Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje
RSS

Število objav '2016' 'marec'

IR ogrevanje - paneli.
2 IR ogrevanje - paneli.

IR ogrevanje – izsušuje vlago, preprečuje plesen!

IR ogrevanje – ko govorimo o njem, govorimo o električnem naravnem, zdravem in varčnem načinu ogrevanja, saj gre za popolnoma naravno in človeku prijazno energijo. Valovi o katerih govorimo nas grejejo neposredno in posredno, kar nam daje prijeten in topel občutek že pri nižjih temperaturah, kot pri klasičnem ogrevanju.

V zdravstvene namene energijo IR valovanja že desetletja uporabljajo predvsem za zdravljenje bolečin v mišicah in sklepih. V p...

Prenosni računalnik.
0 Prenosni računalnik.

Prenosni računalnik, fotoaparat in druge ideje za darila!

Vsake toliko vsak od nas pride v situacijo, ko je potrebno za nekoga izbrati kakšno darilo. Kaj kupiti? Prenosni računalnik? Morda raje fotoaparat? Ali kaj popolnoma tretjega?

Seveda, da bi lahko izbrali darilo, ki je čim bolj primerno za obdarovanca, ga je potrebno čim bolje poznati – le tako ga boste lahko maksimalno razveselili.

Če torej iščete ideje za darila, da bi z njimi razveselili vaše najdražje, potem berite naprej.

Prenosni...

Keramična posoda.
1 Keramična posoda.

Nova keramična posoda v vaši kuhinji – kako ravnati z njo?

Keramična posoda je ena izmed zadnjih inovacij, ki prihajajo v naše kuhinje – ste jo kupili tudi vi? Prevleka na sami posodi je narejena po principu nanotehnologije, kar v naše kuhinje prinaša lažje kuhanje, manj prijemanja in boljše okuse.
Ste se morda vprašali, zakaj bi ob vsem tem keramična posoda lahko bila boljša in drugačna od ostale posode. Enostavno zato, ker so materiali iz katerih je narejena prijazni za naše zdravje in tudi na...

Pralni stroji. Gorenje in drugi.
0 Pralni stroji. Gorenje in drugi.

Pralni stroji Gorenje, Indesit in drugi – katerega izbrati?

Ali ste tudi vi prišli v situacijo, ko bo v vašem domu potrebno kupiti nov pralni stroj? Izbira na tržišču je danes res ogromna – pralni stroji Gorenje, Indesit, Samsung in mnogo tega drugega. Katerega izbrati?

Nakaj sploh biti pozoren pri nakupu? Samo na ceno ali je pomembno še kaj drugega? Da bi kupili pralni stroj, ki vam bo dobro služil in boste z njim zadovoljni, je potrebno biti pozoren na marsikaj – na število vrtljajev pri ože...