Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Sesalci

Sesalec je uporabna naprava s katero si pomagamo pri čiščenju našega doma, saj lahko z njim posesamo prah ter očistimo različne vrste umazanije. Če ste se odločili za nakup novega, ste našli pravi naslov – v naši ponudbi so različni sesalci priznanih proizvajalcev po ugodnih cenah. Preverite ponudbo.
Poglej kot Mreža Seznam
Vrstni red
Prikaži na stran

Pokončni ročni sesalnik REM POWER HC 1400

18,99 €
Pokončni ročni sesalnik REM POWER HC 1400

Sesalnik SAMSUNG VC07M25G0WC/GE (VC07M25G0WC/GE) - ODPRTA EMBALAŽA

71,99 €
Sesalnik SAMSUNG VC07M25G0WC/GE (VC07M25G0WC/GE)

Informacije, ki vam lahko pomagajo pri nakupu

Sesalci

Pred izbiro je dobro poznati nekaj osnovnih dejavnikov, na podlagi katerih lahko izberete sesalec za vaše potrebe.

Prvi so vrsta tal oz. površin, ki jih boste najpogosteje čistili. Če boste upoštevali občutljivost ter strukturo materialov se boste lažje odločili, ali potrebujete vodni sesalec, kakšne priključke za čiščenje mora vsebovati itd. Če imate različne zdravstvene težave kot so astma ali alergije je dobro, da ima izbrani sesalnik filter izstopnega zraka. Z odstranjevanjem dlak hišnih živali ali ostale umazanije pa se dobro spopadajo za to namenjene krtače.

Sesalci se delijo tudi na različne vrste glede načina uporabe. Poznamo ročne, baterijske, robotske, vodne, ležeče ter robotske. Za pogosto sesanje tal, nam bo prav gotovo prav prišla sesalna metla na baterije, saj se bomo tako izognili napeljavi kabla. Izberemo lahko tudi robotski sesalec, ki bo samodejno opravil delo namesto nas. Z ročnimi sesalci bomo v trenutku in enostavno posesali avto ali druge majhne madeže, ki se pojavljajo vsak dan.

Prav tako lahko izbiramo med sesalci, ki za svoje delovanje uporabljajo vrečko, ter tistimi, ki je ne. Vodni sesalci delujejo s pomočjo vode. Vsaka vrsta pa ima svoje prednosti ter pomanjkljivosti. Sesalci na vrečke so bolj higienski, saj med menjavo vrečke nismo neposredno izpostavljeni umazaniji ter prahu, ki smo jih posesali. Tisti brez vrečk pa nam na primer prihranijo stroške vrečk. Mimogrede, če se odločite za nakup sesalnika z delovanjem na vrečke, lahko tudi te enostavno naročite v naši spletni trgovini.

Filter by:

Počisti
Min: 18,00 € Max: 72,00 €
€18 €72