Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje

Želite razveseliti ljubljeno osebo? Pošljite ji paket zdaj!

Želite razveseliti ljubljeno osebo? Pošljite ji paket zdaj!

Če želite razveseliti ljubljeno osebo z darilom, zakaj je ne bi presenetili in ji darila poslali s paketom na dom ali v službo?

Pošta Slovenije razveseljuje z novostmi, s katerimi so storitve še bolj približali uporabnikom, in sicer z novostmi na poštnih poslovalnicah in drugih izbranih točkah.

ENOSTAVNOST, HITROST, DOSTOPNOST!

Na Pošti Slovenije so s POS-terminali opremili več kot 480 pismonoš, ki dostavljajo paketne pošiljke, ter vam tako omogočili še enostavnejše nakupe, saj lahko pakete z odkupnino plačate tudi s karticami Mastercard, Maestro, Visa, Karanta in Diners Club (Diners Club tudi na obroke).

Vaš paket lahko oddate ali prevzamete na več kot 500 poštnih poslovalnicah, v izbranih PS Paketomatih po vsej Sloveniji, pa tudi na 114 bencinskih servisih Petrola.

Paket vam lahko dostavijo domov, v službo, k prijatelju, sosedu ali na izbrano pošto. Poleg kraja si lahko sami izberete tudi čas dostave, pred 10. uro, po 16. uri (za določene pošte), za naslovnike v Ljubljani pa tudi med 18. in 20. uro.

Pred dostavo vas pokličejo ali pošljejo SMS-sporočilo, svojim pošiljkam pa lahko sledite na vsakem koraku!

NA VOLJO 24 UR!

Delovni čas se sedaj prilagaja vam. 24 ur na dan, vse dni v letu so vam že na voljo PS Paketomati na 24 točkah po Sloveniji.

Samopostrežni avtomati vam omogočajo prevzem paketa, plačilo odkupnega zneska s plačilno kartico tudi na brezstični način. V paketomat lahko tudi kadarkoli oddate paket, pripravljen za pošiljanje v spletni aplikaciji PS Pošlji paket, ki poskrbi za urejeno spremnico in plačilo poštnine s plačilno kartico ali z Moneto.

Preverite na www.pspaketomat.si. Obiščite www.posta.si ali pokličite 080 14 00!

Napišite komentar...