Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Vse kategorije
  Filters
  Preferences
  Iskanje

  Žar na oglje in oprema.

  Žar na oglje in oprema.

  Žar na oglje in vse kar še potrebujete ob njem.

  Tisti najhitrejši, so to že naredili, nekateri od vas pa še bodo – vzeli v roke žar na oglje in pripravili prvi piknik v letošnjem letu. Čevapčiči, perutničke, zelenjava in pivo – so se vam vsaj malo pocedil sline?

  Če ste sedaj dobili željo po pikniku, pečenju mesa in po druženju s prijatelji, potem je to pravi trenutek, da vzamete v roke telefon in povabite na piknik vse, s katerimi radi preživljate prosti čas – seveda pa še prej ne pozabite preveriti, ali imate vse kar potrebujete.

  Se sprašujete, kaj je novega od lani? Zakaj bi vam karkoli manjkalo? Preverite naslednje vrstice – morda ugotovite, da potrebujete nov žar na oglje, ki bo veliko bolj praktičen, ali pa samo pribor za žar, ki vam bo olajšal vaš piknik – možnosti je kar nekaj in tukaj so rešitve …

  Piknik doma ali kje v naravi

  Ko ste enkrat sprejeli odločitev, da boste na žaru spekli meso, potem je vsekakor potrebno imeti tudi idejo, kje boste te zadeve naredili – bo to na domačem vrtu, bo to na balkonu ali morda kje v naravi, ob kakšni vodi ali kje drugje.

  Seveda lahko za vsako od teh situacij uporabite drugačen žar na oglje in sicer – prenosni zložljivi žar na oglje lahko postavite na tla na domačem vrtu, ali ga vzamete s seboj v naravo, z njim lahko uživate kadarkoli in kjerkoli.

  Ta žar se je vedno izkazal za izredno koristnega, saj je zelo enostaven za uporabo, prostor za oglje pa ima nekoliko privzdignjen, kar mu omogoča boljše izgorevanje, mesu pa daje veliko boljši okus.

  Ker za postavljanje tega žara na oglje ne potrebujete posebne dodatne opreme, ga lahko brez težav vzamete s seboj v poletnih dneh tudi na kampiranje – škarjasti sistem postavitve vam bo omogočil, da ste povsod v trenutku pripravljeni na piknik.

  Žar na oglje - prenosni, zložljivi

  Ob prenosnem žaru na oglje, pa je tukaj še ena zanimivost in sicer balkonski žar na oglje.

  Le-tega lahko uporabljajo vsi, kateri nimajo dvorišča in vrta – torej vsi tisti, ki živite v stanovanjskem bloku ali hiši, ki ima balkon.

  Žar se lahko enostavno namesti na katerokoli kovinsko ograjo enako, kot korito za rože. Trenutek ali dva in že ste pripravljeni za piknik na malce drugačen način.

  Njegov sistem vpetja vam omogoča uporabo na varen in udoben način. Poleg tega je enostaven za čiščenje, lahko pa ga uporabljate tudi kot cvetlični lonček.

  Žar na oglje sedaj imate, kaj pa pribor za žar?

  Tako, sedaj smo našli rešitev za enostaven in uporaben žar na oglje, kaj pa vse ostalo, kar bosta rabili zraven, da bo vaš piknik resnično izpadel uspešno?

  Ena izmed super zadev, ki je do sedaj verjetno niste imeli, a jo vsekakor potrebujete je ročni pihalnik zraka za žar. Z njim lahko na zelo enostaven način vzdržujete in oživljane plamen med piknikom in vse to le z preprostim obračanjem majhne ročice na pihalniku.

  Ob pihalniku, ki vam bo prihranil težave s pljuči in pihanjem, pa je tukaj še 18-delni pribor za žar v kovčku. Z njim si boste prihranili marsikatero opeklino, ki ste jo do sedaj morda kdaj dobili, prav tako pa bo tudi obračanje in jemanje mesa iz žara veliko bolj enostavno.

  S tem priborom za žar boste od zdaj naprej »Kralj in kraljica žara«. Pribor je izdelan iz nerjavečega jekla, pripomočki imajo lesene ročaje in jih po končani uporabi lahko enostavno in elegantno zložite v prenosni kovček.

  Tako pihalnik, kot tudi ves ostali pribor sta izdelka, ki ju za uspešen piknik morate imeti – z njima bo pečenje mesa postalo pravi užitek, okusi pa še toliko bolj izraziti.

  Žar na oglje - pribor

  Žar na oglje, pribor in prijatelji

  Tako, zaključili smo kratek pregled izdelkov, ki vam lahko naredijo vaš piknik lepši in boljši, vaše meso pa okusnejše in seveda dobro pečeno!

  Če ste torej ob prebiranju ugotovili, da bi vam kateri od teh proizvodov lahko koristil, ga naročite na naši spletni strani, takoj za tem pa vzemite telefon v roke in povabite vse tiste, ki jih imate radi – prijatelje, znance, sosede in družino.

  Ob dobri hrani in dobri družbi, je vsak dan lahko lepši, zatorej, uživajte v teh trenutkih, ki so vam ponujeni in seveda, dober tek in uspešne piknike vam želimo …

   
  Napišite komentar...