokrog, do določene mere pa varujejo tudi pred morebitnimi poškodbami.

Če potrebujete napravo, s katero boste lahko mešali in sekljali živila ter pripravljali okusne obroke, obiščite našo spletno trgovino MojPaket in si oglejte našo ponudbo najugodnejših in najkvalitetnejših mešalnikov ter svojega naročite še danes!

Napišite komentar...