Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Najboljše video igre za odrasle in otroke - katere so?

Najboljše video igre za odrasle in otroke - katere so?

Dnevi se krajšajo, čas, ki ga bomo preživeli zunaj se bo zmanjšal. Hladni večeri z meglo in dežjem bodo kot nalašč, da si privoščite najboljše video igre za odrasle in otroke, ki so trenutno na tržišču. In teh ni malo.

Verjamemo, da ste spomladanski in poletni čas s prijetno toplim vremenom in dolgimi dnevi izkoristili kar največ za preživljanje časa v naravi, za poležavanje na kakšni plaži ob morju, jezeru ali rekah ali pa za pohajkovanje po slovenskih ali tujih hribih ali celo gorah. Skratka, da ste bili čim dlje od televizije, zaprtih prostorov ter si boste čas za video igre vzeli sedaj, ko prihajata jesen in zima v našo deželo.

Video igre so danes razvite za različne generacije in oba spola. Ženske na področju igranja video iger prav nič ne zaostajajo in so pri nekaterih celo bolj vztrajne ter dosegajo boljše rezultate.

Video igre za Playstation, igre za PC ali za XBOX imajo danes izjemno različno tematiko, ki zadovoljni skoraj vsakega željnega igranja video iger. Včasih so prevladovale predvsem igre s poudarki na streljanju in agresiji, danes pa imamo na razpolago različne situacije, ki se tudi dejansko dogajajo v življenju. Lahko gre za klasično igro vlog v družini, med prijatelji, kjer so situacije čustveno podprte in se z lahkoto vživite v igralce. Športni navdušenci boste lahko igrali nogomet, tenis in ostale igre in si pravo razburjenje, ki se sicer dogaja na igrišču in tribunah pričarali v lastnem domu.

Za tiste, ki imate raje grozljivke, pustolovske avanture je tudi poskrbljeno. Nekatere igre omogočajo, da imate celo možnost izbire, kako se bo igra in dogajanje odvijalo in to čisto odvisno od vašega razpoloženja. Če ste danes za akcijo, kjer želite, da se dogajajo razburljive stvari, kjer teče kri, si boste izbrali tak žanr. V kolikor potrebujete bolj mirno igro za sprostitev, pa si boste postregli s tem.

Poudariti je potrebno bistven razvoj in prilagoditev iger za naše najmlajše in mlajše igralce, saj je v ponudbi pestra paleta iger, kjer se lahko marsikaj pametnega tudi naučijo in ne temelji vse izključno na agresiji. Otroci bi sicer najraje izbirali takšno tematiko, vendar imamo danes starši možnost pestre izbire bolj ustreznih iger.

Vsi strokovnjaki opozarjajo na to, da pretirano igranje video iger in preživljanje več ur dnevno pred ekrani in računalniki sploh na otroke ne deluje pozitivno, saj nobena še tako realna situacija v igri ne more nadomestiti realne situacije v življenju.

Za igranje in sproščanje izberite kvalitetne video igre, kjer dobite tudi dodano vrednost, kjer se lahko iz nje kaj naučite in vam lahko še kako koristi pri vsakodnevnem bivanju.

To naj še posebno velja za otroke, kjer z izbiro nekega krvoločnega in pretirano vznemirjujoče igre naredite lahko več škode kot koristi. V otroški glavi se bo dogajanje iz igre ponavljalo in ponavljalo in velikokrat smo starši priča, ko so po igri otroci popolnoma drugačni, agresivni, neposlušni in popolnoma v svojem svetu.

Na naši spletni strani boste našli video igre za različne načine igranja, pa tudi različne žanre in spole po cenovno dostopnih cenah.

Pred nakupom bodite pozorni, če imate na razpolago ustrezno opremo, saj si jo boste v nasprotnem primeru morali kupiti. Pestro ponudbo raznih konzol, igralnih tipkovnic, mišk in stolov tudi najdete na spletni strani mojpaket.si, kjer se ponudba iz dneva v dan veča.

Igre za Playstation

Na trgu so različni ponudniki iger in posledično so za to razvili različne igralne konzole. Playstation konzola se osredotoča predvsem na socialno in družabno igranje in jo je razvilo podjetje Sony.

Igre za Playstation, ki so že v ponudbi so primeroma: Call of Duty: Black Ops, Call of Duty: Black II, OpsCall of Duty: Black Ops III, Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3, Fifa 18, Grand Theft Auto V. Vse so namenjene igre na konzoli Playstation 3.

Za igranje na Playstation 4 pa so video igre in igrice z naslednjimi naslovi: A Way Out, Marvel\'s Spider-Man, Need for Speed Payback, Sims 4, Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, All-Star Fruit Racing, Assetto Corsa: Ultimate Edition, Beast Quest, Grand Theft Auto V

Navdušencem dirkanja je recimo namenjena igra Dakar 18.

Otrokom pa igrice kot so: Brothers: A Tale of Two Sons, Ben 10, Digimon World: Next Order, Digimon Story: Cybersleuth - Hacker\'s Memory, Dragon Quest XI: Echoes Of An Elusive Age – Edition of Light

Call of Duty: Black Ops II je fantastična in akcijska igra, ki vas popelje v leto 2025, kjer boste poskušali s futurističnimi orožji poskušali ustaviti zločinca, saj je od vas odvisna usoda sveta.

Fifa 18 :Napetost, ki se odvija na igriščih si prenesite v domače okolje in uživajte ob igranju.

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion: za željne raziskovanja sveta na krovu ladje in popotovanji po morju ter odkrivanje različnih kraljestev, je ta igra pisana na kožo.

A Way Out: Si želite preizkusiti v zaupanju ali izdaji? Za igro potrebujete še enega partnerja, s katerim se bosta poskušala pobegniti iz najbolj varovanega zapora. Ne samo, da bo to igra zaupanja, pač pa se boste morali soočiti s posledicami svojih odločitev.

Brothers: A Tale of Two Sons je primerna za tiste, ki so željni pustolovskega popotovanja, ki ga nikoli ne bodo pozabili.

All-Star Fruit Racing: igra polna barvitosti kot nalašč za naše mlajše igralce, ki se bodo preizkusili v dirkanju skozi ovinke, razne zanke in šikane. Polna barvitega in živahnega sadja, ki je še kako živo in daje igri poseben čar.

Dakar18: Razburljiva tekma sredi puščave, kjer vlada neznosna vročina, divjina, preizkušanje moči vzdržljivosti telesa in duha. Če ste običajno te junake spremljali po medijih, lahko danes to noro preizkušnjo doživete doma. V igri je na razpolago 5 različnih vozil, s katerimi se boste vozili ali pa enostavno izstopili in se peš napotili naprej. V vsakem primeru bo zelo zanimivo.

Video igre za odrasle in otroke

Igre za PC

Posebna kategorija so igre za PC, saj za igranje video igric potrebujete kar zmogljiv računalnik. Igrice in video igre potrebujejo izjemno dobre grafične kartice, v čemer se običajni računalnik in gaming računalnik najbolj očitno razlikujeta. Za igranje igric je pomemben tudi zmogljiv procesor in veliko spomina. Zato ne bodite razočarani, če vam kakšna igra ne bo najbolje delovala. Pred nakupom bodite pozorni na zahtevane karakteristike, da ne boste kasneje razočarani. Če si boljši in zmogljivejši računalnik lahko privoščite, s tem ne boste imeli izzivov, v kolikor pa ne, pa si raje izberite ustrezno igro, s katero boste ob igranju zadovoljni.

Nekaj iger za PC, ki so trenutno že v ponudbi, ta pa se bo seveda širila, so: serija različnih iger The Sims 4, Call of Duty: Black Ops I, II; Battlefield1, Life is Strange: Before the Storm Limited Edition

Za otroke in mladostnike: Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, Overwatch Legendary Edition, Real Farm, Farming Simulator

Za športne navdušence je super video igra Fifa 18: 2200 FUT POINTS

The Sims4: Na izbiro so različne tematike življenjskih situacij, kjer lahko ustvarjate nove Simčke, se greste veterinarje in skrbite za živali. Za razliko od starejših generacij gre v novejših igrah predvsem za čustveno izražanje, ki ga starejše generacije iger še niso imele.

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy: Živahni vrečar poskrbi, da je igra vedno bolj razgibana in zanimiva. Na začetku je vrečar samo skakal, danes pa se vozi tudi s skuterjem, motociklom in še čem, privošči pa si tudi drvenje po Kitajskem zidu cepljenje poti idr.

Real Farm: Igra, v kateri boste začeli osvajati kmetovanje v pravem pomenu besede. Naučili se boste, kako voziti traktor, kako balirati, zaorati njivo, obrniti seno in ga naložiti ter ga odpeljati domov. Fantastična igra za mlade fante, ravno prav razburljiva in poučna.

Battlefield 1: Bi radi doživeli začetek prve svetovne vojne in se udeležili bojev na ulicah zasedene Francije? Morda se udeležili spopadov italijanskih utrdb v gorah ali pa divjih borb po puščavah Savdske Arabije? Igra omogoča kar 64 igralcem, da odkrije svet vojne skozi akcijsko zgodbo. Lahko se bojujete kot pehotni vojak, ali pa uporabite letala in plovila. Na voljo so tanki, motorji, velike bojne ladje ali dvokrilna letala. Igra polna akcije.

Farming Simulator: Tehnologija in stroji za delo na kmetiji se vedno znova posodabljajo. Traktorji so čedalje večji, bolj avtomatizirani in skoraj ni več ročnega dela. Izjemno popularna igra, ki vedno znova doživlja posodobitve, saj navdušuje mlajše pa tudi starejše igralce.

Video igre za odrasle in otroke

Igre za XBOX

XBOX igralno konzolo je naredilo ameriško podjetje Microsoft in jih lahko naročite tudi na spletni strani mojpaket.si, kjer najdete tudi pestro ponudbo video iger za XBOX različnih žanrov.

Nekatere igre za XBOX, ki jih imate na razpolago: Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, Brothers: A Tale of Two Sons, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy.

Za športne navdušence so na razpolago video igrice: EA Sports UFC 3, MotoGP 18, MXGP Pro, NBA 2K19, NHL 19, PES 2019.

Za željne akcije in kriminala pa predlagamo: Shadow of the Tomb Raider Croft Edition, Shadow of the Tomb Raider, Tekken 7, Vampyr, Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr - Imperium Edition, Strange Brigade.

EA Sports UFC 3: Vrhunske animacije, brezhibne kombinacije najboljših svetovnih športnikov, ki v polnem gibanju ustvarjajo nevarne kombinacije in navdušuje še tako zahtevnega igralca.

MotoGP 18: Za oboževalce dirk MotoGP je tale video igra kot nalašč. Če ponavadi spremljate prenos vaše najljubše dirke po TV ali si ga le ogledate v živo, boste sedaj s pomočjo video igre MotoGP 18 lahko vso dirkaško strast, nenadne zavoje simulirali v domači dnevni sobi in zraven še navijali.

NHL 19: Hokejska tekma z vsemi podrsavanji, nenadnimi obrati in padci končno pri vas doma.

Shadow of the Tomb Raider: v igri boste spoznali južnoameriško džunglo, kjer se dogajajo smrtonosne stvari. Boriti se je potrebno z nasprotniki, ki so do zob oboroženi, zato boste v džungli uporabljali kamuflažo in imeli polno izzivov, da boste preživeli. Napeta igra, ki vas ne bo pustila ravnodušne.

Strange Brigade: Čarovniška kraljica Sateki je bila 4000 let mumificirana v neoznačeni grobnici. Sedaj, ko se je zbudila se ji bo upala upreti samo ena skupina z imenom Brigada čudakov. S coprnico se lahko borite sami ali pa na pomoč povabite še prijatelje iz spleta. Sovražnike boste lahko postrelili, obglavili s krožnimi žagami, jih zdrobili pod ogromnimi skalami. Povsod pa bo obilo skrivnostnih prehodov pa tudi strojev, ki varujejo bogate zaklade. Definitivno izjemno razburljiva igra.

Vampyr: Arkadna igra, pri kateri s spretno igro lahko ubiješ vampirje, preden okužijo nedolžne ljudi. Saj jih hočeš rešiti, kajne?! Seveda ne veš ali bodo vampirji imeli strupnike ali bodo hitri ali bodo imeli krila. Razburljivo, ni kaj.

Project Cars 2 Collectors Edition: Gre za nadgradnjo nagrajene dirkaške igre, kjer najboljši dirkači na svetu dirkajo v praktično nemogočih razmerah. Igri je dodanih kar nekaj dodatkov, in sicer: kovinske škatle, knjige z risbami, zbirateljske škatle, pa model avtomobila itd.

Nekateri proizvajalci video iger so prilagodili igre za igranje na različnih napravah, zato bodite pred nakupom pozorni, kaj imate na razpolago, da boste izbrali pravo.

Na naši spletni strani boste našli izjemno pestro ponudbo video iger za igranje na različnih napravah, ki vam bo omogočila popoldansko ali večerno sproščanje, zato tega nikar ne zamudite.

Napišite komentar...