Iskanje
Ne najdete odgovora?

FAQ

 • Delovanje

  Vse o delovanju dostavnega modula, kot recimo kako posodobiti lokacije prevzema, multiplicirati število paketov, ipd.

  • Katere dodatne lokacije prevzema pridobim z dostavnim modulom?

   Z namestitvijo dostavnega modula eShopProvider v vašo spletno trgovino, si bodo stranke na enostaven način preko modalnega okna lahko izbrale različne lokacije prevzema, kot so: prevzem v izbranem PS Paketomatu, v poštni poslovalnici ter na bencinskem servisu.

  • Kako se posodabljajo lokacije za prevzem v dostavnem modulu?

   Za lastnike spletnih trgovin je zelo pomembno, da so podatki o lokacijah za prevzem vedno aktualni, saj se posodabljajo neposredno iz strežnikov Pošte Slovenije. Žal se za enkrat posodabljanje ne izvaja samodejno, ampak je potrebno odpreti vtičnik in samo ponovno shraniti nastavitve - vaš seznam bo po tem posodobljen in nove lokacije dodane. 

  • Ali dostavni modul omogoča tudi kakšne izvoze/uvoze?

   Da, dostavni modul omogoča tudi izvoze in uvoze. Vaša naročila boste s pomočjo modula lahko izvozili v CSV datoteko, ki jo boste lahko nato uvozili v eSpremnico. Prav tako boste proces lahko izvedli tudi v obratni smeri - uvoz številk za sledenje v naročila v vaši spletni trgovini.

  • Imam več paketov za eno naročilo - kako dobiti sprejemne številke za vse?

   Žal vtičnik zaenkrat ne omogoča samodejnega dodajanja večih paketov. Rešitev je, da sami ročno še pred uvozom dodate vrstice v Excelu. Pozorni bodite le v primeru odkupnine - če imate več paketov, naj bo odkupnina zapisana le v zadnji vrstici naročila, ki mu dodajate pakete.