Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Vse kategorije
  Filters
  Preferences
  Iskanje

  Sušilni stroj

  Sušilni stroji so naprave, ki nam omogočijo, da naše oprano perilo posušimo v kratkem času, brez obešanja. Če premišljujete o nakupu, vas vabimo da si poiščete sušilni stroj enega od priznanih proizvajalcev po super ceni. Preverite ponudbo.
  Poglej kot Mreža Seznam
  Vrstni red
  Prikaži na stran

  Sušilni stroj INDESIT EDCE G45 B H (EU)

  319,99 €
  Sušilni stroj INDESIT EDCE G45 B H (EU)

  Sušilni stroj s toplotno črpalko HOTPOINT NT M10 81 EU

  389,99 €
  Sušilni stroj s toplotno črpalko HOTPOINT NT M10 81 EU

  VOX kondenzacijski sušilni st. TDM 802D

  351,49 €
  VOX kondenzacijski sušilni st. TDM 802D

  Kaj je dobro vedeti pred nakupom?

  Sušilni stroj

  Če se sprašujete, zakaj bi ga sploh imeli, je odgovor sledeč – če sušimo zunaj, moramo paziti na vremenske razmere ter stojalo postaviti nekam, kjer nam ni v napoto. Poleg tega se perilo raztegne in zmečka. Perilo tudi obledi. Sušilni stroj vam olajša likanje, saj perilo po sušenju v tovrstni napravi ni potrebno veliko likati, je mehkejše ter bolj ohranjeno.

  Poznamo dve vrsti sušilnih strojev – kondenzacijske in odzračevalne. Tiste z odzračevalnim sistemom dobimo po nekoliko nižji ceni. Kot že ime samo pove, je potrebno zagotoviti odzračevanje pare, ki se nabere med sušenjem. Kondenzacijski sušilni stroji za svoje delovanje potrebujejo le priklop na elektriko. Vlaga med uporabo kondenzira, se nabere v za to namenjeni posodi. Ko je polna, jo izpraznimo.

  Sušilni stroji so na voljo v več dimenzijah, glede na potrebe gospodinjstva se nato odločimo, koliko perila želimo sušiti na enkrat. Poleg tega imajo sušilni stroji lahko še različne funkcije za varčevanje z energijo, LED prikazovalnike, priloženo košaro za sušenje volnenih in občutljivih tkanin, ki se med sušenjem v bobnu ne vrti.

  Sušilni stroji se delijo tudi glede na energetski razred – količino električne energije, ki jo porabijo za svoje delovanje. Pri tem so sušilni stroji razreda A najvarčnejši. V naši trgovini imamo na voljo le sušilne stroje varčnih kategorij, saj se zavedamo pomena varčevanja z energijo ter trajnosti.

  Na tem mestu lahko omenimo tudi, da smo za vas pripravili tudi sušilne stroje na toplotno črpalko, ki jih poleg varčnosti odlikuje še zelo nežno sušenje perila, zaradi približno 20 stopinj Celzija nižje temperature sušenja z enako učinkovitostjo in hitrostjo kot običajni sušilni stroji.

  Filter by:

  Počisti
  Min: 15,00 € Max: 1039,00 €
  €15 €1039