Iskanje
Picture for category Spletni moduli

Spletni moduli

3 Items in Mreža 4 Items in Mreža Seznam

Magento v2.0.0.

Spletni modul / vtičnik za Magento platformo (podpora za različico 2 do verzije 2.4.2). Olajšajte in pohitrite si pošiljanje vaših spletnih paketov, zmanjšajte možnost napak in ponudite vašim kupcem nekaj več - alternativne možnosti za dostavo (PS Paketomati, bencinski servisi, poštne poslovalnice in Direct4me paketniki).
€0,00

NopCommerce v1.0.0

Spletni modul / vtičnik za NopCommerce platformo (podpora za različico 4.3.). Olajšajte in pohitrite si pošiljanje vaših spletnih paketov, zmanjšajte možnost napak in ponudite vašim kupcem nekaj več - alternativne možnosti za dostavo (PS Paketomati, bencinski servisi, poštne poslovalnice in Direct4me paketniki).
€0,00

OpenCart v1.0.0

Spletni modul / vtičnik za OpenCart platformo (podpora za različico 3.0.3.8. in naprej). Olajšajte in pohitrite si pošiljanje vaših spletnih paketov, zmanjšajte možnost napak in ponudite vašim kupcem nekaj več - alternativne možnosti za dostavo (PS Paketomati, bencinski servisi, poštne poslovalnice in Direct4me paketniki).
€0,00

PrestaShop v3.1.0.

Spletni modul / vtičnik za PrestaShop platformo (podpora za različico 1.7 in naprej). Olajšajte in pohitrite si pošiljanje vaših spletnih paketov, zmanjšajte možnost napak in ponudite vašim kupcem nekaj več - alternativne možnosti za dostavo (PS Paketomati, bencinski servisi, poštne poslovalnice in Direct4me paketniki).
€0,00

WooCommerce v4.2.0.

Spletni modul / vtičnik za WooCommerce platformo (podpora za različico 3.5 in naprej). Olajšajte in pohitrite si pošiljanje vaših spletnih paketov, zmanjšajte možnost napak in ponudite vašim kupcem nekaj več - alternativne možnosti za dostavo (PS Paketomati, bencinski servisi, poštne poslovalnice in Direct4me paketniki).
€0,00