Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Vse kategorije
  Filters
  Preferences
  Iskanje
  RSS

  Blog

  Razvlažilec zraka za manj vlažen zrak in boljše zdravje
  0 Razvlažilec zraka za manj vlažen zrak in boljše zdravje

  Morda ste že slišali trditev, da vlaga v zraku škodi vašemu zdravju in vašemu domu. Ta trditev drži le na pol. Vlaga sama po sebi, če je je v zraku ravno prav, ne povzroča škode. Škodljiva pa so odstopanja od normalne količine vlage v zraku – slabo je tako, če je v zraku okrog vas premalo vlage in, če je je preveč. V bivalnih prostorih bi moralo biti v idealnih pogojih v zraku med 30 in 50 odstotkov vlage, odstopanja navzgor in navzdol pa so problematična. Na problem prevelikih količin vlage v z...

  Čiščenje stanovanja bo odslej hitro in učinkovito
  0 Čiščenje stanovanja bo odslej hitro in učinkovito

  Poglejte, no. Vaši sorodniki ali prijatelji so že stotič pozabili na vašo prošnjo, naj se na obisk napovejo vsaj kak dan prej. Zdaj je zazvonil telefon in sporočajo vam, da bodo pri vas v kakšne pol urice. Ne samo, da si ne boste mogli ogledati najljubšega dela serije, ki se ravno zdaj predvaja, tudi vaše stanovanje ni ravno v stanju, ko bi vam bilo v njem v ponos gostiti obiske. Kaj pa zdaj? Vklopiti »turbo pogon« in nahitro pospraviti, kar se pospraviti da, ali se vdati v usodo in se mentalno ...

  IR paneli ogrevajo varno, poceni in okolju prijazno
  0 IR paneli ogrevajo varno, poceni in okolju prijazno

  Napredki v tehnologiji nam dandanes omogočajo, da ostajamo na toplem tudi v zimskih mesecih, celo, ko se temperature spustijo krepko pod ničlo. Prišli smo že zelo daleč od golega plamena, s katerim smo se greli še ne tako zelo dolgo nazaj; danes, ko nam ni treba več ure in ure posedati pred ognjem in paziti, da nam ne bo ugasnil, se lahko osredotočamo na druge vidike ogrevanja, na primer na izkoristke, ceno, vpliv na okolje in podobno.

  Enega izmed velikih tehnoloških prebojev predstavlja takoim...

  Želite brezhibno čist dom? Uporabite čistilnik na paro!
  0 Želite brezhibno čist dom? Uporabite čistilnik na paro!

  S čim običajno čistite svoj dom in površine v njem? Najbrž kar s čistili, ki jih kupite na poti iz službe v trgovini najbližje vašega doma. Pa veste, kaj vse je v njih? Znate našteti vsaj kakšno sestavino od teh, ki se pogosto pojavljajo v teh čistilih?

  Verjetno na to nikoli niti ne pomislite, a čistila, ki jih vsakodnevno vnašate v svoj dom, so dejansko potencialno še mnogo bolj škodljiva od prahu in umazanije. Večina jih namreč vsebuje kemikalije, ki lahko resno ogrozijo vaše zdravje in zdrav...

  Globinsko čiščenje obraza - kaj storiti za čudovito kožo na obrazu?
  0 Globinsko čiščenje obraza - kaj storiti za čudovito kožo na obrazu?

  Negi kože na našem obrazu moramo, ko se ukvarjamo z našo vsakodnevno nego celega telesa, posvetiti nekaj prav posebne pozornosti, saj je tudi koža na obrazu prav posebna.

  Koža na obrazu se od kože na ostalih delih telesa namreč kar precej razlikuje - med drugim je precej nežnejša, kot koža na nekaterih drugih predelih, poleg tega pa je vsak dan še posebej izpostavljena negativnim zunanjim vplivom, pa naj bo to neznosna vročina, boleč mraz ali veter, ki nas reže do kosti.

  Ravno zato, ker je kož...

  Nega nog – kako do privlačnih nog in stopal?
  0 Nega nog – kako do privlačnih nog in stopal?

  V času, ko temperature narastejo, so tudi oblačila čedalje krajša, čevlji pa čedalje bolj odprti. Zaradi poletne vročine kažemo več kože, zato si želimo, da bi bili izpostavljeni predeli urejeni. Še posebej radi pozimi zanemarimo noge in stopala, zato jim moramo ob začetku poletja nameniti posebno nego in nato to stanje urejenosti vzdrževati.

  Glivice na nogah

  Ko dalj časa nosimo zaprte čevlje, ki so po možnosti še izdelani iz sintetičnih materialov, v katerih koža ne more dihati, se nam rade p...

  Pranje perila – navodila in nasveti naših babic
  0 Pranje perila – navodila in nasveti naših babic

  Danes v smeti zmečemo ogromno oblačil, kar negativno vpliva tako na okolje, kot na našo denarnico. Večino oblačil, ki končajo na smetiščih, bi se še dalo ponositi, vendar imajo madeže ali ostale napake, ki jih ne znamo učinkovito odpraviti. A dobra novica je, da se večino teh težav da rešiti.

  Preberite, kako lahko iz oblačil in drugih tkanin najučinkoviteje odstranite različne madeže in ostale nepravilnosti – tukaj so navodila in nasveti za pranje perila naših babic!

  Učinkovito pranje perila b...

  Kakovostna posoda za še bolj slastne jedi
  0 Kakovostna posoda za še bolj slastne jedi

  Kadar se lotite kuhanja, predstavlja kakovostna posoda osnovo za pripravo slastnih in okusnih jedi. Brez nje pač ne gre – ne glede na to, kakšno jed želite pripraviti.

  Dobri kuhinjski pripomočki bodo skrajšali čas priprave hrane, jo naredili bolj okusno in poskrbeli, da med kuhanjem ne boste izgubljali živcev s prižiganjem hrane.

  Ne glede na to, ali ste pravi kuharski mojster, ali pa kuhate le občasno, je izbira primerne posode ključna. Pri njeni izbiri bodite pozorni  predvsem na njeno toplot...

  Naj bo letošnje poletje nepozabno
  0 Naj bo letošnje poletje nepozabno

  Temperature so se že pred časom dvignile precej visoko, da ne rečemo kar na poletno žgoče, sončni žarki pa nas že prijetno božajo po obrazu in po vseh izpostavljenih predelih kože ter nas barvajo v temnejše odtenke kožnih barv.

  Toplejše ozračje poleg občutka upanja in optimizma po turobni zimi in deževni pomladi s seboj vedno prinese tudi tisto nalezljivo poletno veselje, ki nas vsako leto znova in znova prepriča, da vsaj začasno zapustimo svoje domove, kjer smo zaviti v plasti oblačil preživlj...

  Živite zdravo in recite ne boleznim
  0 Živite zdravo in recite ne boleznim

  Zdrave navade so ena izmed najboljših naložb, ki jih lahko posameznik stori za svoje zdravje.

  Kljub temu, da dandanes že vsakdo pozna, kako zdrav življenjski slog izgleda, se zanj še vedno ne odločijo prav vsi. Hitro življenje, službene in družinske obveznosti vam onemogočajo, da bi vsak dan kuhali domače in naravne jedi ter si vzeli vsaj pol ure za športne aktivnosti. Tako se lahko kaj kmalu soočate s pojavom pretesnih hlač, kar vas še dodatno bremeni in povzroča dodaten stres in nezadovoljstv...

  Šivalni stroji Singer in Toyota z overlock funkcijo
  4 Šivalni stroji Singer in Toyota z overlock funkcijo

  Prav vsakdo, ki si danes zaželi, da bi se začel resno poslovno ukvarjati s šivanjem ali si želi samo olajšati delo pri pretvarjanju narisanih krojev v fizična oblačila zase ali za svoje bližnje, se mora prej ali slej odločiti za nakup stroja za šivanje.

  Ta ima pred šivanjem na roke mnoge prednosti – med drugim lahko čas, v katerem sešijemo oziroma zašijemo nek kos tkanine, skrajša na polovico ali še manj.
  Pri šivanju s pomočjo šivalnega stroja prav tako zmanjšamo možnost, da se z iglo ponesreči...

  Kupujete računalnik? Preberite tale vodič!
  0 Kupujete računalnik? Preberite tale vodič!

  Ponudba računalniške tehnologije je danes, milo rečeno, precej bolj pestra, kot je bila na začetku. Danes lahko izbiramo med različnimi namembnostmi, različnimi cenami in celo različnimi izgledi in s tem zadovoljimo vse svoje potrebe.

  Želite imeti računalnik samo za službene potrebe? Dobili ga boste! Želite takšnega, da boste lahko na njem cele dneve igrali računalniške igre? Tudi prav!

  Nakup računalnika ne sme biti nenadna odločitev, saj morate pred nakupom dodobra razmisliti, česa si sploh ž...

  Škropilnice za vrt.
  0 Škropilnice za vrt.

  Ali ste še zmeraj brez škropilnice? 

  Če boste želeli imeti čudovit vrt, ki ga ne bodo kar naprej napadali žužki, brez škropilnice pač ne bo šlo. Pridite zatorej v spletno trgovino MojPaket in si izberite svojo škropilnico, s katero boste z vaših rastlin pregnali vse škodljivce.

  Škropilnica je naprava, ki vam bo pomagala na vaše drage rastlinice nanesti zaščitna sredstva, ki jih bodo obvarovala pred škodljivci in boleznimi. Uporabimo jo tako, da v posodo nalijemo škropivo, ki ga nato poškropim ...

  Mikrovalovne pečice.
  0 Mikrovalovne pečice.

  Mikrovalovna pečica – rešiteljica pri pomanjkanju časa!

  Vsakomur se lahko zgodi, da kakšen dan enostavno nima časa za pripravo celotnega obroka v pečici ali na štedilniku, ali pa želi samo na hitro pogreti ostanke od prejšnjega dne. Pri tem pride prav mikrovalovna pečica, ki z uporabo mikro valov, po katerih je dobila svoje ime, pomaga segreti hrano v zelo kratkem času.
  Mnogi mali gospodinjski aparati, med njimi tudi mikrovalovne pečice, so prvič prišli na trg v sedemdesetih letih prejšnjega sto...

  Urejanje vrta.
  0 Urejanje vrta.

  Že pred pomladjo poskrbite za vaš vrt

  Pomlad in toplejši meseci se počasi, a gotovo približujejo in z njimi prihaja tudi delo na vrtu ter ostala dela, ki jih moramo postoriti okrog hiše, ko iz trave pokukajo prvi zvončki in trobentice.

  Počasi bo treba obrisati prah z vseh orodij, ki so zimo preživela zapuščena v lopi, garaži ali omari. Nekateri pripomočki, ki jih imate doma, bodo seveda uporabni še to sezono, nekaterim pa je verjetno žal že potekel rok uporabnosti in jih bo potrebno zamenjati.

  ...
  Avtokozmetika.
  0 Avtokozmetika.

  Naj bo vaš avto brezhiben – operite in osvežite ga!

  “Zdravje” svojega jeklenega konjička najbrž vzdržujete tako, da ga vozite na redne preglede in servise h mehaniku, kajne? Kako natančno pa skrbite za njegovo čistočo?

  Čistoča je v avtomobilu skoraj tako pomembna kot to, da je avtomobil tehnično brezhiben. Ljudje, ki vozimo, namreč kar dobršen del svojega življenja preživimo za volanom, tudi v avtu pa je seveda izjemnega pomena, da je naša okolica čista. Umazan avto predstavlja neprijetnost na...

  Načini ogrevanja.
  0 Načini ogrevanja.

  Kako se ogreti v mrzlih zimskih dneh

  Ko se poletje počasi poslovi in se začne listje na drevesih barvati v vse barve mavrice, se pogosto začne tudi mrzlično iskanje načinov, da se bomo v mrzlih dneh, ki neizogibno prihajajo, ogreli. Razlogi za nakup ogrevalnih naprav so različni. Nekaterim centralno ogrevanje ne zadošča, drugi ne želijo visokih stroškov, ki jih prinesejo nekateri načini ogrevanja, spet tretji so pozorni predvsem na to, da s svojim ogrevanjem ne škodijo okolju. Ni torej vsak nač...

  Vse za dom.
  0 Vse za dom.

  Po vse za dom v spletno trgovino

  Mnogo je stvari, ki jih potrebujemo, če želimo, da je naš dom kar najbolj urejen, udoben, lep in funkcionalen. Dandanes si želimo pri vsakem opravilu prihraniti čimveč časa, zato je nujno, da imamo doma pripomočke, ki nam to omogočajo. Vsakdanja opravila boste opravili učinkoviteje, če si boste pomagali s predmeti, namenjenimi prav zanje.

  Vemo, kako naporno je postopati po trgovinah in iskati tisto, česar si želimo oziroma kar potrebujemo, se voziti ali sprehaj...

  Ideje za darila.
  0 Ideje za darila.

  Kako izbrati popolno darilo?

  December je mesec številnih praznikov. Je mesec, ko marsikdo zjutraj vstane in ga prvič preseneti pogled na snežno odejo, ki je prekrila prostor pred hišo ali stanovanjem. Je mesec družinskih obiskov, veselja in prazničnega vzdušja. Je tudi mesec obdarovanja, mesec, ko si ljubezen in naklonjenost med drugim izkažemo tudi z večjimi ali manjšimi, cenejšimi ali tistimi bolj dragimi darilci.

  Vendar želja po uresničevanju želja naših bližnjih velikokrat povzroča nemalo ...

  Snežne freze.
  0 Snežne freze.

  Pripravite se na zimo s kvalitetno snežno frezo!

  Zimska sezona snega ter nizkih temperatur se približuje s svetlobno hitrostjo, zato si priskrbite dobro opremo, ki vam bo odstranjevanje snega z uporabnih površin čim bolj olajšala.

  Dandanes so snežne freze pomembno orodje, ki pride prav vsakemu gospodinjstvu s svojim parkiriščem, dvoriščem oz. dovozom. Z njimi bo naporno in zamudno jutranje čiščenje snega postalo preteklost, vi pa boste v snežnem metežu brezskrbno spali še tistih nekaj zaslužen...

  LED svetila.
  0 LED svetila.

  Zakaj so LED svetila prijaznejša do okolja?

  Dandanes se čedalje bolj zavedamo pomena ohranjanja okolja in matere Narave in uporabljamo tudi tehnologijo, ki nam pomaga do bolj ekološkega ravnanja. Eno izmed področij opremljanja doma, ki je v zadnjih letih doživelo pravo revolucijo, je razsvetljava. Vsakdanje življenje sodobnega človeka danes ni več prilagojeno naravnemu ciklu dneva in noči, temveč se velikokrat zgodi, da želimo za svoje delo imeti svetlobo tudi takrat, ko nam je narava ne ponuja...

  Pripomočki za kuhinjo.
  0 Pripomočki za kuhinjo.

  Tomorrow’s Kitchen, Vacu Vin – varni in vsestranski!

  V današnji potrošno naravnani kulturi, kjer je bolj kot karkoli pomemben zaslužek, na tržišču obstaja ogromno predmetov, ki se izdelujejo v ogromnih količinah. Takšni predmeti so zelo poceni, poleg tega pa jih je v izobilju in vam omogočajo res široko izbiro, a imajo eno zelo slabo stran – pokvarijo se že po eni ali dveh uporabah.

  Kot pameten, razumen potrošnik gotovo ne želite vlagati svojega dragocenega denarja v nekvalitetne predmete, spl...

  Konoplja.
  0 Konoplja.

  Človek ter izdelki iz konoplje!

  Konoplja si v zadnjih letih spet utira pot v naša vsakdanja življenja. In to z dobrimi razlogi in nameni, kajti konopljino seme, proteini, ter hladno stiskano konopljino olje so že nekaj let pomembne sestavine pri pripravi zdrave hrane. Poleg teh znanih izdelkov iz konoplje pa potrošniki v zadnjih dveh letih opažamo vedno večjo ponudbo prehranskih dopolnil iz konoplje, ki vsebujejo naravne kanabinoide, predvsem CBD in se pojavljajo pod imeni kot so CBD kapljice, ...

  Fitnes oprema.
  0 Fitnes oprema.

  Bodite fit in zdravi - skupaj z nami!

  Poletje se je dokončno poslovilo od nas in do prihodnjega leta ga ne bomo videli, to pa pomeni, da se je uradno končala tudi sezona kopalk, kratkih hlač, poletnih oblekic … To pa nikakor ni razlog, da prenehate skrbeti za svoje telo.

  Zakaj je zdravo telo pomembno?

  Če smo še pred nekaj leti kot idealno telo dojemali vitko postavo, se je danes ta trend nekoliko obrnil. Ni namreč več toliko pomembno, da je telo izredno suho, kot je pomembno to, da je naše te...

  Dom in vrt.
  0 Dom in vrt.

  Postanite mojster na vrtu in drugje!

  V naše kraje je že nekaj dni nazaj prikorakala rumenolista jesen. To je letni čas, ko narava zažari v toplih odtenkih rumene, oranžne in rdeče, a se hkrati tudi umiri, saj se vse v njej začenja pripravljati, da bo prespalo zimo.

  Zimski spanec, ki se ga poslužujejo nekatera bitja živalskega kraljestva in ki mu s strokovno tujko rečemo tudi hibernacija, pa nikakor ne pomeni, da smo za letošnje leto končali z delom, ki smo ga imeli vse leto s svojo hišo in nje...

  Pohodništvo.
  0 Pohodništvo.

  Imate radi pohodništvo? Naj bo pot varna in prijetna!

  Pri aktivnostih, kakršno je pohodništvo, je zelo pomembno, da je oprema, ki ste jo kupili v ta namen, v kar najboljšem stanju. Preden se odpravite na pot, skrbno preglejte vsebino vašega nahrbtnika in preverite, ali je vse v redu. So baterije vaše svetilke še polne? Ne pozabite rezervnih baterij. Je v vaši prvi pomoči vse, kar naj bi bilo? Če vam manjka kakšen obliž, povoj ali karkoli drugega, poskrbite, da boste manjkajoče predmete nadomest...

  Kuhalne plošče.
  0 Kuhalne plošče.

  Kuhalne plošče za vsak dom!

  Potrebujete novo kuhalno ploščo lepega videza, ki bo enostavna za uporabo, čiščenje in boste z njeno pomočjo lahko izrazili tudi svojo kreativnost?

  Potem ste na pravem mestu, saj smo za vas pripravili veliko ponudbo različnih kuhalnih plošč priznanih proizvajalcev po zelo ugodnih cenah. Z njihovo pomočjo boste v kuhinji z lahkoto pripravljali kosila zase ali pa kar za vso družino.
  Na voljo so vam različne vrste električnih kuhalnih plošč, zato pred nakupom premislit...

  Trudi Baby Care.
  0 Trudi Baby Care.

  Trudi Baby Care kozmetika – najboljše za dojenčka

  Koža dojenčka ali majhnega otroka je, kot ste verjetno že vedeli, mnogo bolj občutljiva od kože, ki jo imajo odrasle osebe. Ravno zaradi svoje občutljivosti je dojenčkova koža še posebej dovzetna za vse škodljive vplive iz okolja in je zato nujno potrebno, da ji posvetimo prav posebno pozornost. Tako kot svojo kožo verjetno tudi otrokovo negujete s prav temu namenjeno kozmetiko, vendar pozor – sestavine kozmetike, ki jo uporabljate za nego vašeg...

  Plinska plošča.
  0 Plinska plošča.

  Najboljša plinska plošča vas čaka pri nas!

  Od dni, usidranih globoko v našo preteklost, ko so naši predniki svojo hrano mnoga stoletja pripravljali izključno nad odprtim ognjem, saj enostavno niso znali drugače, smo na področju tehnologije, med katero seveda spada tudi tehnologija za kuhanje, dosegli marsikatero spremembo na bolje. Tako dandanes za kuhanje izvrstnih obrokov uporabljamo mnoge različne vrste štedilnikov, grelnikov, peči in kuhalnikov, da sebi in svojim najbljižjim vsak dan zagoto...

  Posteljnina.
  85 Posteljnina.

  Ne najdete prave posteljnine? Pomagamo!

  Težko zaspite, je ta postopek izredno dolgotrajen, pa še ponoči se pogosto zbujate? Se po več ur premetavate po postelji, a spanca kar ni in ni in ni od nikoder? Morda je za vse vaše težave s spancem kriva posteljnina, ki jo imate na postelji, morda si niste izbrali pravega ležišča, težave pa vam lahko povzročajo tudi neprimerni vzglavniki, ki so preveč polni, preveč visoki, preveč ploščati ...

  V spletni trgovini MojPaket vam poleg odličnih artiklov, ki ...

  Pralno sušilni stroji.
  0 Pralno sušilni stroji.

  Pralno sušilni stroji – odlična rešitev!

  Pralno sušilni stroji se najbolje obnesejo v hišah ali stanovanjih, kjer enostavno ni prostora, da bi poleg pralnega stroja lahko imeli tudi sušilni stroj, v katrem bi sušili svoja oblačila. To težavo lahko rešite tako, da pralni in sušilni stroj postavite enega a drugega, a to je žal mogoče storiti le pri tistih pralnih strojih, ki se polnijo od spredaj, pri tistih, ki se polnijo od zgoraj, pa sistem zlaganja strojev enega na drugega ne deluje in ne mor...

  Pranje perila.
  0 Pranje perila.

  Nekaj nasvetov, da bo vaše perilo čudovito in kot novo

  Priznajmo si: Prav vsem se je že zgodilo, da smo kdaj tik pred zdajci popackali kos oblačila, ki smo ga nujno potrebovali, nato pa smo moledovali pralni stroj, naj vendar že hitro opere. Tega vam ni več potrebno početi. Pripravili smo vam nekaj nasvetov, kako boste tako svoj pralni stroj kot svoj sušilni stroj prepričali, da bosta delovala z maksimalno učinkovitostjo.

  Sortirajte!

  Vsako pranje perila se začne z oblačili samimi. Ta morate s...

  Vreča za sedenje.
  0 Vreča za sedenje.

  Vreča za sedenje – najudobnejše sedišče!

  Včasih pride dan, ko se želimo po naporih v šoli ali v službi enostavno udobno zlekniti ali usesti in v miru preživeti ostanek dneva, morda prebrati knjigo ali pogledati film ali pa enostavno malo zadremati. Stoli povečini še zdaleč niso dovolj udobni za nekaj urno posedanje, pa tudi na kavču se sčasoma nikakor več ne moremo udobno namestiti. Pri udobnem počivanju vam bo zagotovo pomagala vreča za sedenje, ki jo lahko dobite v naši spletni trgovini MojPa...

  Štedilnik.
  0 Štedilnik.

  Potrebujete nov štedilnik? Pomoč pri izboru.

  Odkar je človek ob odkritju ognja ugotovil, da hrano, ki jo zaužije, lahko prej toplotno obdela in ji s tem izboljša teksturo in okus ter poveča varnost zaužitja, je kuhanje živil postalo trend, ki obstaja še danes in nič ne kaže, da bi kmalu presedlali nazaj na uživanje surove hrane. Hrane sicer v veliki večini ne pripravljamo več na odprtem ognju, temveč si pri toplotni obdelavi živil pomagamo z najrazličnejšimi pripomočki, ki so našli mesto v kuhi...

  Sokovniki. Ožemalniki.
  0 Sokovniki. Ožemalniki.

  Sokovniki in ožemalniki za zdravo življenje

  Mali gospodinjski aparati, ki nam dandanes pomagajo pri skoraj vsakem gospodinjskem opravilu, nam lajšajo življenje na vseh področjih našega vsakdana. Mednje spadajo tudi sokovniki in ožemalniki, s pomočjo katerih si lahko iz sadja kadar koli želimo pripravimo povsem svež sok.

  Marsikdo nikakor ne zmore cele dneve piti le vodo in takšnemu človeku sokovi predstavljajo najboljši način, da v svoje telo vnese toliko tekočine, kot jo potrebuje. Vendar pa s...

  Poker žetoni.
  0 Poker žetoni.

  Vse, kar morate vedeti o pokru

  Poznate najboljši občutek na svetu? Ko odložite karte na mizo, iztegnete roke, v naročje pa vam padejo poker žetoni, ki so se tekom igre nabrali na sredini mize? Srečni vzklik, ki ponavadi spremlja zmago pri kartah? Morda pa tega občutka še ne poznate, a bi se zelo radi z njim seznanili?

  Berite dalje in izvedeli boste, kako pri pokru potekajo stave, zaupali pa vam bomo tudi nekaj nasvetov, kako si olajšati pot do zmage – na popolnoma zakonit način, seveda.

  Igre ...

  Sušilni stroji.
  0 Sušilni stroji.

  Kupujete sušilni stroj? Imamo rešitev za vas ...

  Prvo vprašanje, ki se vam je verjetno zastavilo, ko ste začeli razmišljati o nakupu sušilnega stroja, je bilo: “Ali to sploh potrebujem?” Odgovor je odločen in neizpodbiten “Da!” Vaše perilo sicer lahko sušite tudi zunaj, na soncu ali pa v stanovanju, vendar pa ima tak način sušenja kar nekaj slabosti:

  - zunaj lahko svoje perilo sušite le poleti, ko je zrak suh in topel in je zunaj sončno

  - če zunaj dežuje ali piha, morate perilo sušiti v stano...

  Hladilci zraka.
  0 Hladilci zraka.

  Hladilci zraka za hladne in sveže poletne dni

  Poleti hrepenite po ohladitvi, pa se vam zdi, da ventilatorji in klimatske naprave enostavno niso dovolj? Je po uporabi omenjenih naprav zrak v vaših prostorih suh in draži vašo sluznico? Rešitev za vse vaše težave so hladilci zraka, ki vam jih ponujamo v spletni trgovini MojPaket. Hladilci zraka so učinkovitejši kot klimatske naprave, saj zrak ne samo ohladijo, temveč iz njega odstranijo tudi vse neprijetne vonjave in ga prečistijo, da boste spet d...

  Poletje na vrtu.
  0 Poletje na vrtu.

  Oprema za popolno poletje na vrtu

  Poletje je čas, ko se po mrzli zimi in velikokrat deževni pomladi lahko v celoti posvetimo uživanju zunaj, na zraku in na soncu. Poletni dnevi velikokrat minevajo v prijetnem druženju z družino in prijatelji, poležavanju v objemu ležalnika ali vrtne garniture, v peki na žaru in drugih zabavnih aktivnostih, ki se jim v ostalih delih leta običajno odpovemo.

  Nekateri poletje preživljajo na vrtu pred svojo hišo, drugim pa, ker živijo v stanovajskem bloku, malce sv...

  Hrana za male pse.
  0 Hrana za male pse.

  Hrana za male in mini pse - naredite razliko že danes!

  Če ste lastnik malega ali mini psa, potem veste, da so tudi majhni psi prave male zverine, kot njihovi večji vrstniki. Se pa od njih seveda tudi razlikujejo in posledično potrebujejo posebej prilagojeno hrano, ki upošteva njihovo hitro presnovo. Prav tako mora biti narejena iz sestavin, ki pomagajo preprečevati nalaganje zobnega kamna in s tem povezanih obolenj zob in dlesni. Poleg tega, da je hrana uravnotežena in pripravljena iz najbolj k...

  Ohladite se.
  0 Ohladite se.

  20 načinov, kako poleti ohladiti svoje telo!

  Poleti smo lahko priča neznosni vročini, ki tudi zvečer ne popusti. V najhujšem primeru visoke zunanje temperature in žgoči sončni žarki niso le neprijetnost, temveč lahko izredno negativno vplivajo na zdravje tistih, ki so za to dovzetni, na primer majhni otroci in starejše osebe, ki jih lahko zadane celo vročinska kap. Najboljše sredstvo za ohladitev so ventilatorji in klimatske naprave z različnimi lastnostmi, ki jih dobite v spletni trgovini MojP...

  Konzerviranje živil.
  0 Konzerviranje živil.

  Konzerviranje živil bo sedaj prava mala mal’ca!

  Dandanes smo navajeni, da si lahko kadar koli zaželimo svežega sadja ali zelenjave, celo takrat, ko ni sezone. Pridelki, ki pri nas v določenem letnem času ne rastejo, običajno pripotujejo iz drugih držav, ta pot pa je dolga in zato sadje in zelenjava, ki nista lokalno pridelana, običajno nista več najbolj sveža, ko najdeta svojo pot v naše domove, poleg tega pa so pridelki mnogokrat obdelani z umetnimi snovmi, da ohranijo videz sveže obranega sad...

  Avtomat za kavo.
  0 Avtomat za kavo.

  Kupujete avtomat za kavo? Imamo ga za vas!

  Mali gospodinjski aparati, ki nam pomagajo lajšati vsakdanja opravila, so na tržišču dandanes na voljo že v precej velikem številu. Eno izmed takšnih opravil je priprava kave, napitka, v katerem vsaj enkrat dnevno uživa večina Zemljanov, pa vendar postopka priprave ne obvladajo vsi, obstajajo pa tudi posamezniki, ki zanj enostavno nimajo časa.

  Naprava, ki je namenjena tako prvim kot drugim, je kavni aparat.

  Kavni aparati, ki obstajajo na tržišču, so ...

  Kampiranje.
  0 Kampiranje.

  V hribe. Ob reke. Ali na morje z nami!

  Medtem ko nekateri poletne dni radi preživljajo v hotelu ali v garsonjeri, kjer imajo na voljo vse pripomočke in udobje, ki so ga sicer deležni doma, je drugim ljubše, da v svoj kovček ali v nahrbtnik pospravijo le najnujnejše in se na dopust odpravijo kar s šotorom ali prikolico. Med Slovenci so posebej priljubljene destinacije za kampiranje obmorski kampi, hribi ter lokacije ob rekah ali jezerih, kamorkoli se odpravimo, pa potrebujemo nekaj pripomočkov, ...

  Gospodinjski aparati.
  0 Gospodinjski aparati.

  Po gospodinjske aparate v spletno trgovino MojPaket!

  Načrtujete, da bi v kratkem prenovili ali posodobili svojo kuhinjo, pa ne veste, kam bi se odpravili po novo belo tehniko? Potrebujete nov pralni stroj, vas mikajo novi pomivalni stroji, morda pa se odločate, ali bi vam prišel prav sodobni ameriški hladilnik? Za popoln nakup vam nikakor ni potrebno zapustiti udobnega domačega naslanjača. Enostavno sedite za računalnik, obiščite spletno trgovino MojPaket in si priklikajte perfektne kuhinjske a...

  Kvalitetna mačja hrana.
  0 Kvalitetna mačja hrana.

  Mačke so edinstvene, zato si zaslužijo najboljše!

  Mačke so znane po svoji edinstveni naravi, ki nas lahko popolnoma očara: so skrivnostne, neodvisne, pozorne, čustvene, prilagodljive, gibke lovke.  Za njih pregovorno velja, da imajo devet življenj - a v resnici imajo zgolj enega in da bo le-to čim manj stresno in dolgo, je potrebno našim mačkam ponuditi popolno in ustrezno prehrano. V naravi so mačke plenilci in domače mačke so ohranile kar nekaj lastnosti, ki so sicer značilne za njihove divje...

  Poletje 2016.
  0 Poletje 2016.

  Kako preživeti najboljše poletje doslej?

  Poletje, vročina in sončno vreme so idealni za poletne aktivnosti, v katerih lahko uživajo tako otroci kot odrasli. Žal pa v današnjih dneh, ko se pravzaprav ne znamo več zabavati brez, da gledamo v kakšen ekran, vse prepogosto zmanjka idej, kaj početi zunaj, na svežem zraku.

  Če ste brez idej, kako se zabavati v poletnih dneh, naj vam jih nekaj ponudimo mi. V tem prispevku boste našli nič manj kot dvajset odličnih poletnih dejavnosti, ob katerih bo letošnje poletje vaše najboljše do sedaj:

  1. Skačite na trampolinu. Nimate trampolina? Nič zato. V spletni trgovini MojPaket imamo pestro izbiro trampolinov različnih velikosti. Tekmujte, kdo skoči najviše, a pri tem ne pozabite na varnost.

  2. Naredite sladoled ali ledenke. Nič vas v tej vročini ne bo ohladilo bolj kot hladen prigrizek. Kupite modelčke za ledenke in vanje nalijte vaš najljubši sadni sok in jih nato postavite v zamrzovalnik za nekaj ur. Sladoledne lučke boste najlaže naredili tako, da v folijo, ki prekriva jogurtne lončke, potisnete paličico za sladoled, nato pa lonček prav tako postavite v zamrzovalnik.

  Poletje 2016 - sladoled!

  3. Čofotajte v bazenu. Obiščite lokalni bazen ali pa preglejte ponudbo spletne trgovine MojPaket in si izberite svojega.

  4. Obmetavajte se z vodnimi baloni ali gobicami za pomivanje posode. Baloni so sicer očitna izbira, vendar je polnjenje zamudno, po končani igri pa morate pobrati ogromno odpadkov. Gobice za pomivanje posode razrežite na trakove in pet ali šest trakov na sredini tesno zvežite. Nastali bodo cofki, ki jih enostavno namočite v vedro vode in pripravljeni bodo na obmetavanje.

  5. Pred hišo ali kar na balkonu organizirajte piknik. Manjši žar lahko brez težav uporabljate na balkonu. Specite krompir, bučke, jajčevce in meso ter uživajte v družbi. Poskrbite še za glasbo, da bo večer res odličen.

  6. Pojdite gledat zvezde. Potrebujete le prigrizek in dobro družbo. Ležete lahko kar na tla, lahko pa s sabo prinesete še odejo.

  7. Igrajte se kakšno otroško igrico. Za nekaj časa pozabite na računalniške igrice in tiste, ki jih ponavadi igrate na telefonu. Skačite čez kolebnico, skačite gumitvist, igrajte se ristanc ali na plano privlecite kakšno zaprašeno družabno igro.

  8. Igrajte »namizni tenis« z baloni. Ta različica namiznega tenisa je mnogo bolj enostavna in zato primerna za vse starosti in športne sposobnosti. Na dva papirnata krožnika prilepite veliki paličici od sladolednih lučk in napihnite balon. Uganili ste: balon bo vaša žogica, iz krožnikov in paličic pa ste si izdelali loparje.

  9. (Ponovno) preberite dobro knjigo. Nekaj čarobnega je v tem, da se v senci zleknemo na ležalnik in v roke primemo odlično knjigo. Zvečer, ko se ohladi, naj hladno pivo ali limonado zamenja skodelica kakava, lahna odejica pa vas bo ščitila pred večernim hladom. Tudi knjigo, v kateri ste že uživali, lahko brez slabe vesti preberete še enkrat in podoživite svoje najljubše trenutke z njenimi junaki.

  10. Obiščite koncert na prostem. Ni važno, ali ste tip človeka, ki rad pred odrom skače in nori pozno v noč, ali pa raje sedite za mizo na terasi restavracije, srkate svojo najljubšo pijačo in uživate v umirjenem ritmu žive glasbe, boste poleti gotovo našli kaj zase.

  11. Odpeljite se na izlet s kolesom. Za končno postojanko imejte pripravljeno okusno malico. Če vam vožnja s kolesom ne diši preveč, je dobro prevozno sredstvo tudi skiro. Svojega dobite v spletni trgovini MojPaket.

  Poletje 2016 - kolo!

  12. Na internetu najdite svoje najljubše risanke iz otroštva in jih z užitkom poglejte ob obujanju spominov. Pokažite jih še svojim otrokom, če jih imate, in jih povprašajte, kaj si mislijo o njih. Imejte dolg pogovor o razlikah med starimi in novimi risankami. Zakaj pa ne?

  13. Naberite školjke in izdelajte nakit ali okras. Lahko jih prevrtate in nanizate na vrvico, da dobite zapestnico, verižico ali zvončke, ki bodo v vetru ustvarjali prijetno glasbo.

  14. Na začetku poletja začnite zbirati drobiž in si konec poletja za zbran denar privoščite lepo nagrado. To je dolgotrajen projekt, ki vam bo ob svojem koncu gotovo prinesel veliko zadovoljstva. Preglejte žepe jaken, ki jih že nekaj časa niste oblekli, žepe kavbojk, prebrskajte predale in torbice – verjetno boste zbrali dovolj vsaj za vstopnico za kino in sladoled.

  15. Zbirajte spomine. Tudi to je projekt, ki bo trajal celo poletje. Fotografirajte, zbirajte vstopnice, papirnate prtičke iz restavracij, ki ste jih obiskali, storžke, kamenčke, prospekte, karkoli, kar vas bo večno spominjalo na najbolj nepozabno poletje doslej. Na nekaj koščkov papirja zapišite svoje vtise. Najboljše fotografije razvijte, nato pa vse skupaj prilepite v poseben zvezek in naredite knjigo spominov, ali pa stvari položite v škatlo in jo označite z velikim napisom POLETJE 2016. Škatlo ali zvezek lahko podarite nekomu, s katerim želite deliti svoje spomine ali pa te spomine obdržite kar zase in jih obujate ob hladnih zimskih večerih. Če vam je projekt ugajal, ga raztegnite tudi na jesenske in zimske mesece in tako zberite spomine z vsega leta.

  16. Zaspite pod zvezdami. Spalna vreča, terasa ali balkon je vse, kar potrebujete za čudovito noč pod zvezdami. Pa še vroče vam ne bo!

  Poletje 2016 - pod zvezdami!

  17. Preizkusite nove, zanimive recepte. Čez dan, ko je vroče, sedite za računalnik in raziščite nove recepte. Zvečer, ko se ohladi, povabite prijatelje in se lotite praktične izvedbe. Če ugotovite, da potrebujete nove ponve in lonce, jih lahko dobite v spletni trgovini MojPaket.

  18. Organizirajte filmski maraton. Založite se s prigrizki in pijačo, kakršne lahko kupite v kinu in si izposodite filme po izbiri vseh udeležencev. Poskusite zdržati čim dlje – za filmske maratone so idealni filmi v več delih. Poskrbite, da boste sedeli nekje, kjer vam bo udobno in da si boste vsake toliko vzeli kratek predah za stranišče in, da si malo pretegnete noge.

  19. Odpeljite se v neznano. Spakirajte nekaj hrane in pijače, kremo za sončenje, kopalke in brisačo ter sedite v avto ali na vlak in se odpeljite na naključno lokacijo. Pustite, da vas dan preseneti.

  20. Za en dan izklopite telefon, televizijo in računalnik ter poskusite tako preživeti dan. Če nimate idej, kaj početi, še enkrat preberite zgornje nasvete.

  Zdaj, ko natanko veste, kaj početi, ni razloga, da se ne bi lotili projekta »najboljše poletje do zdaj« z vso resnostjo. Pojdite ven ali ostanite notri, izzovite se in počnite nekaj, česar ponavadi ne počnete. In kar je najpomembnejše: uživajte, kar se da.

   
  ...
  Sekljalniki in mešalniki.
  0 Sekljalniki in mešalniki.

  Se odločate za nakup mešalnika?

  Medtem ko včasih kuhinjskih aparatov, ki so bili na voljo za opravljanje vsakdanjih opravil, ni bilo neskončno mnogo, je danes trg dobesedno zasičen s pripomočki za kuhanje, ki hrano, ki jo pripravljate, pomagajo narediti okusno kot še nikoli. Med najrazličnejšimi napravami, ki vam bodo pri pripravi obrokov v vaši kuhinji prišle še posebej prav, je mešalnik in različni tipi le tega: na primer multipraktik, palični mešalnik ter različne druge vrste mešalnikov, ki ...

  Paketomati.
  0 Paketomati.

  Paketomati – enostavna, hitra ter zanesljiva dostava

  Ste že kdaj nestrpno pričakovali naročeni paket, pa ste nato zgrešili kurirja, ki pošiljke dostavlja? Najverjetneje ste bili nato nekoliko razočarani, saj ste morali na pošiljko ponovno čakati do naslednjega dne. Časovno usklajevanje med posamezniki ter dostavljalci paketov postaja vse težje, zaradi povečanega obsega naročil preko spleta, pa tudi zaradi večje zaposlenosti samih naročnikov. Vse večja fleksibilnost ter prilagodljivost sta v sod...

  Grelni / hladilni geli.
  0 Grelni / hladilni geli.

  Grelni in hladilni geli za koleno, gleženj in drugo!

  Ste se med pripravami na poletje v fitnesu ali na teku po stezah v okoliškem parku malce preveč gnali? Vas morda boli glava? Imate težave s sklepi? Ob poškodbah, pikih, oteklinah, menstrualnih bolečinah in drugih neprijetnih situacijah naj vam bodo v pomoč hladilni in grelni geli TheraPearl, ki so po ugodnih cenah na voljo tudi v naši spletni trgovini MojPaket!

  Geli TheraPearl so najboljša rešitev, ko se v kakršni koli situaciji pojavi potre...

  Klimatske naprave.
  0 Klimatske naprave.

  Ohladite se - klimatske naprave so vam v pomoč!

  Se ob misli na poletje in vročino, ki jo poletje prinese s seboj, odločate za nakup klimatske naprave? Vas skrbi, da bodo poletni meseci vroči, vi pa ste brez možnosti, da se ohladite? Potisnite vse skrbi na stran in kliknite na spletno trgovino MojPaket ter si zagotovite kar najboljše produkte za vaš dom.

  Klimatska naprava – zakaj se odločiti za nakup?

  Klimatska naprava je včasih veljala za eno tistih luksuznih dobrin, ki so si jih lahko privoš...

  Plinski štedilnik.
  0 Plinski štedilnik.

  Potrebujete nov plinski štedilnik?

  Plinski štedilniki so na trgu že zelo dolgo časa. Kljub temu jih še vedno uporablja zelo veliko število gospodinjstev. Pomagajo nam pri obdelavi in pripravi okusne hrane za nas in celotno družino.

  Z njihovo zmožnostjo takojšnjega prilagajanja velikosti in moči plamena, jih še vedno z veseljem uporabljajo tudi profesionalni kuharji.

  V naši spletni prodajalni smo za vas pripravili ponudbo različnih plinskih štedilnikov in plinskih kuhalnih plošč priznanih proi...

  Gnojila in gnojenje.
  0 Gnojila in gnojenje.

  Po najboljša gnojila na naše spletne police

  Bi radi začeli vzgajati domači vrtiček ali balkonski vrt, ki bo samo vaš, pa rastline nikakor nočejo in nočejo uspevati? Zelo verjetno ni težava v vas, ki bi s svojim početjem ovirali razvoj vaših rastlinic. Razlog za počasen razvoj ali v nekaterih primerih za to, da se rastline sploh nočejo razvijati, je lahko tudi izčrpana zemlja, ki je že tako izrabljena, da v njej resno primanjkuje hranilnih snovi.

  V takšni zemlji seveda rastline ne morejo uspeva...

  Sesalec, sesalci.
  0 Sesalec, sesalci.

  Kupujete nov sesalec? Tukaj je pomoč ...

  Zaradi ogromne izbire na trgu, je izbira sesalca precej zahtevno opravilo. Izbiramo lahko med različnimi načini delovanja, velikostmi, načini napajanja, različnimi močmi, ločijo se tudi po uporabnosti. V naši spletni trgovini smo za vas pripravili ponudbo najrazličnejših kakovostnih sesalcev znanih proizvajalcev po različnih cenah.

  Oglejte si ponudbo ter izberite svojega, še prej pa vas vabimo k branju različnih informacij, ki vam bodo v pomoč pri nakup...

  Kosilnice in košnja.
  0 Kosilnice in košnja.

  Košnja trave in izbira kosilnice?

  Se bližajo dnevi košnje, vi pa še nimate primerne kosilnice? Si želite lepo urediti okolico vašega doma ali na čim bolj enostaven način pokositi trato pred vašo hišo? Oglejte si našo ponudbo motornih kos in si olajšajte delo. Oglejte si tudi ponudbo kvalitetnega rezilnega pribora, s pomočjo katerega boste delo opravili še hitreje in z manj napora. Postopek naročila je zelo enostaven, vaši izdelki pa bodo pri vas v kar najkrajšem možnem času. Tako boste z delom ...

  Hladilniki in več.
  0 Hladilniki in več.

  Ali potrebujete nov hladilnik?

  Hladilniki so nadvse uporabne naprave, ki jih lahko najdemo v vsakem gospodinjstvu. Uporabljamo jih za shranjevanje živil. S pomočjo hlajenja tovrstni aparati ohranjajo hranilno vrednost naših živil ter nam na ta način olajšujejo življenje, saj nam hrane za vsakodnevno kuhanje ni potrebno kupovati vsak dan znova.

  Na trgu je na voljo veliko hladilnih naprav. Ravno zato je pomembno pred nakupom dobro premisliti kakšno napravo pravzaprav potrebujemo. Vabimo vas tudi...

  Likalniki in nasveti.
  0 Likalniki in nasveti.

  Se odločate za nakup likalnika?

  Likalnik je naprava, ki jo uporabimo za mehansko likanje našega perila. Držimo ter usmerjamo ga z rokami. S pritiskom rok ter toploto, ki jo proizvaja, likalna površina odstrani gube na perilu.

  Likanje perila je za marsikoga zelo dolgočasno in zamudno opravilo. Ker pa se mu v nekaterih primerih žal nikakor ne moremo izogniti, je pomembno izbrati aparat, ki bo vaše delo vsaj malce olajšal ter pospešil.

  Naša ponudba obsega različne vrste likalnikov ter parnih pos...

  Rosmarino Gold Stone.
  0 Rosmarino Gold Stone.

  Je danes sploh še možno jesti zdravo?

  S posodo Rosmarino Gold Stone je to mogoče! V poplavi vseh mogočih receptov iz bližnjih in daljnih krajev kar nekako pozabljamo na domače jedi, ki so še ne tako daleč nazaj dišale iz kuhinj naših babic. Dejstvo, ki nam večkrat služi predvsem kot izgovor je,  da nam zmanjkuje časa za pripravo kosila kot glavnega in najpomembnejšega dnevnega obroka.

  Nadomestile so ga hitro pripravljene in mnogokrat ne preveč zdrave - konzervirane jedi, ki pa nam žal ne dajej...

  Zamrzovalne omare.
  0 Zamrzovalne omare.

  Se odločate za nakup zamrzovalne omare?

  Kot vemo, so tovrstne omare priročne naprave za dolgoročno shranjevanje naših živil. Z njihovo pomočjo naši pridelki ali sestavine, ki smo jih nakupili v trgovini, ohranijo svojo svežino še dolgo časa ter nam jih zato ni potrebno porabiti v roku nekaj dni. Prihranijo nam vsakodnevno nakupovanje vsakdanjih sestavin za pripravljanje obrokov. V Sloveniji je kar 80% gospodinjstev opremljenih z zamrzovalnim aparatom, kar priča o dejstvu, da nam tovrstno shranj...

  Posoda za kuhanje.
  0 Posoda za kuhanje.

  Pladenj, termo posoda in še več – v MojPaket.si!

  Opremljate svoj prvi dom in bi vam nova posoda za kuhanje prišla še kako prav? Morda pa menjate kuhinjske pripomočke, ker si želite v svoje kuhanje vnesti malce svežine? V ponudbi spletne trgovine MojPaket se nahaja najrazličnejša posoda, ki bo zadovoljila vse vaše želje po kulinaričnem razvajanju.

  Če boste svojo kuhinjo opremili pri nas, si bote lahko kaj kmalu pripravili ravno pravšnji obrok za malo, veliko ali neznosno lakoto, spekli kostanj,...

  Kvalitetna pasja hrana.
  0 Kvalitetna pasja hrana.

  Ker želite najboljše za vašega psa!

  Ali ste se izgubili v poplavi informacij katera pasja hrana je kvalitetna, zdrava in res dobra za vašega psa? Želite svojemu psu ponuditi kakovostno pasjo hrano in vam je pomembno, da je le-ta tudi cenovno sprejemljiva? Potem si si v naši spletni trgovini oglejte ponudbo premium suhe pasje hrane Purina Dog Chow, ki nudi tako hrano za mladiče, kot za odrasle pse, pokriva pa tudi posebne prehranske potrebe psov.

  Kaj mora vsebovati kvalitetna pasja hrana?

  Da s...

  Otroška hiška.
  0 Otroška hiška.

  Le najboljše za vaše otroke - TOP MODEL leta 2016!

  Lesena otroška hiška Lodge XXL predstavlja novi model iz skupine otroških hišk Lodge in je tako rekoč HIT leta 2016! Skupaj z dobaviteljem smo jo razvili na podlagi vaših potreb, predlogov in želja, zato dosega med strankami tudi neverjetno priljubljenost.

  Gre za praktično in sodobno leseno hiško, ki omogoča razgibano igro vaših otrok na prostem.

  Je moderna in trendovska, kvalitetne izdelave, njeno sestavljanje je lahko. Izdelana je iz izredn...

  Visokotlačni čistilec.
  0 Visokotlačni čistilec.

  Kaj nam omogoča visokotlačni čistilec?

  Nakup visokotlačnega čistilca vam bo gotovo vsaj za odtenek olajšal življenje, saj lahko z njim očistimo res veliko različnih površin. Z njim lahko operemo naša vozila, teraso, dvorišča, dovoze ter ostale površine. Operemo lahko kolesa, vrtne pripomočke, ograje, betonske površine, stopnice, bazene in fasade. Močno nam olajšajo tudi delo v industriji ter poljedelstvu. Odstranijo tudi trdovraten mah, ki lahko zraste na naših betonskih površinah.

  Ste se odlo...

  Vgradne pečice.
  0 Vgradne pečice.

  Vgradne pečice - tudi v vašem domu!

  Ste ugotovili, da samostoječe pečice niso primerne za vas in bi si radi kupili vgradno pečico? Ne veste, za katero znamko ali tip pečice bi se odločili? Pridite v našo spletno trgovino in si oglejte pestro ponudbo vgradnih pečic, ki vas s svojimi pečicami z najrazličnejšim izborom lastnosti in različnimi proizvajalci gotovo ne bo pustila hladne.

  Pri nas, v spletni trgovini MojPaket.si, se splača kupovati, ker smo med najzaneslivejšimi ponudniki v celi Sloven...

  Komarji in zaščita.
  0 Komarji in zaščita.

  Odženite komarje in zaščitite se pred njimi!

  Poletje se bliža in čeprav to pomeni prijetno visoke temperature, uživanje na soncu, piknike, morske radosti in še kaj, so vroči meseci prav tako čas, ko nas pogosto začnejo napadati neprijetne brenčeče nadloge, ki se prisesajo na našo kožo in nam pijejo kri – komarji.
  Ta neprijetna bitja lahko s seboj prinesejo tudi kakšno nevarno bolezen, zato je izrednega pomena, da se pred njimi uporabi pravilna zaščita.

  Repelenti, ultrazvočne zaščite

  Najobičaj...

  Pomivalni stroji.
  0 Pomivalni stroji.

  Pomivalni stroj - Po najboljšega na MojPaket.si

  Pomivalni stroji danes ne predstavljajo več nekakšne luksuzne dobrine, ki si jo lahko privoščijo le tisti z debelimi denarnicami, za “običajne” ljudi pa je mnogo predraga, kot je to veljali v preteklosti, temveč so stroji za pomivanje posode postali nujna stalnica vsakdanjega življenja gospodinjstva, katerega člani so polno zaposleni s službo, šolo ali drugimi dejavnostmi.

  Stroji za pomivanje posode - kaj in kdaj?

  Stroji za pomivanje posode delu...

  Pralni stroji in nasveti.
  0 Pralni stroji in nasveti.

  Kupujete stroj za pranje perila? Oglejte si ponudbo!

  Pralni stroji so pripomoček, ki je danes nujen prav v vsakem gospodinjstvu, saj morajo biti naša oblačila oprana in sveža prav vsak dan. Vendar pa je pri pralnem stroju danes pomembnih še mnogo drugih dejavnikov, ne zgolj to, da dobro opere oblačila. Pozornost je treba posvetiti tudi temu, koliko energije takšen stroj porabi in kako njegova uporaba vpliva na okolje.

  V spletni trgovini MojPaket.si vam ponujamo različne pralne stroje znamk naj...

  Žar na oglje in oprema.
  0 Žar na oglje in oprema.

  Žar na oglje in vse kar še potrebujete ob njem.

  Tisti najhitrejši, so to že naredili, nekateri od vas pa še bodo – vzeli v roke žar na oglje in pripravili prvi piknik v letošnjem letu. Čevapčiči, perutničke, zelenjava in pivo – so se vam vsaj malo pocedil sline?

  Če ste sedaj dobili željo po pikniku, pečenju mesa in po druženju s prijatelji, potem je to pravi trenutek, da vzamete v roke telefon in povabite na piknik vse, s katerimi radi preživljate prosti čas – seveda pa še prej ne pozabite pre...

  Gospodinjski aparati.
  0 Gospodinjski aparati.

  TOP 5 mali gospodinjski aparati – kateri so?

  Razvoj tehnologije je vse skupaj pripeljal tako daleč, da mnoge stvari, ki so se nekoč opravljale ročno, danes opravljajo mali gospodinjski aparati. Če bolje pomislite, jih sigurno imate tudi vi kar nekaj doma – kateri so to?

  Med tistimi, ki jih premore skoraj vsako gospodinjstvo so sigurno različni sesalci, likalniki, mikrovalovne pečice in mnogo tega drugega.

  Če kaj od tega nimate in vas zanima, kaj imajo morda pri sosedu v kuhinji, potem berite ...

  Konjska krema in druge.
  1 Konjska krema in druge.

  Konjska krema, ognjičeva in druge – sproščajo, ščitijo!

  Še iz davne zgodovine poznamo zanimive in koristne stvari, ki so zdravile, ščitile in sproščale. Tak produkt je recimo konjska krema, ki ji rečemo tudi konjska mast.

  Ta krema je priljubljena pri športnikih, prav tako pa tudi pri starostnikih, kateri čutijo bolečine v križu, vratu, ramenih, ter mnogih drugih delih svojega telesa. S svojim hladilnim učinkom sprošča mišično napetost in s tem posledično odpravlja bolečino.

  Ni pa samo konjska...

  Igrače za otroke.
  0 Igrače za otroke.

  TOP igrače za otroke – trampolini, tobogani in še kaj!

  Naši otroci so naše bogastvo – se strinjate? Za njih živimo, za njih se razdajamo, jih obožujemo in se za njih odpovedujemo - marsičemu! In ravno iz vseh teh razlogov pridemo zelo pogosto v situacijo, ko je potrebno poiskati kakšne igrače za otroke – ampak katere?

  Različni rojstni dnevi, prazniki, obletnice in podobno – vse to so situacije, ko včasih kar malce brezglavo hodimo na okoli in iščemo nekaj, kar bo vašega malčka razveselilo in m...

  IR ogrevanje - paneli.
  2 IR ogrevanje - paneli.

  IR ogrevanje – izsušuje vlago, preprečuje plesen!

  IR ogrevanje – ko govorimo o njem, govorimo o električnem naravnem, zdravem in varčnem načinu ogrevanja, saj gre za popolnoma naravno in človeku prijazno energijo. Valovi o katerih govorimo nas grejejo neposredno in posredno, kar nam daje prijeten in topel občutek že pri nižjih temperaturah, kot pri klasičnem ogrevanju.

  V zdravstvene namene energijo IR valovanja že desetletja uporabljajo predvsem za zdravljenje bolečin v mišicah in sklepih. V p...

  Prenosni računalnik.
  0 Prenosni računalnik.

  Prenosni računalnik, fotoaparat in druge ideje za darila!

  Vsake toliko vsak od nas pride v situacijo, ko je potrebno za nekoga izbrati kakšno darilo. Kaj kupiti? Prenosni računalnik? Morda raje fotoaparat? Ali kaj popolnoma tretjega?

  Seveda, da bi lahko izbrali darilo, ki je čim bolj primerno za obdarovanca, ga je potrebno čim bolje poznati – le tako ga boste lahko maksimalno razveselili.

  Če torej iščete ideje za darila, da bi z njimi razveselili vaše najdražje, potem berite naprej.

  Prenosni...

  Keramična posoda.
  1 Keramična posoda.

  Nova keramična posoda v vaši kuhinji – kako ravnati z njo?

  Keramična posoda je ena izmed zadnjih inovacij, ki prihajajo v naše kuhinje – ste jo kupili tudi vi? Prevleka na sami posodi je narejena po principu nanotehnologije, kar v naše kuhinje prinaša lažje kuhanje, manj prijemanja in boljše okuse.
  Ste se morda vprašali, zakaj bi ob vsem tem keramična posoda lahko bila boljša in drugačna od ostale posode. Enostavno zato, ker so materiali iz katerih je narejena prijazni za naše zdravje in tudi na...

  Pralni stroji. Gorenje in drugi.
  0 Pralni stroji. Gorenje in drugi.

  Pralni stroji Gorenje, Indesit in drugi – katerega izbrati?

  Ali ste tudi vi prišli v situacijo, ko bo v vašem domu potrebno kupiti nov pralni stroj? Izbira na tržišču je danes res ogromna – pralni stroji Gorenje, Indesit, Samsung in mnogo tega drugega. Katerega izbrati?

  Nakaj sploh biti pozoren pri nakupu? Samo na ceno ali je pomembno še kaj drugega? Da bi kupili pralni stroj, ki vam bo dobro služil in boste z njim zadovoljni, je potrebno biti pozoren na marsikaj – na število vrtljajev pri ože...