Zapri
banner
(0) izdelkov
V nakupovalni košarici nimate izdelkov
Filters
Preferences
Iskanje
RSS

Število objav '2016' 'maj'

Likalniki in nasveti.
0 Likalniki in nasveti.

Se odločate za nakup likalnika?

Likalnik je naprava, ki jo uporabimo za mehansko likanje našega perila. Držimo ter usmerjamo ga z rokami. S pritiskom rok ter toploto, ki jo proizvaja, likalna površina odstrani gube na perilu.

Likanje perila je za marsikoga zelo dolgočasno in zamudno opravilo. Ker pa se mu v nekaterih primerih žal nikakor ne moremo izogniti, je pomembno izbrati aparat, ki bo vaše delo vsaj malce olajšal ter pospešil.

Naša ponudba obsega različne vrste likalnikov ter parnih pos...

Rosmarino Gold Stone.
0 Rosmarino Gold Stone.

Je danes sploh še možno jesti zdravo?

S posodo Rosmarino Gold Stone je to mogoče! V poplavi vseh mogočih receptov iz bližnjih in daljnih krajev kar nekako pozabljamo na domače jedi, ki so še ne tako daleč nazaj dišale iz kuhinj naših babic. Dejstvo, ki nam večkrat služi predvsem kot izgovor je,  da nam zmanjkuje časa za pripravo kosila kot glavnega in najpomembnejšega dnevnega obroka.

Nadomestile so ga hitro pripravljene in mnogokrat ne preveč zdrave - konzervirane jedi, ki pa nam žal ne dajej...

Zamrzovalne omare.
0 Zamrzovalne omare.

Se odločate za nakup zamrzovalne omare?

Kot vemo, so tovrstne omare priročne naprave za dolgoročno shranjevanje naših živil. Z njihovo pomočjo naši pridelki ali sestavine, ki smo jih nakupili v trgovini, ohranijo svojo svežino še dolgo časa ter nam jih zato ni potrebno porabiti v roku nekaj dni. Prihranijo nam vsakodnevno nakupovanje vsakdanjih sestavin za pripravljanje obrokov. V Sloveniji je kar 80% gospodinjstev opremljenih z zamrzovalnim aparatom, kar priča o dejstvu, da nam tovrstno shranj...

Posoda za kuhanje.
0 Posoda za kuhanje.

Pladenj, termo posoda in še več – v MojPaket.si!

Opremljate svoj prvi dom in bi vam nova posoda za kuhanje prišla še kako prav? Morda pa menjate kuhinjske pripomočke, ker si želite v svoje kuhanje vnesti malce svežine? V ponudbi spletne trgovine MojPaket se nahaja najrazličnejša posoda, ki bo zadovoljila vse vaše želje po kulinaričnem razvajanju.

Če boste svojo kuhinjo opremili pri nas, si bote lahko kaj kmalu pripravili ravno pravšnji obrok za malo, veliko ali neznosno lakoto, spekli kostanj,...

Kvalitetna pasja hrana.
0 Kvalitetna pasja hrana.

Ker želite najboljše za vašega psa!

Ali ste se izgubili v poplavi informacij katera pasja hrana je kvalitetna, zdrava in res dobra za vašega psa? Želite svojemu psu ponuditi kakovostno pasjo hrano in vam je pomembno, da je le-ta tudi cenovno sprejemljiva? Potem si si v naši spletni trgovini oglejte ponudbo premium suhe pasje hrane Purina Dog Chow, ki nudi tako hrano za mladiče, kot za odrasle pse, pokriva pa tudi posebne prehranske potrebe psov.

Kaj mora vsebovati kvalitetna pasja hrana?

Da s...

Otroška hiška.
0 Otroška hiška.

Le najboljše za vaše otroke - TOP MODEL leta 2016!

Lesena otroška hiška Lodge XXL predstavlja novi model iz skupine otroških hišk Lodge in je tako rekoč HIT leta 2016! Skupaj z dobaviteljem smo jo razvili na podlagi vaših potreb, predlogov in želja, zato dosega med strankami tudi neverjetno priljubljenost.

Gre za praktično in sodobno leseno hiško, ki omogoča razgibano igro vaših otrok na prostem.

Je moderna in trendovska, kvalitetne izdelave, njeno sestavljanje je lahko. Izdelana je iz izredn...

Visokotlačni čistilec.
0 Visokotlačni čistilec.

Kaj nam omogoča visokotlačni čistilec?

Nakup visokotlačnega čistilca vam bo gotovo vsaj za odtenek olajšal življenje, saj lahko z njim očistimo res veliko različnih površin. Z njim lahko operemo naša vozila, teraso, dvorišča, dovoze ter ostale površine. Operemo lahko kolesa, vrtne pripomočke, ograje, betonske površine, stopnice, bazene in fasade. Močno nam olajšajo tudi delo v industriji ter poljedelstvu. Odstranijo tudi trdovraten mah, ki lahko zraste na naših betonskih površinah.

Ste se odlo...

Vgradne pečice.
0 Vgradne pečice.

Vgradne pečice - tudi v vašem domu!

Ste ugotovili, da samostoječe pečice niso primerne za vas in bi si radi kupili vgradno pečico? Ne veste, za katero znamko ali tip pečice bi se odločili? Pridite v našo spletno trgovino in si oglejte pestro ponudbo vgradnih pečic, ki vas s svojimi pečicami z najrazličnejšim izborom lastnosti in različnimi proizvajalci gotovo ne bo pustila hladne.

Pri nas, v spletni trgovini MojPaket.si, se splača kupovati, ker smo med najzaneslivejšimi ponudniki v celi Sloven...

Komarji in zaščita.
0 Komarji in zaščita.

Odženite komarje in zaščitite se pred njimi!

Poletje se bliža in čeprav to pomeni prijetno visoke temperature, uživanje na soncu, piknike, morske radosti in še kaj, so vroči meseci prav tako čas, ko nas pogosto začnejo napadati neprijetne brenčeče nadloge, ki se prisesajo na našo kožo in nam pijejo kri – komarji.
Ta neprijetna bitja lahko s seboj prinesejo tudi kakšno nevarno bolezen, zato je izrednega pomena, da se pred njimi uporabi pravilna zaščita.

Repelenti, ultrazvočne zaščite

Najobičaj...

Pomivalni stroji.
0 Pomivalni stroji.

Pomivalni stroj - Po najboljšega na MojPaket.si

Pomivalni stroji danes ne predstavljajo več nekakšne luksuzne dobrine, ki si jo lahko privoščijo le tisti z debelimi denarnicami, za “običajne” ljudi pa je mnogo predraga, kot je to veljali v preteklosti, temveč so stroji za pomivanje posode postali nujna stalnica vsakdanjega življenja gospodinjstva, katerega člani so polno zaposleni s službo, šolo ali drugimi dejavnostmi.

Stroji za pomivanje posode - kaj in kdaj?

Stroji za pomivanje posode delu...

Pralni stroj - TOP nasveti pred nakupom!
0 Pralni stroj - TOP nasveti pred nakupom!

Pralni stroji so pripomoček, ki je danes nujen prav v vsakem gospodinjstvu, saj morajo biti naša oblačila oprana in sveža prav vsak dan. Vendar pa je pri pralnem stroju danes pomembnih še mnogo drugih dejavnikov, ne zgolj to, da dobro opere oblačila. Pozornost je treba posvetiti tudi temu, koliko energije takšen stroj porabi in kako njegova uporaba vpliva na okolje.

V spletni trgovini MojPaket.si vam ponujamo različne pralne stroje znamk najvišje kakovosti, kot so Gorenje, Indesit in Samsung, p...